Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 154 120
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Тея почивни дни нали наваксах с чуждестранните Ютюбъри. Те също въртят едни и същи неща, но тея нашите пък нищо не прихващат, само Попова се сеща след 1 година да направи нещо подобно.

Ето например, сега са супер популярни тези с най-лош рейтинг салони за нокти, коса, солариум. Други винаги забавни са с китайски стоки от Wish, очаквания vs реалност. Преобразяване в някой известен за 1 седмица, ей такива щуротии. Хем са супер често срещани, хем тук никой не ги прави.

# 331
Ето например, сега са супер популярни тези с най-лош рейтинг салони за нокти, коса, солариум. Други винаги забавни са с китайски стоки от Wish, очаквания vs реалност. Преобразяване в някой известен за 1 седмица, ей такива щуротии. Хем са супер често срещани, хем тук никой не ги прави.

Само на мен ли ми се струва опасно това ходене при маникюристи с най-лош рейтинг ? Рискуват да хванат нещо с което да се борят с месеци.

# 332
Мона отново не успя да ни изненада...
Скрит текст:

# 333
Скрит текст:

Ама много е продуктивна. Кога беше погачата, кога и видео качи..супер мама 😂😂😂

# 334
Сигурно не кърми, затова има време - каза Пепето Joy

# 335
И аз си наваксах с чуждестранните влогъри, и аз като Мацето смятам, че има много идеи, които могат да се попият нашите. Наистина правят повечето едно и също, но някакси са ми забавни, винаги по различен начин е поднесено съдържанието. Само Хикен Щикен прави видеа с покупки от Wish, а тези видеа са интересни, ей така за самия майтап. Ама за тях трябва инвестиция, трябва да се бръкнат някой лев. Аз имам чувството, че единствената мотивация на нашите влогъри да снимат са спонсорствата, пардон колаборациите. Няма да си бръкнат в портмонето в името на едното видео 🙄

# 336
Мен са ми интересни видеа тип направи си сам и посещения на разни интересни места - хотели, заведения, мероприятия, изложби, забележителности. България не е много голяма, не е трудно да се обиколи, с кола си на толкова места за 2-3 часа, ако пък и нямаш друга работа освен да снимаш, възможности хиляди. Как една не се сети да отиде в Пловдив например, сега сме европейска столица на културата все нещо интересно сигурно има, или да отиде на нощта на музеите или на театрите и тн. Доста момичета не са и от София би било хубаво да покажат родните си места, да направят хубава видео визитка на по-малките градове, да разкажат за детството си и как са си прекарвали времето там. Но пък и аз съм една, друго си е молът, Сефора и Джъмбо.

# 337
  • София

Само на мен ли ми се струва опасно това ходене при маникюристи с най-лош рейтинг ? Рискуват да хванат нещо с което да се борят с месеци.

Ами то риск има при високо рейтнатите. Една съфорумка беше пипнала гъбички от доста хубав салон, който и аз посещавах. Те повече ходят при лоши маникюристки, фризьор. Мисля че мернах една която беше завършила в болница заради поставяне на мигли. Тана Монжо(или Монго) пък е пълна щуротия и беше отишла в лошо рейтната болница Flushed

# 338
Вчера гледах едно видео на мацка, която професионално се занимава с authentity verification и няма да повярвате, но един Шанел чак чрез сканиране го разкри, че е фалшив. Нямах си представа, че се правят такива добри копия, съответно хора като въпросната влогърка изкарват добри пари за да удостоверят оригиналността на продукта. Имаше дори апликация, която ти дава дори информация за тургура на кожата, от която е направено чантето.
Явно в бизнес за много пари, а наша Мара няма как да ни убеди, че ден през ден пазарува от Шанела.

# 339
Скрит текст:

Ама много е продуктивна. Кога беше погачата, кога и видео качи..супер мама 😂😂😂
Цяла нощ я е месила.

# 340
Не съм гледала такива видеа за салони с лош рейтинг - каква им е целта - да опровергаят, че работят добре или да покажат колко са кофти?
Защото, ако е второто няма да има безплатни процедури и ще им се наложи да се бръкнат в джоба 😃

А и като цяло гледам, че нашите моми са си фурнаджийски лопати и не смеят да се изказват крайно негативно за някой продукт, че не се знае дали утре няма колаборират със съответната марка 😂

# 341
Аз жестоко се изкефих на Джефри как закопа Клоуи и Тристан онзи ден.
Последното видео на Тати беше много трогателно.

Нашите девойки са тотално изчерпани. Тази Мария, която обсъждате дори не съм я чувала, но от това, което чета не изпускам нищо.

# 342
Айде честито има нов материал за обсъждане. Мария пак с торби от Шанел и Гучи. И облечена от до с labels, изглежда много евтино. Маратонките са ми ужасни с тези пухенки по тях, а чантата и пуловерчето са като купени от някой подлез. Принципно има добри находки от Зара и други по-бюджетни магазини, но като почне с тези маркови боклуци...
https://youtu.be/ChgizIhKYsc
Аз от скука ѝ прегледах някои от видеата, много често казва :" I bought... But I will SHOW YOU THEM later". Само на мен ли ми звучи много дървено това словосъчетание? И приятелката ѝ има страшен акцент, те не са ли заедно отишли в Лондон по едно и също време? Едната звучи като говореща английски от има няма година, а другата иска да го докара чак нейтив.

Мара докато ги получи от алиекспрес тайните групи ще мине време, така че ще чакаме разопаковане по-късно във времето.

Ако е възможно да ми дадете повече информация на лс зо тези тайни групи.Hug
Иначе наскоро гледах тази Мария- с този шопинг ми е смешна, но иначе изглежда добре, с хубава кожа е и говори добре английски..
Тази всеки път като и видя някое видео се сещам за песента на Lilly Allen - Window shopper...xaxaxax Grinning

# 343
Нямам членство в такава група, но зная че има няколко. Трябва човек, който членува да те добави.

# 344
Видеата с най-високо/ниско оценени салони на чужди влогъри и аз ги гледам понякога, интересни са.
Особено тези със салоните с най-ниска оценка.
Изумих се как изобщо работят и имат клиенти такива гримьори, козметици..
Една мацка свърши в болницата след изкуствени мигли, други пък си тръгват като клоуни.
Друга пък беше на педикюр и се оказа, че не дезинфекцират инструментите си.

Ето няколко клипа на който му е интересно
https://www.youtube.com/watch?v=zwWIWojfYKg
https://www.youtube.com/watch?v=DYk19Cnjvbo
https://www.youtube.com/watch?v=Vkx1Ga6soDA
https://www.youtube.com/watch?v=NtEiE3l-kYI
https://www.youtube.com/watch?v=aKM2xN5CT8w

И да, такива клипове нашите влогъри няма да направят. Поне не и тези, които са известни в момента.
Никога няма да се бръкнат с пари за да обикалят и пробват салони, 2-ро за тях всичко е реклама - ще отидат там където им се плати за реклама и им се направи безплатна процедура.

Общи условия

Активация на акаунт