Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 153 805
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 150
Цяла седмица, като от Чайна мола...как ли е издържала...Блякс..

Ама не се учудвам мойта лИбов само от там е обляКана.

# 151
На Карина тия са й едни от основните спонсори.

Идвам набързо, защото не можах да не ви покажа нещо и да ви питам друго

Непрекъснато споменава разни кафета, марки и известни влогъри и хора в сторита, и то по начин, сякаш си пият кафето заедно сутрин. В случая "Алиска" най-вероятно не е и чувала за нея, нито я следва в ИГ. Забелязала съм подобно нещо и от други влогъри с по-малко последователи и се чудя каква е целта на това? Да станат по-известни и да съберат повече абонати ли?

# 152
А, коя е Алиска?

# 153

Ама те други дрехи носят ли...повечето влогАрки?

А коя е тази горе? И откога да се обличаш така, все едно си излязъл да хвърлиш боклука е инстаграмабъл? Пък ако ще да го наричаш с тренди фешън думички като оувърсайзд, атлейжър, скини джинс и пр.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 19:11 от tuali

# 154
На Карина тия са й едни от основните спонсори.

Идвам набързо, защото не можах да не ви покажа нещо и да ви питам друго

Непрекъснато споменава разни кафета, марки и известни влогъри и хора в сторита, и то по начин, сякаш си пият кафето заедно сутрин. В случая "Алиска" най-вероятно не е и чувала за нея, нито я следва в ИГ. Забелязала съм подобно нещо и от други влогъри с по-малко последователи и се чудя каква е целта на това? Да станат по-известни и да съберат повече абонати ли?

Не е така директно, понеже никой освен гледащите нейните сторита няма да види кого е тагнала. Не пищи като известие "Карина тагна Алис". Целта й е Алис да забележи и да й даде shoutout в собствените си сторита, които се гледат от хиляди хора на ден, а те евентуално биха кликнали и последвали Карина.

Едит: Ооо, не съм разбрала, че това на сторитата е Емпирина, а не Карина.
Без задни мисли е, Емпирина и Алис се познават лично. Първата е напълно ок с броя абонати, нея няма как да я следват същото количество хора, доста по... непопулярни, по-тесни теми засяга, които не са така продаваеми.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 20:00 от bambinnah

# 155

Алиска е mademoiselle Aya, една която беше много хранена тук, че си качвала милион снимки, след като се преместила в Ню Йорк с гаджето си

Тази с якето е empirina. На мен не ми е красиво, все едно да нося якето на ММ, също ще ми виси и ще съм в крак с модата,но тук по-скоро се чудя на тези споменавания..

Бамбина, пишем заедно, схванах идеята, благодаря 🌸

# 156

Ей я и тая подредила един кактус и 3 чинии и вече интериорен дизайнер. КК...

# 157
Пирина пак ли е бременна?

# 158

Никога няма да те наема бейби! Ужасни паници.

# 159
Ми то няма нищо креативно в стила ѝ, наподобява ИКЕА, ама само лееко я наподобява.

# 160
Пирина пак ли е бременна?
Отрича категорично

# 161

Бели плочки и пдч, панерчета и сбирка съдинки...не, не бих те наела.

# 162

Бели плочки и пдч, панерчета и сбирка съдинки...не, не бих те наела.
Ама сега видях плочките, това не са ли същите? Женооо защо си откъртила плочките????

# 163
споко, тепърва ще се нагледаме на посредствен интериорен дизайн - отвориха зара хоум и само да съберат парички нашите влогърки и ще ни залеят с видеа с покупки :Д

# 164
  • София

Ще я наема да ми налепи плочките, ама не тия. : )

Много селско изпълнение на кухнята, показана горе. Това са старите мебели и шкафове. Окей, нямаш пари, не мисля, че някой ще те съди, но това перденце и висящата лента са потресаващи. Да беше ги оставила капо горните шкафове.
Впрочем, това е добър тест за усет. Ако можеш да направиш нещо сносно от тази конфигурация, значи ставаш. В случая- категорично НЕ. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт