Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 383
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 025
Този мъж не говореше за Фурла и Триумф, а за експлоатирането на деца, което може да става по всякакъв начин, а по отношение на  Пепе - чрез непрестанното включване на същите тези деца в рекламни постове. Какво пречи да е гледал преди месец предаването, в което тя каза, че децата са между другото там, да е отишъл да види за какво иде реч и да е видял, че двечките са ходеща реклама? Няма ли право да се възмути от този факт? Пак питам какъв е проблемът, че мъж е коментирал жена влогърка? Или мъжете могат да коментират само мъже и жени, които имат канали за техника и коли?

# 2 026
Конкретно коментирах мъжленцата, дето се интересуват от женски влогове, Фурли, Мурли, Триумф и други типично женски неща.

Ако мъже не се интересуваха от тичипно женски неща 80% от половината модни къщи нямаше да съществуват и ние жените щяхме да си ходим голи и боси. ✌
Само дето мъжете, които се интересуват от модни къщи, се интересуват от това, да ти вземат парите и моите също и да си запишат имената със златни букви в историята.
Е, не се интересуват точно от моите и твоите пари, щото ние ги нямаме тези пари, за да им ги дадем ей така, с лека ръка.
Но, мисля, че е ясно, какво точно исках да кажа. Друг е въпросът, че думите ми сега ше се преобърнат в различни посоки. Но аз нямам нищо против, моля!✌🏻✌🏻✌🏻

# 2 027
Има доста мъже, които са започнати с т.н. женски неща, покрай работата си, работещите с интернет, реклама, маркетинг, има как да я познават, пр може също да я познава, тя боде очите не само на няколко момичета тук, тя си се вре в много области, колко качествено, това е друг въпрос, но усмивката й е вече емблема и се запомня явно

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 10:10 от passionbiojuniper

# 2 028
Ако въпросната жена Антоанет П. е наистина популярна, в тази тема има много хора, които допълнително са й помогнали да стане популярна! Според мен, трябва да ви е благодарна и вие трябва да се гордеете, че така успешно сте я презентирали!
Както е модерно да се казва-респект!

# 2 029
Мен ме подразни Елица с коментара си как в Дания, едва ли  не, нямало дупки изобщо. Нормално е като минават по най-разбитата улица в София да му прави впечатление. Вече колко хора се изпопребиха там!?

# 2 030
Ох Пепка се оплете като пиле в калчище 😂 това момиче други думи няма освен лЯйфстайл и инфлуенсър, с която 5 пъти се определи обаче хич НЕ ХАРЕСВА, ясно ли вие е?! 😜 Тя пак искала да мотивира и помага, майка Тереза пасти да яде в сравнение с алтруизма на Пепе. Решава си за децата до 18 и затова дотогава ще ги продава на кило, ама няма им дава да имат личен инстаграм и да стават инфлуенсъри до 15 години, майка за чудо и приказ, минимум Орден Стара Планина да ѝ дадат!!

И за всички не разбрали и не чули да уточним учила е в Англия и е живяла в Дания!

Сашо трябва да го черпи, а на Деси и Андрей ЕВАЛА за дипломацията, аз не бих могла да съм толкова възпитана в присъствието на виден лъжец и наглец. 😡🤢

А и да не забравя като виден кучолюб и животнофил..
Скрит текст:

Андрей какво се чуди, че някои хора обичат повече животните от хората, то на тях какво да им харесаш. Ей го виден пример до него е ухилена до ушите "перфектната" жена и майка, а е лъжкиня, меркантилница, със самочувствие до небето без нула покритие. Едно куче няма да те лъже, ще те обича безрезервно и безкористно без значение стар/ млад, болен,/здрав, грозен/ хубав, богат/беден и те следва нявсякъде и да нямаш храна да му дадеш дори. Те затова бездомниците са с животинка на улицата, а не с един куп приятели.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 15:04 от Emiliana V55

# 2 031
  • София
Коментарът на Майкъл е уместен. Наистина пътищата и тротоарите ни са в лошо състояние. Щом се спъва е нормално да му прави впечатление, все пак е дошъл в европейска столица, а не на някое затънтено място.
Според мен не е уместен не съдържателно, а заради тона и начина, по който се оплака от дупките. Говореше отгоре и претенциозно. Пролича си много ясно.

