Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 085
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 820
Казвам ви Пепе е перде отвсякъде, спря да души детето в пуловери, сега почна да я навира в камерата как й бута в устата пюрета. Добре това нормално ли е вече?

# 2 821
Пепето днес ще пуска видеото за раждането на Сиена 😁 тръпнем в очакванееее

Интересно колко ще е интересно то за детската й аудитория, която всички знаем- въобще не е малка. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 822
  • София
Тя не качи ли видео от самото раждане? Какво ще ни разказва, като го видяхме преди няколко месеца...

# 2 823
  • София

Тя не ражда ли вече пред камера или това е някаква мания да въртиш едно и също, за да станеш известен? Тази я гледах в Преди обед. Понякога имат и такива всекидневни коментатори, след които обожаваш други, които преди това си мислил за безинтересни. Когато няма какво да кажеш и само се хилиш, издаваш обема на умствения багаж, и трудно ми действа "вдъхновяващо". Всъщност тази персона много и личи,че не е чела книги. Тя дори трудно намира думи, а речника и е ограничен до няколко фрази, които е наизустила и нон-стоп повтаря.
А тази Валерия няма ли кой да й каже, да престане да се издължава по снимки, за да изглежда 170 см, че обувките и мязат повече на плавници с висок ток и платформа.
Шизофренията не прощава!

# 2 824
Тази я гледах в Преди обед. Понякога имат и такива всекидневни коментатори, след които обожаваш други, които преди това си мислил за безинтересни. Когато няма какво да кажеш и само се хилиш, издаваш обема на умствения багаж, и трудно ми действа "вдъхновяващо". Всъщност тази персона много и личи,че не е чела книги. Тя дори трудно намира думи, а речника и е ограничен до няколко фрази, които е наизустила и нон-стоп повтаря.

Абсолютно! Повтаряше като папагал: "лЯйфстайл", "инфлуенсърство", то на човек да му втръсне. После, на всички теми, на които не беше компетентна /има-няма 90% от всичко обсъждано/, пускаше "точно така". Satisfied Satisfied Satisfied

И после, уж е лице на кампания, а мълча като пукал. По едно време зачернаха демографската криза, не е да не е имала възможност за вмъкване на темата.

Ирония на съдбата, че Андрей има почти огледална кампания и явно, че самата тя осъзнаваше колко издишаща и лишена откъм идеи е тяхната собствена.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 13:03 от Yogurina

# 2 825

Тя не ражда ли вече пред камера или това е някаква мания да въртиш едно и също, за да станеш известен? Тази я гледах в Преди обед. Понякога имат и такива всекидневни коментатори, след които обожаваш други, които преди това си мислил за безинтересни. Когато няма какво да кажеш и само се хилиш, издаваш обема на умствения багаж, и трудно ми действа "вдъхновяващо". Всъщност тази персона много и личи,че не е чела книги. Тя дори трудно намира думи, а речника и е ограничен до няколко фрази, които е наизустила и нон-стоп повтаря.
А тази Валерия няма ли кой да й каже, да престане да се издължава по снимки, за да изглежда 170 см, че обувките и мязат повече на плавници с висок ток и платформа.
Шизофренията не прощава!
Да,но сега щяла да ни разкаже с подробности какво е станало...

# 2 826
Оффф Пеперона се изказа така, все едно, че е родила в България специално за да има база за сравнение и да може да отговаря, когато я питат....

# 2 827
Ох тази Пепе с това раждане ми втръсна вече.... толкова ли няма какво да покаже от "интересния" и "уникален" живот,ами само раждане,раждане,бебета,кърмене пак раждане. Все едно е единствената жена на света родила две деца. Да почва да показва нещо интересно,или няма какво.  

# 2 828
  • София
Ох тази Пепе с това раждане ми втръсна вече.... толкова ли няма какво да покаже от "интересния" и "уникален" живот,ами само раждане,раждане,бебета,кърмене пак раждане. Все едно е единствената жена на света родила две деца. Да почва да показва нещо интересно,или няма какво.  

Това й е нишата на жената. Други се гримират, клепотят, мажат, обаче ако ги видиш без грим, разбираш защо е цялото това напъване. Трети правят разопаковане на покупки, сякаш живота им се измерва с броя на отворените кутии и пакети. И ментетата също биват разопаковани, но по-рядко, те са друга ниша - демонстрация на начин и стил на живот, за който въпросните мечтаят и си осигуряват понякога чрез практикуване на древни професии.
Няма нищо ново в тези социални мрежи, освен поредната на Филип Плейн, но и при него сапунените опери май се извъртяха и опря до нещо старо, дрънчащо на кухо.
Посредствеността и пошлостта имат много лица, жалко е, че имат и трибуна, от която да се развяват.

# 2 829
Почвам да броя месеците, до които Пепе ще ни изненада, че чака трето, че с наличните две взе да си повтаря историите 😋

# 2 830
  • София
Те ви разнообразие.. поли, малкото коте Wink
Не знам дали в харесвам, но това видео за 90те ми е носталгично, та го споделям.
https://youtu.be/ISpJBjnK364
Има странен поглед, хахава е, но поне е по- различна от всички фльорци

Ахахха! Много се посмях! Ама не ѝ е съвсем 90-тарски детството. Не помни вафлите кукуруку, онези пружини, които си слагахме за гривни и е имала телефон...

# 2 831
Синът ми сега си играе с такава пружина ( спирала) , а аз въздишам отстрани от носталгия по отминалите дни и моето детство Wink

# 2 832
Аз пък си чакам Пепе д покаже нещо от ляйфстайля на бизнес дама, щото другото се изтърка.

# 2 833
  • София
Ау, какво се било случило... И какво може да се случи по време на едно раждане освен това, което на всяка жена.
Но не, тя и тук е специална Laughing

# 2 834
Мисля, че е снимала в някой от дните след Преди обед, но гримът ѝ е ужасен. И не разбирам защо го подмята това дете един час от едната на другата ръка, толкова ли не можа да снима докато спи или да  го даде на Филип...

Общи условия

Активация на акаунт