Различна сексуална ориентация

• 19 646
  • 591
  •   1
Отговори
# 525
Fenris Hands Clap Hands Clap Hands Clap Чудесно написано, напълно подкрепям. Живота е достатъчно объркан, има всякакви хора, не само хетеро и хомо, спестете на децата си един хейт по-малко.

# 526
. Достатъчно е просто хората да приемат, че не всички са хетеросексуални и че е съвсем в реда на нещата хората, които ги привлича същия пол, да бъдат третирани равноправно в обществото.

Абсолютно равноправно са третирани- никой не им е ограничил правото на труд, образование, имуществени права и т.н.

А както нееднократно се написа- правото на брак е ограничено и за редица други хипотези на разнополови, при които също не е изключено хората "да се обичат безумно ".

# 527
Мама Нана, разбирам, че ти е трудно да видиш привличането към същия пол като нещо нормално. Какво е нормално и ненормално се променя с времето. Еднополови двойки не могат да се възпроизвеждат, но са напълно в състояние да отгледат дете. Хомосексуалността сред животните не е много изучаван феномен, но съществува. Открити са почти 500 вида животни, при които е забелязано хомосексуално поведение, а и често се наблюдава бисексуално. Относно как се възприема, съм съгласна, че няма нужда да се преувеличава значението. Достатъчно е просто хората да приемат, че не всички са хетеросексуални и че е съвсем в реда на нещата хората, които ги привлича същия пол, да бъдат третирани равноправно в обществото. Но като чета този форум, не всички са достигнали до последния етап. Едва ли не се плаши, че ако третираш хомосексуалните като равноправни хора, то ти или децата ти ще станат хомосексуални. Безумие.
Когато хората приеха факта, че съществуват хора с различна ориентация и че това не може да бъде причина тези хора да бъдат дискриминирани  поради това, тази общност започна да иска още и пропагандира небивалици. /Нещо като циганката, която ражда деца на държавата и счита, че поддържа популацията./ Нищо чудно, ако върви така, родените днес, да се самоопределят след време като хомосексуални предвид ползите, които могат да имат.

# 528
Mama Nana, не мисля, че има опасност това да стане Simple Smile Все пак не става дума за някакви уникални предимства за тази група, а за равноправно отношение.

Светкавица, защо границата се поставя за сключването на брак? Кое точно прави хомосексуалните неспособни да сключат граждански брак ? Някаква форма на умствено изоставане ли имат, друго ли ...

# 529
Mama Nana, не мисля, че има опасност това да стане Simple Smile Все пак не става дума за някакви уникални предимства за тази група, а за равноправно отношение.

Светкавица, защо границата се поставя за сключването на брак? Кое точно прави хомосексуалните неспособни да сключат граждански брак ? Някаква форма на умствено изоставане ли имат, друго ли ...

Защо се слагат граници за сключване на брак на вече сключили такъв?
Защо се слагат граници на сключване на брак на близки роднини/ създаването на дете с увреждания не е причина, дете се създава и без брак, брак може да съществува и без дете.А граница  е налична и на желаещи да сключат брак брат и сестра по на 60г., например- никого си нямат, обичат се ,привличат се, очевидно деца няма да правят,кои сме ние, че да забраним/
Защо се слага възрастова граница за сключване на брак?

В нито един от тези случаи не се твърди умствено изоставане, нали?

# 530

Защо се слагат граници за сключване на брак на вече сключили такъв?
Защо се слагат граници на сключване на брак на близки роднини/ създаването на дете с увреждания не е причина, дете се създава и без брак, брак може да съществува и без дете.А граница  е налична и на желаещи да сключат брак брат и сестра по на 60г., например- никого си нямат, обичат се ,привличат се, очевидно деца няма да правят,кои сме ние, че да забраним/
Защо се слага възрастова граница за сключване на брак?

В нито един от тези случаи не се твърди умствено изоставане, нали?

Аргументите и сравненията ви са абсурдни. Хомосексуалистите представляват стабилен процент от световната популация, може да ги разглеждате, по религии, раса, сексуална ориентация и както си искате.. хората желаещи да сключат брак със собствения си брат или сестра или първи братовчед най-вероятно клонят към 0,00 и няколко   стотни примерно, едва ли има статистически данни за вашия пример. Сравняваше се тук хомосексуалност и педофилия, сега пък нещо oще по-абсурдно Laughing хайде, сравнете сега гей с аутист, със сигурност и това ще успеете Close

# 531
  • Чужбина

Аргументите и сравненията ви са абсурдни. Хомосексуалистите представляват стабилен процент от световната популация, може да ги разглеждате, по религии, раса, сексуална ориентация и както си искате.. хората желаещи да сключат брак със собствения си брат или сестра или първи братовчед най-вероятно клонят към 0,00 и няколко   стотни примерно, едва ли има статистически данни за вашия пример. Сравняваше се тук хомосексуалност и педофилия, сега пък нещо oще по-абсурдно Laughing хайде, сравнете сега гей с аутист, със сигурност и това ще успеете Close

Какво общо има гей с аутист? Ти не мислиш ли, че вече прекрачваш всякакви граници? Ето точно затова ... сте изключително противни.

Педофилията и хомосексуализмът се водят отклонения, свързани със сексуалното предпочитание. Аутизмът къде го слагаш тука? Ми вземи да изредиш всичките синдроми, с които се раждат хората.

Какъв е точно стабилният процент на родените хомосексуалисти?

Защо не вземеш да отговориш на въпроса, дали педофилията е вродена? Нали хомосексуализмът е вроден. Значи и педофилията е вродена.

# 532
Разбира се че са вродени. въпроса е в самоконтрола и кое има смисъл да се контролира. разбира се това, което носи вреда.
В същност моногамията е доста голямо отклонение според мен. Защото в същност семейното законодателство е създадено с финансова цел .

# 533
Eleonora_27 Именно, че нищо общо няма аутизма с хомосексуализма, както и с педофилия както и с това да искаш да се омъжиш за брат си... Вие тук една групичка се чудите какво да измислите вече в защита на остарялата си анти хомо концепция.. Хич не ме интересува педофилията дали е вродена, аз вече отговорих на този въпрос. Много неща са вродени и какво от това, къде е тука великия аргумент? Невежеството вродено ли е?

# 534
  • София
Защо говорим за глухи ,те наказани ли са или родителите им  си плащат греховете генетично или  е друго, като са гледали как се целуват другите са почнали и те , в случая  как не чуват другите? Моля за  внимателно подбиране на примери....че ме засягат.

Говорим И за глухи, и за слепи, и за хора с различни синдроми.
И ако прочетеш И останалите думи в поста ми, които са многократно повече от тази, която ти си предпочела да прочетеш, ще разбереш защо.
Ще обясня пак- питам дали глухотата е норма или отклонение от нормата?
Т. е. Природата какво е заложила в генетиката ни за нормално- да чуваме или да не чуваме; да виждаме или не, да имаме ръце и крака или да нямаме?
Защото, тук упорито се опитват да убеждават, че хомосексуализма е норма, също като хетеросексуализма.......

# 535
Eleonora_27 Само в Европа, хората, които официално са определили сексуалността си като различна от хетеро, са 7 процента... така популацията на Eвропа днес е около 743 мил... сега сметни тези официални 7 процента от 743... Това е само Европа, а колко хора извън тези проценти не смеят да признаят своята сексуалност... хайде кажи сега, че не е стабилен процент!

# 536
Eleonora_27 Именно, че нищо общо няма аутизма с хомосексуализма, както и с педофилия както и с това да искаш да се омъжиш за брат си... Вие тук една групичка се чудите какво да измислите вече в защита на остарялата си анти хомо концепция.. Хич не ме интересува педофилията дали е вродена, аз вече отговорих на този въпрос. Много неща са вродени и какво от това, къде е тука великия аргумент? Невежеството вродено ли е?
Все ми е тая, кой с кого ще си ляга и какво ще прави, но да се насажда в детето ми, че това е нормално...ами не е. Справка бозайници... Все ми е тази как някоя откачалка ще ме нарече.

# 537
Все ми е тая, кой с кого ще си ляга и какво ще прави, но да се насажда в детето ми, че това е нормално...ами не е. Справка бозайници... Все ми е тази как някоя откачалка ще ме нарече.

Че кой го насажда на детето ти? Нали ти си там, ще обясниш, че това е извън всякакви норми и готово... нямаш проблеми Laughing

# 538
  • Чужбина
Eleonora_27 Само в Европа, хората, които официално са определили сексуалността си като различна от хетеро, са 7 процента... така популацията на Eвропа днес е около 743 мил... сега сметни тези официални 7 процента от 743... Това е само Европа, а колко хора извън тези проценти не смеят да признаят своята сексуалност... хайде кажи сега, че не е стабилен процент!

Дай линк с динамична статистика.

Ти твърдиш, че това е постоянен процент. Какъв е бил процентът преди 20 години?

# 539

Че кой го насажда на детето ти? Нали ти си там, ще обясниш, че това е извън всякакви норми и готово... нямаш проблеми Laughing
явно не си чувала за очилище или нямаш деца, за да твърдиш такива глупости

Общи условия

Активация на акаунт