Различна сексуална ориентация

• 19 611
  • 591
  •   1
Отговори
# 60
ВЗа мъжете е проблем, осиновяват  които никой не иска.
И при двата типа хомосексуални двойки използват сурогатна майка

Сестра ми сама си роди детето, със собствени яйцеклетки, само спермата беше от донор. А при мъжете- мисля, че е прието сурогатната майка и донорът на яйцеклетки да са различни жени.

# 61
  • Монреал
Гейските активисти казват, че не било така и хората се раждали гейове, не ставали такива.
Интересно, каква интервенция мислиш, че може да те убеди да приемеш атлетично мъжко тяло за отблъскващо и да се влюбиш в комшийката отсреща?

# 62
Ако от дете ти се внушава, че се прави така,  ще го правиш. Хората биват обучени да ядат други хора, да си хвърлят децата от скалата и какво ли не, та на хомосексуални практики ли няма да бъдат научени?

# 63
  • София
В какво се изразява това "губене на представа за правилния модел на сексуалността"?

Природата е създала мъжки и женски организми, защото от еволюционна гледна точка двуполовото размножаване има много предимства. То и затова е най-разпространеното (защото се е наложило) и затова е нормалното. Нормално е мъжете да правят секс с жени, така са създадени. Обаче е възможно при подходящо възпитание подрастващите да се объркат и да приемат, че да се прави секс от мъж с мъж е съвсем нормално. Гейските активисти казват, че не било така и хората се раждали гейове, не ставали такива. Как пък не, в древна Гърция как масово са били педерасти? Да не би масово да им е било вродено? Не, гените им са били като нашите, но са били възпитани, че няма нищо лошо зрелите мъже да чукат млади момчета. И на момчетата не им е изглеждало ненормално. Което доказва, че човек може да бъде приучен на всичко. И именно затова е редно младите да бъдат приучавани на правилния сексуален модел. Пък ако на някого наистина му е вродено да е гей, приучаването няма да хване дикиш.
Възпитанието не идва от натискащите се двойки по улиците, а от родителите (най-често).

# 64
Хората биват обучени да "
Ако от дете ти се внушава, че се прави така,  ще го правиш. Хората биват обучени да ядат други хора, да си хвърлят децата от скалата и какво ли не, та на хомосексуални практики ли няма да бъдат научени?

# 65
  • София
хората бяха обучавани да бъдат комунисти всичките, ама глей к'во стана:)))

# 66
Възпитанието не идва от натискащите се двойки по улиците, а от родителите (най-често).

Много са факторите при възпитанието, особено ако децата са от все по-малки в някакъв вид възпитателни и учебни заведения. Да не пропускаме и средата, информационния поток, социалните мрежи,  литературата, киното.

# 67
Гейските активисти казват, че не било така и хората се раждали гейове, не ставали такива.
Интересно, каква интервенция мислиш, че може да те убеди да приемеш атлетично мъжко тяло за отблъскващо и да се влюбиш в комшийката отсреща?

Ами дете в първи клас да се чувства нещастно, че харесва дете от др пол...по-голямо промиване на мозъци от това, здраве му кажи

# 68
  • София

Много са факторите при възпитанието, особено ако децата са от все по-малки в някакъв вид възпитателни и учебни заведения. Да не пропускаме и средата, информационния поток, социалните мрежи,  литературата, киното.
Да, и какъв е проблемът с това? Разбира се, че трябва да има повече информация, литература, различни гл. точки.

П.П. Конкретно по темата за натискащите се гей-двойки по улиците.
Досега синът ми не ме е питал по въпроса, явно не му е правило впечатление.

# 69
  • Монреал
Това аз го намирам за абсолютно (!!!) невъзможно за дете без предпоставки и здрава психика, но ако изровиш проучване в твоя подкрепа може и да си променя мнението.

Да направя отметка: Вярвам, че хомосексуално възпитание/манипулация/демонстрация над дете  със здрава психика могат да му разширят мирогледа, да го освободят от някои задъжки и даже да му създадат известни хетеросексуални колебания, но да го обърнат на 180 градуса на хомосексуалист не виждам как ще стане.

# 70
Чак на 180 градуса може би не, но да го направят бисексуално е съвсем нормално.
Доказателства ли?

Ами Древна Гърция, думата "педераст" идва от там.

# 71
  • Монреал
Чак на 180 градуса може би не, но да го направят бисексуално е съвсем нормално.
Хайде бисексуалността да не я включваме, щото нито е толкова ненормална, нито пречи на възпроизвеждането, нито води често до гей-сватби.

А древногръцките свидетелства за хомосексуализъм не дават никакви данни за разпространеноста му, а за продуктивността на гейовете-склуптори и подобни артисти. Понякога 1 процент от населението вдига 99 процента от данданията.

# 72
  • София
Обаче бисексуалността не пречи на възпроизвеждането. Ако приемем, че това е основната цел на секса.

# 73
Много рано сте започнали тази тема, гей парада тази година тепърва предстои.

Питам се как ще реагирате например, ако сте на разходка с детето ви и видите двойка мъже или жени да се целуват? Ще помолите да не гледа (детето) или ще ще обясните, че е нормално. Всеки има право на избор.

Ами сама си написала, че всеки има право на избор. Стига да не са твърде вулгарни, което важи и за хетеро двойките, не виждам защо трябва да се крият. Има хиляди лоши неща, които е трудно да се обяснят на едно дете, но двама целуващи се хора не виждам с какво толкова ви нарушават спокойствието.

# 74
  • 221B Baker Street
Има една болест при хетеросексуалният българин - много го е страх, че децата му ще се заразят и ще станат гей! Защото според него хомосексуализмът е заразна болест. И за това винаги намесва децата в темата - "Ама какво ще кажеш на децата, ако видят гей, ама какво ще стане, ако детето ти доведе снаха, ама от другия пол...". И се почват едни клишета към майката - " Ама той е момченце, не му обличай розово, ама как така ще си играе с кукли, ама защо не се бие като другите момченца, ти си виновна, разлигави го и ще стане джендър сега..." Аз пък знам едно нещо със сигурност  - няма да свърши света, ако детето ви предпочете еднополовата любов. Simple Smile Wink Защото поне за това, с кой да си лягаме, все още имаме право на избор. Аз нямам приятели-хомосексуалисти в обкръжението си, децата ми не са виждали такива, нашите семейства са обикновени, няма опастност някой да "зарази" децата с "лошия вирус". Та, ако някое от тях се окаже гей, кого да обвинявам? Кой го е "обучил"? От къде се е "заразило"?

Общи условия

Активация на акаунт