Ако мъжът е скучен в леглото?

• 13 052
  • 193
  •   1
Отговори
# 15
Ако не е пързалка темата, зарязвай го този "добър човек"......психопат

Моля ви, не го наричайте психопат! Как може- не го познавате. Sad

Иначе на другия въпрос- секс правим 1-2 пъти в седмицата. Не получавам удоволствие, кофти ми е да си призная но от 2 години не съм имала оргазъм с партньор- само при самозадоволяване, което трябва тайно да правя в банята защото ме е срам от неговата реакция Sad

Да споделя също, че аз преди него съм имала 10 сексуални партньори и сме прави много щури неща, но не е имало любов и хармония. Ами- незнам какво да правя.... Приятелките ми казват- дръж го! Страхотен е! Голяма работа- ще си намериш любовник или ще си купиш 20 вибратора. И без това женените в един момент спират да правят секс ....

# 16
Ако е скучен в леглото, има някаква голяма вероятност и извън него да е стагниран, сух, да липсва креативност и гъвкавост. Съзнанието следва тялото, а също и води до всякакви задръжки и стегнатост. Особено в секса. Има нещо тревожно в тоя човек, който не губи задръжки при секс. Обикновено човек ако има сексуална енергия и е достатъчно възбуден, може несъзнателно да се отпусне и да сътвори доста интересни неща. А тоя така се е стегнал, така е затегнал контрола...явно се страхува, иска все да е под контрол. Бе - сухар звучи. Каква му е професията?

"Добър човек" без добър секс ще ти идва да го треснеш с тигана само след 2-3 години.

# 17
Ама не трябва да се срамуваш.
Май  не смееш да му кажеш много неща. Няма откровеност във връзката ви. Трябва да се престрашиш - хващаш го в настроение и му казваш в прав текст: Много се различаваме в сексуално отношение. Аз имам нужда от разнообразие и повече време, различни пози. Това, което правим не ми носи удоволствие и не не се чувствам извратена. Ако искаш да продължим, осъвремени си вижданията за секса. И позволи да пробваме нещо друго, може пък да не е толкова страшно и позорно. Няма нищо извратено, ако не наранява и носи удоволствие и на двамата. - съвет от 54 годишна жена.(това можеш да му го кажеш - мога да ви бъда майка)
  Пък свирките ще ги оставим за другия месец.(това беше шега)

# 18
Трудно ми е да повярвам, че не е пързалка темата, особено с тоя лаф за устата...Все едно баба ми слушам...
Както и да е. Важен е сексът, за мен не е най - важното, но това, което описваш е прекалено. Не бих стояла в тази връзка с такъв сухар.
Дали ти би искала да живееш така, вече може сама да си отговориш.

# 19
Явно това е неговият стил в леглото.А ти ако не си му казала какво те мъчи момчето си мисли, че нямате проблеми.
Личи си,че се тревожиш, а незадоволената жена има проблеми в работа, отразява се на цялото й държание.
Вместо едва да се движиш до банята от безсилие и удовлетвореност, ти се криеш да си свършиш там.
Не си го причинявай.
Кажи му каквото мислиш, ако не се реши да оправи положението-чупката

# 20
Ако е скучен в леглото, има някаква голяма вероятност и извън него да е стагниран, сух, да липсва креативност и гъвкавост. Съзнанието следва тялото, а също и води до всякакви задръжки и стегнатост. Особено в секса. Има нещо тревожно в тоя човек, който не губи задръжки при секс. Обикновено човек ако има сексуална енергия и е достатъчно възбуден, може несъзнателно да се отпусне и да сътвори доста интересни неща. А тоя така се е стегнал, така е затегнал контрола...явно се страхува, иска все да е под контрол. Бе - сухар звучи. Каква му е професията?

"Добър човек" без добър секс ще ти идва да го треснеш с тигана само след 2-3 години.

хаха това с тигана ми хареса.

Ами за професията, как да кажа, той е публична личност и не искам тук да се разбере, ще стане гадно. Актьор е при това търсен.
Не ви се връзва нали? Казвам ви- много е остроумен, весел, прекрасен - никой не би заподозрял. Ако беше банков служител сухар- щях още в началото да го отпиша, но той много ме очарова и си мислех за това, че е само начална трудност....

# 21
А ти защо си с него? Заради славата му ли?

# 22
Това вече е прекалено!

# 23
Ми може да е свикнал всичко да е прекалено контролирано. Дори на психосоматично ниво, ако искаш. Или просто с играта си сублимира цялата сексуална енергия. Или темата е пързалка, ма пък интересна:)

Не знам, абе гот е човек да е палав в леглото, весело е. Никой не те гледа, какво се прави на сухар...(като е актьор, кажи му да влезе в ролята на Казанова и да се поразкърши:) - може пък в роля да е по-палав.

