Различна сексуална ориентация

• 19 678
  • 591
  •   1
Отговори
# 465
Защо така се преиначава думата ''влечение'' и дори се сравнява тук сексуалната ориентация с педофилията... Да, педофилията не е просто влечение, а сериозно психично отклонение, болестно състояние, което е вредно и опасно за обществото. Не виждам аз с какво застрашават обществото мъже обичащи мъже и обратното.
Сексуалната ориентация не е избор, тя е каквато е.

# 466
Antoas7 те не притесняват докато става въпрос за индивидуалност.
Но тя свършва до там, докъдето се нанася вреда на околните. педофилията е пример за подобно поведение. Моите коментари са защото я бяха нарекли влечение.
Останалото не съм коментирала. Половете да правят каквото си искат след като им харесва и не пречат.

# 467
  • Чужбина
Защо така се преиначава думата ''влечение'' и дори се сравнява тук сексуалната ориентация с педофилията... Да, педофилията не е просто влечение, а сериозно психично отклонение, болестно състояние, което е вредно и опасно за обществото. Не виждам аз с какво застрашават обществото мъже обичащи мъже и обратното.

Да! Педофилията е сериозно психично отклонение. Но хомосексуалността също, доскоро, бе такова.

След като хората се раждат хомосексулни, това означава, че се раждат и педофили. Или не е така?

# 468

Да! Педофилията е сериозно психично отклонение. Но хомосексуалността също, доскоро, бе такова.

След като хората се раждат хомосексулни, това означава, че се раждат и педофили. Или не е така?

Това е все едно да кажеш, щом хората се раждат слепи, значи се раждат и педофили и още какво ли не, абсолютно преиначаване, на неща, които нямат сравнение помежду си.. Кога е това ''до скоро''? Освен хомосексуалност има още 40 и няколко доказани ориентации... Времето върви напред, не назад... ако аргументите ни са, защо преди 80 години хората са смятали така, сега щяхме още да живеем в комунизъм, други в робство, жените нямаше да могат да гласуват и работят и т.н и т.н

# 469
 Eleonora_27 хората се раждат всякакви , но се учат да живеят така, че да не си пречат и да не страдат околните. затова има норми

# 470
  • София
в спорове като този, влиза законът.
всичко споменато в него е престъпна девиация.

# 471
за @педофилията@ говорим?
като влечение или като липса и нежелание за контрол?
и влечението като оправдание на престъпно действие спрямо друг.

Каква педофилия? Темата е за еднополовите двойки - как да реагира майката, когато детето й види двама мъже или две жени да се целуват. Да обичаш човек от твоя пол не е престъпление. Освен в някои мюсюлмански държави, но там имат шериат.

Явно някой от незнание си мисли, че да си педофил и да си хомосексуален е едно и също. Боже, колко заблуди има по света.

# 472
Сексуалната ориентация си я имаш, тя не се учи. Влече те това, което те влече.

И педофилите се раждат такива? И тях така ги влече, което ги влече?

Интересна ми е теорията ти за педофилите! Генетично увраждане ли е?

Fenris абе неинтересна личност си ми с тези обобщения, намеци и догадки, но ... ей от мнението горе тръгна моя коментар.
Ако щеш продължавай да доказваш колко си остроумна. Ако някой иска да чете.

# 473

Fenris абе неинтересна личност си ми с тези обобщения, намеци и догадки, но ... ей от мнението горе тръгна моя коментар.
Ако щеш продължавай да доказваш колко си остроумна. Ако някой иска да чете.

Мен не ме вълнува какво са писали други потребители, а ти какво си писала, защото отговарям на твоите постове. Това, че други потребители спамят, си е техен проблем.
То е направо комплимент да съм неинтересна личност за човек с твоите възгледи Simple Smile

# 474

Причините не са известни, но е доста сигурно, че е вродено. Но не знам дали има общо с темата.

# 475

Причините не са известни, но е доста сигурно, че е вродено. Но не знам дали има общо с темата.

Няма общо с темата, но е добре, че се включи да поясниш на потребителката.

# 476
Няма общо с темата, но е добре, че се включи да поясниш на потребителката.

Ами то и аз не се бях замисляла, но има достатъчно информация в Интернет. Сигурно и потребителката можеше да се справи, ако я интересуваше...

# 477
Няма нищо общо между хомосексуалността и педофилията. Очаквано е неинформираните да се страхуват от неизвестното и да го заклеймяват. Като държава сто години назад от развитите страни и петдесет години наляво от тях, е напълно разбираемо, че тук съществува такова селско отношение, отдавна не се изненадвам от подобни мнения. Още сто и петдесет години ще си бием и негрите и циганите и гейовете...

# 478
  • София

Явно някой от незнание си мисли, че да си педофил и да си хомосексуален е едно и също. Боже, колко заблуди има по света.

Не, явно на теб не ти изнася един простичък въпрос, който ти задават и бягаш по тъча.
А, той е:
Защо хомосексуализмът, който се изразява във влечение към собствения пол, е нормално състояние според теб, докато педофилията, която се изразява във влечение към индивиди ненавършили пълнолетие, смяташ за психично отклонение?

# 479

Не, явно на теб не ти изнася един простичък въпрос, който ти задават и бягаш по тъча.
А, той е:
Защо хомосексуализмът, който се изразява във влечение към собствения пол, е нормално състояние според теб, докато педофилията, която се изразява във влечение към индивиди ненавършили пълнолетие, смяташ за психично отклонение?

Защото при педофилията липсва доброволното участие на двама души, които могат да взимат самостоятелни решения за телата си? И в резултат едната страна е жертва като по-слаба физически и по-незряла умствено и емоционално? Плюс фактът, че говорим за деца, които не са сексуално осъзнати и няма как да откликнат.

Тези неща не се считат за приемливи в повечето съвременни общества (и с право, ако питат мен).

Та това създава съществени проблеми пред нормалното функциониране на един педофил в съвременното общество. Което пък е дефиницията на "психично разстройство".

Общи условия

Активация на акаунт