Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 372
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 055
Малко по малко се спуква балона при нашите "инфлуенсърки". Най-смешното е, че имат на разположение влогърки от цял свят да си "крадват" идеи и да ги пипват и разчупват малко и въпреки това всяка една е с едно и също съдържание и добре, че са Джъмбото и разните козметики, че да има какво да снимат.. Валерката милата се чудила с какво да изпъкне и ще прави Влогмай Grinning и се чуди какво подобно на календарите си да измисли, щото добре че бяха те по Коледа, че откъм идеи хич ни няма. Толкова да нямат акъл за 2 стотинки, интернет е залят от информация, тооолкова идеи и те нищо да не могат да взаимстват..

# 2 056
Скрит текст:

Кофти на ситуацията при нея е, че ЛЪЖЕ!!! Говори все едно тя едва ли не прави компромис с това да си снима децата, защото нали са и част от ляйфстайла. Също ЛЪЖЕ, че им зачита пространството и мнението, което нямам как да бъде изразено при невръстно дете. За 5те минути на ден снимки дефакто не им пречи на нищо, но един ден като се осъзнаят не се знае да ли ще искат всичките тези ТЕХНИ снимки и моменти в публичното пространство. Силно се надявам да си израстнат нормални деца без проблеми, обаче за съжаление мисля, че или ще са същите нарциси като нея или свити с комплекси, може и до такава крайност да стигне, че са имат social anxiety и фобия от камери. Това никой няма как да го знае, но доброволно да подлагаш детето си на това, без да ти пука за последиците не ми е пример за добър родител.

Тук визирам абсолютно всички родни и чужди влогъри, които не умеят друго освен да изкарват пари с хубавите и сладки деца, които са си народили. Примери хиляди, Пепе е само представителна извадка.

Бе, ти гледай твоите деца да израстнат без проблеми, пък те чуждите деца все някак, криво-ляво ще порастнат.

Един ден като имам ще гледам, ама няма да си бия в гърдите колко съм перфектна и да поучавам хората, колко лесно е всичко. От личен опит в семейството съм видяла, че не е така, тя такъв няма, а монетата е с две страни все пак.
Долният цитат също доста добре допълва мисълта ми.
За да влязат тези "твои деца" в обществото с други деца и хора и да започнат да си проявяват личността. Много ми е интересно що си мислите, че като са "ваши" или "нейни" това означава, че поведението им е изолирано и влияе само на и в семейството. Характерите и възпитанието им пряко засяга всички в един момент. Особено когато родителите не са наблизо да си видят отрочетата на какво са способни и ги пратят по градини и в училище някой друг да се оправя с тяхното "криво - ляво порастване"

# 2 057
Дразнещото при Пепе е,че не е от майките с влогове,който непринудено и между другото хващат детето. Дразнещото е,че Пепе е толкова нахална!!!! Е това е!!! Нахална! Да си беше продължила да си снима влогчета и да си ккюта,но тя е нахална и нагла и реши,че ще превземат света(без особени заложби,дарби) за това и хората спряха да и симпатизират(взе се на сериозно,а не трябваше) Цяла седмица показа умствен капацитет,който стига за разговори за памперси и кърмене. Тя НЯМА лично мнение и комичното беше,че докато в студиото един беше на едно,друг на друго,тя се съгласяваше със всички. Когато изкарате Пепе от нейната комфортна зона,извинявам се,ама в обществото за нищо не става със общата и култура. Срам за 28 годишна жена. ЛяЙфстал,аре бегай.Не мерси. И ти да ме учиш.....коуч.....Ахахахаххаа

# 2 058
Emiliana V55, а сто хилядният ѝ абонат е Mr. Birch. Той качи стори Wink Аз също изгледах клипа на Ели, ами ще се изразя като жури в музикален формат, но нещо не ми достигна, за да им повярвам, че отношенията им (Ели - Пепе) са истински Confused Струваше ми се, че всичко се прави насила и за пред камерата. Коментарът на Майкъл за дупките и според мен си беше на място. Естествено ми се стори само, как той се забавлява със Сиена и как Ели говори за децата с любов! Личеше, че беше искрено Blush

