Ако мъжът е скучен в леглото?

• 13 048
  • 193
  •   1
Отговори
# 60
На млад мъж да му мине мерака за секс от поза и от гледката на женско тяло...значи е по-гей от стадо гей еднорози. И обича аналния секс, ама не от тая страна и не с жена.

Не че нещо, но дори в най-традиционния ванила секс позите и тялото не са мръсотии и не следва да предизвикват отвращение. Ако има отвращение и стягане - има патология. Аз лично не мога да си представя поза, в която младо женско тяло да изглежда чак толкова отвратно.

# 61
  • София
Абсурт, ако още не си разбрала, той си иска само мисионерската. Ако теб и още една потребителка, това е единствената и достатъчна поза, за много жени не е.

# 62
  О, абсурт, спри се вече. Почти във всяка тема все жената ти виновна. Как да е задоволена, като партньорът й е гей (по всяка вероятност) и изобщо като цяло не е читав? Самият той си има проблеми и й насажда вина. Няма страст към нея като към жена. То тялото й инстинктивно се дърпа от тази връзка. Въпросът е тя самата да се довери на интуицията си и на усещанията си и да се махне от този мъж.

# 63
  • София
АбсутТ - не всички жени свършват по един и същ начин. Остави ги тези сексове другите. Мен ме притеснява, че не иска да я накара да се чувства ок. Мисля, че един загрижен и обичаш партньор ще направи нужното.

Ами, нали това бистрим- той може и да е загрижен, ама като за него аналния секс е отврат, как да го накараш да го  направи, щото на нея ѝ е гот?
То е все едно мъж да напъне жена за анален, щото само така може да свърши и да се оплаче, че тя не се грижи за удоволствието му, защото не иска.

За мен, няма виновен, а има разминаване, което няма как да се тушира, тъй като при него е въпрос на някаква изградена ценностна система, при която сексът е повече духовно изживяване, докато при нея е повече гимнастика.

# 64
  • София
Жената го посочи само като пример за разкрепостеност, а ти като бабичка моралиска сега само аналния ще дъвчеш.

# 65
Преди да се стигне до аналния секс, има около 10 вариации на мисионерската поза, ама трябва да позволи на жената малко мръдване, чупка и промяна на ъгъла и евентуално да махне одеалото. Или айде, жената отгоре, пак е ванила работата. Ама човекът може да не иска гледка на цици, то голото женско тяло е такава страстоубийка...

# 66
АбсурТ, стига сега. И за мен тоя секс анален не ок. Пък си мисля,че авторката може да го преглътне. По-скоро факта, че не я докарва до оргазъм. Само с анален секс ли става при нея ? Ами едва ли.
Аз не съм разкрепостена, но пък обичам да ме предразполагат както си му е реда. Да има страст, желание. Затова не са нужни гимнастики кой знае какви.

# 67
  • София
Абсурт, ако още не си разбрала, той си иска само мисионерската. Ако теб и още една потребителка, това е единствената и достатъчна поза, за много жени не е.

Разбрала съм, разбрала съм и че е силно скучно така, и не- мисионерската съм ползвала много рядко и за малко, но аз на друго обръщам внимание и ако ти не можеш да осмислиш написаното, не е мога да помогна.
Цитат на: Sandra
 О, абсурт, спри се вече. Почти във всяка тема все жената ти виновна. Как да е задоволена, като партньорът й е гей (по всяка вероятност) и изобщо като цяло не е читав? Самият той си има проблеми и й насажда вина. Няма страст към нея като към жена. То тялото й инстинктивно се дърпа от тази връзка. Въпросът е тя самата да се довери на интуицията си и на усещанията си и да се махне от този мъж.

Sandra, всичките ти прозрения, звездите ли ти ги говорят или кристалната топка? newsm78
Къде видя да говоря за вина, че и за вина на жената?
Чети, бе, жено и озапти бурната си фантазия. Mr. Green

# 68
  • Terra incognita
Пак ли, бе, значи 😀
Тук или ще пишат "нещастни" мъже, или незадоволени жени.
Говорете помежду си, бе хора.

# 69
Сега прочетох постовете на Лори. Май може и да е пързалка. На това ми прилича...

# 70
Аз от своя опит да кажа, че скучните мъже в леглото са тези, които са имали само по една жена преди това, която на нищо не ги е научила. И от там не знаят какво да правят със следващата, особено ако тя е по-"отракана". Но обикновено нормалният мъж никога не отказва да бъде "научен" на нови похвати и методи.
Твоят явно има някакви психологически задръжки, по причини, които можем само да гадаем. Но както го описваш, сегашния ви сексуален живот едва ли ще се промени към по-добро. Или го приеми, или го прекрати по-навреме.

# 71
  • Варна
Кобилкина е скучна и повърхностно аналитична, спрямо някои коментари. GrinningИ винаги изкача гей диагноза.
Възможна е и хипотезата да има и друга жена, с нея старанието и отношението да е друго. Плейбоите-души на компанията не се стараят особенно да задоволяват всички. Екстрите си пазят за конкретна жена. А тези комплименти и планове за многократно семейство са фалш за зарибяване. Някои мъже коментират, че дадени жени стават само за майки и домакини,удоволствие търсят в друга класа жени. Анализирайте това. ...

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 23:35 от Viviana91

# 72

Цитат
ужас- а аз си мълча, понеже до преди него съм правила анален секс и то много пъти , а с него не смея и дума да отворя!
Ето това ти е най-голямата грешка - че си мълчиш като зубърка. Представи си, че той се прави на моралист, само за да не си развали имиджа на порядъчно момче пред теб.
Цитат
Не, само за разни по-нестандартни неща си мълча, но иначе сме говорили много по темата... просто за него си е супер всичко.
Малко съм шокирана- тук повечето ми казвате да го оставя, а в живота приятелките ми и сестра ми ме изкарват повърхностна и че" сексът не е най-важното""
В случая не е важно, че отказва разнообразие в секса, а че не си прави труда да те задоволи, макар и мисионерски. Wink
А още по-съществено е нежеланието да приеме, че и ти имаш мнение, което трябва да уважи и вече изобщо не става въпрос само за секс.
Добър, обгрижващ, център на купона, но само, когато нещата стават по неговия начин. Това е насилие. Моделира те, при това грубо.
Теб, насаме, разсмива ли те, толкова харизматичен ли е, както публично, извън учебникарските жестове, прави ли такива, които да са въпрос на моментална реакция, усеща ли настроенията ти, опитва ли се да ги компенсира... Въпроси, въпроси...
Изобщо не ти е проблем само секса, според мен.

# 73
  • София
Присъединявам се към предния пост.
Започвам от изказа му, натоварен с особен вид насочване на вината и дори епитети. От друга страна, звучи хладно.
Залагам на това, че те брейнфъква. Знае какво искаш и не ти го дава, а не че не му се прави и не е правил. Отваряй си очите на 4, сексът ти е последният ти проблем.

П.П. Като чуя "душата на компанията" и "всички го мислят за страхотен, чудят ми се на акъла, че не съм доволна", се замислям най- малкото. За неприятни неща.

# 74
Жал ми стана за теб 😞 Не си го причинявай...

Общи условия

Активация на акаунт