Различна сексуална ориентация

• 19 670
  • 591
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ако хетеросексуален се престрае това ОК ли ще е? Бил той гинеколог или уролог?

Разбира се, че не.
Няма значение сексуалността, а дали човека владее себе си и дали  е  професионалист.
Мен ме е обарвал доктор на млади години, че и началник се е пробвал, та си е до боклука, на когото попаднеш.

# 436
  • Sofia
Нежеланото навлизане в личното пространство е неприятно, без значение от кой пол е натрапникът.

Мъжете сякаш по-трудно възприемат гейове от своя пол , а женските двойки ги радват.

# 437
  • София
Как няма да ги радват- това са едни от най- разпространените  мъжки фантазии. Mr. Green

# 438
Или казано с други думи, на мъжа ти не му е приятно да е да бъде сексуален обект за мъж хомо, но ще се разтопи в ръцете ако стане сексуален обект в ръцете на жена хомо.
За него не са важни емоциите на другият а неговите собствени.

Също както вашето отношение спрямо хомо двойките

# 439
  • Street of Dreams
За какви емоции на другите става въпрос в лекарски кабинет?

# 440

Това не е ли съвсем нормално  newsm78 Или ти, за да удовлетвориш емоциите на някой/я гей/лесбийка, ще се оставиш да те обладае? Няма значение твоите емоции, нали на него/нея ще му/и е добре  Joy

# 441
Скрит текст:
Аз не мисля, че хомосексуалистите се борят за правото на брак, за да демонстрират сексуалността си. Женят с цел сигурност, както повечето хетеросексуални. Искат човекът до тях, а не някой роднина да ги наследи, да има правото да взима решения, ако нещо се случи с другия и на първо място, за да може осиновеното или родено дете,  при евентуална смърт на единия, да бъде отглеждано от другия родител. Защо във всичко виждате демонстрация? Не смятам, че те имат различни потребности, мечти, начин на живот от нас, само дето партньорът им е от същия пол.
В момента няма ли начин това да се осъществи при добро желание от двете страни и при съществуващите сега закони, след консултация с добър адвокат. Най- малкото унаследяването може да се реши и сега, да определи попечител на детето и т.н., стига да имат желание. От подобни изказвания, човек остава с впечатление, че гей двойките едва ли не са изключително моногамни и това им е основният проблем, а това не е така. Проблемите им /като изключим раждането на деца/са като на всички останали двойки и бракувани, и небракувани, каквито са повечето хетеро двойки в момента. А  също така осиновяването на деца е трудно и за семейните хетеро двойки с чудесни условия и доходи поради различни корупционни схеми. Всъщност мисля,че една известна, съвременна актриса и женската и половинка бяха осиновили две дечица така че, място под слънцето има за всички.
Аз не мисля, че хомосексуалистите се борят за правото на брак, за да демонстрират сексуалността си. Женят с цел сигурност, както повечето хетеросексуални. Искат човекът до тях, а не някой роднина да ги наследи, да има правото да взима решения, ако нещо се случи с другия и на първо място, за да може осиновеното или родено дете,  при евентуална смърт на единия, да бъде отглеждано от другия родител. Защо във всичко виждате демонстрация? Не смятам, че те имат различни потребности, мечти, начин на живот от нас, само дето партньорът им е от същия пол.

Проблемите им не са същите. При хетеросексуалната двойка без брак, бащата припознава детето и без значение дали са семейство или не,  бащата си е баща и има правата на другия родител.
Що се отнася до двойката, която цитираш-актрисата и партньорката й, децата са осиновени само от актрисата. Другата дама няма никакви права над тях. По стечение на обстоятелствата, животът ме срещна с тях в професионален план. Страхотни впечатление имам от тях двете, много талантливи, сериозни  ненатрапващи се дами. В поведението им няма и следа от демонстрация на каквато и да била сексуалност, нито пък някой , който не знае, би разбрал, че тандемът им такъв и в интимен план.
 В момента племенницата ми е студентка на една от дамите, целият им клас я боготвори. В интерес на истината, точно тези две жени ми обърнаха мнението за еднополовите двойки, защото и аз преди години говорех малко в стил " Не ме нтересува кой с кого си ляга, ноооо все пак...Simple Smile))

# 442
  • София
Или казано с други думи, на мъжа ти не му е приятно да е да бъде сексуален обект за мъж хомо, но ще се разтопи в ръцете ако стане сексуален обект в ръцете на жена хомо.

Също както вашето отношение спрямо хомо двойките

Няма казано с други думи- каквото е казано и с каквито думи е казано, това е.
Не изкривявай смисъла на написаното, ако искаш някой да те уважава като човек.