# 2 059
Аз не мога да га да разбера защо един  човек, живял две-три години на дадено място, който дори не е усвоил местния език както трябва, се има за такъв капацитет по всички тамошни въпроси. За всяко едно нещо.
И много ме досмеша като каза, че до 18 години на децата тя взема всички решения (да се чете, че си прави каквото иска, което също е в реда на нещата, ако не се опитваше да го преиначи). Ами, те и на пазарите за булки децата са под 18 и родителите им са решили така. И индийките, които ги омъжват невръстни... И те така.
Много ми хареса прическата и в предаването днес, другите дни не съм гледала. Но по снимки изглежда много състарена в лице.
И последно: много искам клипове за млади дами с интересно съдържание, които би правила вместо мами ляйфстайла. Даже може пак да ми стане симпатична. На този етап обаче няма ляйк, а само палец надолу.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 20:48 от Welt

# 2 060
Култово изказване беше, че не лъже, понеже щели поне до 15 години, а според Филип до 18 г да нямали иг профили, ама вметна как щели да си направят и по- Рано Сами!? Тва изказване вече тотално ме накара да я ожаля, то патенцата не бива да се пънат при изпечените патки, щото ги гърмят, та така, изгърмя се сама с всичките си обяснения. Но наистина най вече лъжите са дразнещото в нея. Забелязала съм й един хитър поглед има и едно махване с ръка така, все едно абе цак цак са нещата, ще послъжем тук, ще направим фокус там, в наш интерес да е, пък в дългосрочен план не мислим. И като събереш образа не ти става приятен, въпреки усмивката и сладкия външен вид. Всеки в живота си има една такава хитруша, която иска да мине по тънката лайсна винаги, винаги иска да е отгоре, и понеже е миличка, й даваме пръстче, докато не се усетим, че тя цяла ръка прилапала, та затова е това хейтване.

# 2 061
А забелязахте ли изречението: " Моите деца ще си направят и по-рано инстаграм профили, де.. ама няма да бъдат инфлуенсъри, разбира се!"  Сакън да не й откраднат хляба, щото тя с кво би се занимавала. Само 5 минути преди това каза, че в обществото ни има инфлуенсъри откакто свят светува.

# 2 062
А колко по-лесно беше да каже - това е моят бранд, професия, т.н, така сме решили с мъжа ми, ще се стараем колкото се може повече да предпазим децата от лоши външни влияния, въпреки, че ги снимаме. Най-неприятно ми е, когато хората правят нещо, което считат за правилно, но после, когато срещнат критика (което е нормално, не всеки ще те хареса или ще одобрява това, което правиш) влизат в обяснителен режим и почват да се оправдават, че не, не било така.

# 2 063
Дават прекрасната Адри в “Малки истории” по БНТ. 🥳

# 2 064
Тя Пепето стана за Господари на ефира.

# 2 065
Тя Пепето стана за Господари на ефира.

Ахахахахах 😂

С онзи Митко, дето го биха наужким и падаше театрално могат да са голям тандем 🤣

# 2 066
  • София
А забелязахте ли изречението: " Моите деца ще си направят и по-рано инстаграм профили, де.. ама няма да бъдат инфлуенсъри, разбира се!"  Сакън да не й откраднат хляба, щото тя с кво би се занимавала. Само 5 минути преди това каза, че в обществото ни има инфлуенсъри откакто свят светува.
Егоистка.
Очертава се точно като mommy dearest, ама в ошлайфана и усмихната черупка.

# 2 067
https://youtu.be/tCotSwKqeJ8 Страхотно обяснение , защо се наричат “Lesbos”.. на 16 години , са имали приятели, но не сериозни.. Това момиче ме отчайва все повече... следя я да видя до къде ще стигне с ограничесността и тъпотата си.

# 2 068
Скрит текст:

# 2 069
Направо я разкостихте тая седмица Пепка Simple Smile
Да видим какво видео ни е спретнала за това велико събитие, з акоято никой нищо не е чул- раждането на Сиена!

Общи условия

Активация на акаунт