Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 362
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 085
Ти да видиш Константина като роди нейния иг какво ще е ..мале, мале..

Това момиче, специално, Мона, пък ми е такова недоразумение , че няма на къде. Дразни ме най- много от всички

# 2 086
Ами,както сме забелязали на Пепе не и вървеше влогърството преди децата. След като роди,започна да набира популярност. След това се премести в София,защото видя,че има 5-ма фенове тук. След като роди Сиена и стана известна с това,че се разкрачи пред цяла БГ (не,че всеки от тук не може да направи същото) заваляха стремглаво реклами. За какво щеше да говори,ако нямаше деца??? Щеше да се мъчи и тя да изсмуква от тук от там нещо да покаже ... А и ако нямаше деца,нямаше да и тръгне в Бг, както не и вървеше в Дания,надали щеше да е и тук в момента..Много са нещата.

# 2 087
Последвала съм някаква "инфлуенсерка" в инстаграм, ей тая: https://instagram.com/funkdoobie?utm_source=ig_profile_share& … hid=1qhbpaju1jhxb
Дори не я знам каква е и откъде се взе.
И тя пуснала стори с дете без стол и колани.

Писах й, оправда се естествено.

Някой ще ми каже ли какво е нам шейминг? Явно е нещо модерно. 😝

# 2 088
И аз я следвам, не знам защо.
Друго да попитам. Нали все пак има колани отзад. Стол няма, барем колан да сложи на детето?!

# 2 089
Когато то някой дава акъл на супер майки как да си гледат децата. Понеже те всичко разбират и не им е нужно някой да им обяснява, че нарушават закона, понеже това са си ТЕХНИТЕ деца. После обаче очакват обществото да ги пази и да съчувства като не дай си Боже стане нещо. Ако трябва да кихат по 500 евра вс път като се правят на много куул, щях да питам дали ще се пъчат в инстаграм с простотията си.

# 2 090
Да бе, все всичко е "мам шейминг". Толкова ли е трудно човек да разграничи забележката от въпросния шейминг? Говорим все пак за безопасност на детето. Ми аз не съм мами, ама и на мен ми се случва да ми правят забележки, да почна ли да рИва, че ми осъществяват "тинкърбел шейминг"? На моя мъж все му намилам да не кара без колан, как не се е сетил човека да се оплача от мен в някоя социална медия 😢

# 2 091
Много е тъпо, когато някой се оправдае, с всеки си взема решенията сам за себе се. Е не е така, има си правила,  спазват се.

# 2 092
Държавата прави най-големия мам шейминг, като глобява за липса на колани. Пък ако вземате наркотици например, може да ти отнеме и децата. Бахти мами шейминга.

# 2 093
Много е тъпо, когато някой се оправдае, с всеки си взема решенията сам за себе се. Е не е така, има си правила,  спазват се.

Ами принципно е така, всеки може да взима решения за себе си и съответно да си носи последствията.
В случая обаче тя не е взела решение за себе си, а за детето.

# 2 094
Когато не можеш да приемеш критика, вечно е шейминг, тролене, хейт.

# 2 095
Много вярно. Като не им изнася хората са много злобни или им завиждат. Няма друга причина. Как пък не се замислят защо ли се държат така с тях, с какво са предизвикали това недоволство?

# 2 096
Значи какви сте инфлуенцърки, змийчета. Пуснах си на тв да видя Пепка.
Не е нейното нещо. Не е адекватна, изглежда ми яко нервна, напрегната, от всичко разбира и за всичко има коментар.Но поне не залита по оцветяване, еднорози, дъги и плюшени играчки, което не може да се каже за някои други, уж сериозни жени.

# 2 097
Ти да видиш Константина като роди нейния иг какво ще е ..мале, мале..

Това момиче, специално, Мона, пък ми е такова недоразумение , че няма на къде. Дразни ме най- много от всички

Тя вече е нацвъкала няколко изключително скучни видеа. Тая жена ми е абсолютно безинтересна, не знам как изведнъж стана публична личност. Просто обикновено сиво мишле, с претенции за артист и тя. Но влоговете ѝ са толкова изтъркани като тема, начин на снимане и съдържание, че по-добре да спре още сега. Имам усещането, че всички с амбиции за известност тия дни се чувстват задължени да присъстват в тубата.

Гледах Александра и обиколката на дома им, хареса ми, просто изглежда добър и незлоблив човек, който искрено се забавлява. Личи си, че дома са си го подредили по техен тертип, а не непременно копирайки нещо (Ивана например е подредила доста скучна обстановка, малко като инстаграм копие на кой да е интериор в скандинавски стил, без индивидуалност). Та Александра ми хареса, но и при тях рекламите малко в повече ми идват. Поне не товари и не се превъзнася особено.

# 2 098
Петканчо и Александра са създали наистина много красива и свежа атмосфера в дома си. Обичам такива домове, в които във всеки ъгъл може да откриеш нещо интересно и с идея.

# 2 099
И аз гледах видеото за дома на Петканови.За мен е прекалено шарен, не ми харесва толкова шарения. Бебето им като почне да лази ще има да прибират доста от нещата.

Общи условия

Активация на акаунт