# 2 032
Антоанет не се интересува толкова от грим, за да набере абонати чрез бюти канал. Най-гледаните й клипове са тези с децата. Има и няколко клипа с тренировки, все си мисля, че ако се насочи към това, може и да оцелее и без да показва децата, а и има доста неща, които може да рекламира чрез спорт.
Да, ама тя въобще не е спортна натура и си личи, че не спортува редовно. Трудно би и било да се наложи с такава тематика.
Не я бива и за фешън блогър, не се интересува толкова и от гримове.
Реално, много малък шанс имаше да пробие, ако не се беше намърдала в мами ляйфстаил нишата. Само с един гол ляйфстаил е доста трудно да се наложиш.
То и тя осъзнава, че е това, което е заради децата. Сама си го казва - децата са нейния ляйфстаил и ляйфстаила е това, което показва/ продава.
На мен ме стана много смешно, че си мисли, че ако не бяха децата, щеше да показва ляйфстаил на бизнес дама Joy
Тая дума "лайфстаил" я написах повече пъти в тоя пост, отколкото съм я казвала през целия си живот Grinning Ама какво да направя, като Пепка само това и е в устата..

# 2 033
  • където ми харесва
Мен ме подразни Елица с коментара си как в Дания, едва ли  не, нямало дупки изобщо. Нормално е като минават по най-разбитата улица в София да му прави впечатление. Вече колко хора се изпопребиха там!?
Ми, не е нормално, защото това е точно центъра на европейска столица. А е някакъв ад.

# 2 034
Ми, не е нормално, защото това е точно центъра на европейска столица. А е някакъв ад.

Казваме едно и също нещо с различни думички Simple Smile Имах предвид, че е нормално да го коментира, а не че е нормално да е в това окаяно състояние. Сякаш преди ремонта беше по-добре, отколкото е сега.

Ще си пусна Пепе на запис, да видя за какво са я захапали. Като цяло, въпреки че ми стана неприятна в последните месеци, двамата водещи често иронизират гостите, които не им харесват/не са им симпатични. Виждала съм и разни плеймейтки, моделки и пр. - пак с ирония и сарказъм подхождат, което е леко непрофесионално, предвид факта, че предаването кани гостите си, а не се самопоканват там.

# 2 035
Едно от нещата, които харесвам в западняците, е тяхната обективност - говоря за скандинавци, немци, австрийци. Могат обективно да хвалят и да критикуват. Майкъл каза факт, няма нищо лошо в това.

# 2 036
Добре де, повечето влогъри си снимат децата , Пепе не снима и качва нон стоп. Голяма драма ,че е снимала детето с някаква блуза ,прекалявате вече.

# 2 037
  • Русе
Защо си мислите,че не се самопоканват, нали имаше преди време в сутрешния блок на Нова, мисля беше, майка писала , за роклята на дъщеря си за бала дето не знам колко пари струвала, защото искала да внесе цвят в сивото ежедневие на българина. И я поканиха да си сподели радостта ,че дъщеря й има бал и роклята е от Дубай ....

https://www.youtube.com/watch?v=ar1B6wZu5fQ

# 2 038
Добре де, повечето влогъри си снимат децата , Пепе не снима и качва нон стоп. Голяма драма ,че е снимала детето с някаква блуза ,прекалявате вече.
Губи ти се идеята на дискусията, според мен.

# 2 039
  • Русе
Губи ти се идеята на дискусията, според мен.

с дрехи редовно, козметика, играчки и пр. основно за деца , дам не е ежедневно, може би ежеседмично Simple Smile
Аз до сега не съм видяла Зорница и Милена също с по две деца, да показват пр пратки за децата си....

Общи условия

Активация на акаунт