# 443
Скрит текст:
Скрит текст:
В момента няма ли начин това да се осъществи при добро желание от двете страни и при съществуващите сега закони, след консултация с добър адвокат. Най- малкото унаследяването може да се реши и сега, да определи попечител на детето и т.н., стига да имат желание. От подобни изказвания, човек остава с впечатление, че гей двойките едва ли не са изключително моногамни и това им е основният проблем, а това не е така. Проблемите им /като изключим раждането на деца/са като на всички останали двойки и бракувани, и небракувани, каквито са повечето хетеро двойки в момента. А  също така осиновяването на деца е трудно и за семейните хетеро двойки с чудесни условия и доходи поради различни корупционни схеми. Всъщност мисля,че една известна, съвременна актриса и женската и половинка бяха осиновили две дечица така че, място под слънцето има за всички.

Проблемите им не са същите. При хетеросексуалната двойка без брак, бащата припознава детето и без значение дали са семейство или не,  бащата си е баща и има правата на другия родител.
Що се отнася до двойката, която цитираш-актрисата и партньорката й, децата са осиновени само от актрисата. Другата дама няма никакви права над тях. По стечение на обстоятелствата, животът ме срещна с тях в професионален план. Страхотни впечатление имам от тях двете, много талантливи, сериозни  ненатрапващи се дами. В поведението им няма и следа от демонстрация на каквато и да била сексуалност, нито пък някой , който не знае, би разбрал, че тандемът им такъв и в интимен план.
 В момента племенницата ми е студентка на една от дамите, целият им клас я боготвори. В интерес на истината, точно тези две жени ми обърнаха мнението за еднополовите двойки, защото и аз преди години говорех малко в стил " Не ме нтересува кой с кого си ляга, ноооо все пак...Simple Smile))

Добре де, небракуваният осиновител, няма ли право да посочи бъдещ настойник на детето, ако нещо се случи с него, не дай Боже?

# 444
  • София
Това, за посочване на настойник, съм го гледала по филмите, но не знам да съществува някакво законово положение у нас.

# 445
Това, за посочване на настойник, съм го гледала по филмите, но не знам да съществува някакво законово положение у нас.

Ако е така проблемът не е само на гейове и лесбийки, а и на всички останали осиновители, не сключили брак, самотни родители. Техните и на децата им права в такъв случай кой защитава?

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 23:20 от bagira_s

# 446
Не, в България родителите не могат да посочат настойник приживе. Ако и двамата починат, или има официално само един родител, предимството за попечителство е на най-близките роднини- баба и дядо, след това брат/сестра на майката/бащата. Ако няма такива, се търсят по-далечни роднини, с цел да се избегне даването в приемно семейство.
Колкото и да не възприето у нас детето да се отглежда от еднополови двойка, ми се струва твърде травмиращо, а и несправедливо, то да бъде отнето от другата жена в двойката. Особено, ако от раждането си е било отглеждано и от нея. Децата не се интересуват дали ги отглеждат две жени, двама мъже, или мъж и жена, за тях това е семейството им. И не се отнася само за двойките в интимен план.
Ето, аз съм отгледана от майка ми и баба ми от бебе. Баща ми го свързвам само със скандали, алкохол и неприятности. Бяха ми ужасно неприятни срещите ми с него. За мен моето семейство бяха мама и баба. Даже, когато са ме питали какво работят родителите ми, съм отговаряла " Майка ми  работи еди си какво, а баба ми е пенсионерка". Представете си колко съм смятала баща ми за родител. Никога не ми е правело впечатление, че де факто ме отглеждат две жени.

# 447
За мен моето семейство бяха мама и баба. Даже, когато са ме питали какво работят родителите ми, съм отговаряла " Майка ми  работи еди си какво, а баба ми е пенсионерка". Представете си колко съм смятала баща ми за родител. Никога не ми е правело впечатление, че де факто ме отглеждат две жени.

ето тук е ключа към проблемът. Израствайки в един тип модел ти следваш същият този модел

# 448
А, не, аз съм твърдо хетеросексуална:) Даже си намерих едни изказвания отпреди десетина години, от които малко се засрамих:) Обаче май с годините човек се научава на толерантност, а може би и с добрите( наистина добри примери) около себе си.

# 449
  • София
По-горе някой спомена лекари, виж там имам резерви. Мъжът ми ми е разказвал, че е ходил на преглед при доктор, който най-вероятно е бил гей, и каза, че хич не е било приятно. Явно този доктор не успява да се придържа към професионализма и допуска влияние на сексуалността си. Това вече според мен е недопустимо. Ми и аз да отида при гинеколожка лесбийка, която някакси се престарава с ръчичките, и на мен ще ми е гадно. Не знам дали ще вдигна скандал, но няма да повторя, защото това си е ако не изнасилване то поне 100% сексуален тормоз.
това е най-веселият коментар в темата;)
...
нивото е...

Общи условия

Активация на акаунт