# 24
  • Варна
Идеални отношения с проблемен секс не може да имате. Не изпитваш и удоволствие, може да получиш и по-сериозни проблеми. Нужно ли е да се травмираш, компромиси срещу какво?
Прекрасни, приятелски отношения можеш да имаш и с други. Проблемите ти ще се задълбочават, възможни са и изневери. Най-логичния и рационален вариант е да се разделите културно и всеки да намери подходящия партньор. Той ще намери консервативна и срамежлива жена, ти ще експериментираш с по -отдаден и страстен партньор.

# 25
Ако не е пързалка темата, зарязвай го този "добър човек"......психопат
И без това женените в един момент спират да правят секс ....

И на мен така ми казваха Grinning Секса намалявал, битовизмите излизали на дневен ред, ама тц.
Не вярвай на тези глупости! Всичко си зависи от двойката. Ние сме женени от 5 и малко отгоре, заедно сме от 9 ... и секса си е като преди да се оженим.
Не може да лежеш на това, че то така или иначе като се ожените секса намалявал .... И за какво ти е любовник ? Това не е ок! Изгради си хармонична връзка с този партньор, не с любовник.

# 26
А ти защо си с него? Заради славата му ли?

О не, в никакъв случай! Славата идва и си отива. Просто той е много добър човек, както вече го описах. Мил и внимателен, винаги миси за мен, грижовен е. Чувствам се защитена и обгрижена. Прави ми малки изненадипостоянно, запомня мои любими неща и ги купува или ги прави без повод. Обича животни - аз имам 2 кучета и обича деца. Повечето ми приятелки се оплакват, че мъжете до тях не искат сериозно обвързване ,брак, деца. При мен е обратното- той иска да е с мен, говори ми как ще кръстим децата ни, иска 3! С приятелите ми е весел, духовит, центъра на партито- макар че не излизаме често, по светски събития е голям веселяк. родителите ми го харесват и той тях. Като ги запознавах стана случайно- те не са от София и бяха дошли за едни изследвания рутинни за 1 ден. Той като разбра че идват в апартамента след 30 мин изтича от вкъщи да купува цветя на майка ми и вино за баща ми, че не можело иначе да се запознаят така.

# 27

хаха това с тигана ми хареса.

Ами за професията, как да кажа, той е публична личност и не искам тук да се разбере, ще стане гадно. Актьор е при това търсен.
Не ви се връзва нали? Казвам ви- много е остроумен, весел, прекрасен - никой не би заподозрял. Ако беше банков служител сухар- щях още в началото да го отпиша, но той много ме очарова и си мислех за това, че е само начална трудност....
Ама голЕм актьор бе! И ти му траеш ролите?! За колко ли "голям" се е взел...

# 28
Ако мъжът не те докарва до оргазъм, никой жест или интелектуален гъдел не е достатъчен. Просто ще го мразиш много яко и предишните му чаровни черти ще са ти противни. Сексът, добрият секс, наистина сдобрява и лекува някои конфликтни моменти. Да се откажеш от добър секс заради повърхностни неща (подаръчета и плямпане - това нищо не е, всеки може да плямпа духовитости, дано не е на чашка, че то актьорите там са силни).

Та така, ако е сухар, скоро ще ти се видят недостатъчни дребните любими неща - тъпотия е това, едно нищо, сега още ти се струва невероятно.

А по събития бил душа на компания...ми то когато играта е да се фръцкаш и правиш на интересен - ще го играе някъде между Джордж Карлин и Сенека с елементи на ТЕД.

Също така на думи всички обичат деца. Само да не се окаже, че ще обича да ти натряска три с тоя ужасяващ сухарски секс, а после да иска да ги обгрижваш и да му ги представяш чистички и спокойни да им се порадва. И аз така бих обичала деца.

# 29
Тъкмо си викам - този е супер Simple Smile Не иска друг вид секс, ама се отказах. Той и не прави  нищо за удоволствието на партньорката си Simple Smile Шегувам се.
По темата. Не ми се връзва любов без секс.  В началото със съпруга ми бяхме без спирачки Simple Smile Нямахме насита, но то е страст и пеперуди. Сега пак е така, но малко по-рядко. Но пък има желание.
Всичко, което описваш е все едно да си с най- добрия си приятел. Така че за мен няма смисъл, освен ако не пробваш да го разчупиш. Ако ли не , не се мъчи.

Общи условия

Активация на акаунт