Къната, билките и всичко останало - Тема 14

• 36 120
  • 778
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
На мен много ми харесва цвета ти .
Много оригинално се е получило .

# 481
Нана, имаш много хубава гъста коса. Колко бои слагаш наведнъж?

# 482
Sis, целия пакет изсипвам в една голяма купа и ми стига на Хена, на Култиваторс обаче 4-те пакетчета едва успявам.

# 483
  • В полите на Пирин планина
Нана, може да свалиш наслоената билкова боя / къна с маска с Вит.С. Намачква се един блистер таблетки и се разбърква с бебешки шампоан. Нанася се на косата и се стои половин-един час. На мен ми сваля поне 1 тон, даже и повече. Hands V

# 484
Lady, ще го направя, а изсушава ли много?

# 485
  • Sofia, Bulgaria
Това с витамин С наистина действа. Аз си взимам направо на прах, за да не го мачкам. Единственото, което е, че при някои момичета много се изсушавала косата. При мен няма никакви пробшеми, но все пак го казвам, за да се знае предварително. С маски се оправяло положението.

# 486
На мен не ми е изсушавала косата.
Ако се наложи след това си направи маслена маска.

# 487
Ще го направя, имам бебешки шампоан, имам и масла. Още тези дни. Може ли и някакъв съвет за уплатняване на косъма? От прекаленото третиране и изсветляване доста ми изтъня.

# 488
При мен пък е обратното.  В корените ми е един тон по-светла, отколкото по дължината. Сега си поръчах на Хенафокс тъмнокестенявата боя, за да видя дали ще пооправя малко положението. Много ми е изтънял и косъма. Взех си бадемово и кокосово масло, за да й правя маски и да видя дали няма да й се отрази по-добре.

# 489
При мен е равномерно, но аз експериментирах, докато нагодя тон на кестенявото, почти 100 % като естествения ми. Като побелея още, ще видим как ще е.
Потъмняването при мен се получи от билковата боя на Khadi. С чиста къна не ми се получава така.

# 490
Билковите бои и къната ще подобрят състоянието на косата.
Друго, което помага са редовни маслени маски. Отвара от розмарин, коприва, орехови листа също са много полезни за здравината на косата.
Гел от ленено семе също е много добър за косата. Може да се ползва и при глосове с къна / билкова боя.

# 491
  • Sofia, Bulgaria
Лейди, как ползваш гела е ленено семе при глосове?

# 492
Лейди, как ползваш гела е ленено семе при глосове?

Ползва се вместо обикновен балсам.

# 493
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ти.
Аз разбрах, че го ползваш в съчетание с глоса от къна или индиго.

# 494
  • При децата ми
gardje, много красив цвят в корените. Съвсем естествен изглежда.

Мария, Леми, Нана, благодаря ви.

Аз мисля отново да мина на билкови бои, защото ето, вчера се боядисах и освен цвета нищо в косата си не харесвам. Нужни са ми тонове мазила, за да я приведа във вид първата седмица след боядисване ... с химическа боя. И сигурно ще се примиря с цвета.

Снимки ли е имало тук? Изпуснала съм ги!

Аз в понеделник се къносах с "Тричуп" и цвета стана добре. От известно време се къносвам с "Тричуп" и съм доволна. Преди ползвах само "Сахара Тазарин". Направих къната късно вечерта в неделя, и в понеделник на обяд се къносах. Стоях до вечерта /около 7 часа стоях с къната/ и измих с шампоан. Пробвала съм да измия само с вода, но не е това моят начин за измиване. На мен косата ми мирише съвсем леко след това. След няколко часа няма и помен от миризмата, но когато я измия само с вода не е така. Миризмата се усеща повече. Ако, имам време ще кача снимки малко по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт