Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 948
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • В къЩи.
Здравейте.
Какво ще кажете за Perceive Oasis? Много ме привличат божура,теменужките и мускуса в състава,но като се има в предвид,че не харесвам класическия и зеления аромат,какъв е шанса да харесам този?
По принцип харесвам мускус в парфюмите,но в двата вида Персейв не го усещам,по скоро има някаква много остра и дразнеща ме нотка. Но пък обожавам този https://www.avon.bg/prodykt/24983/toaletna-voda-silky-soft-musk/

# 121
Оазиса е един от любимите ми парфюми за пролет и лято. При мен е много траен, за разлика от всички нови, които са ми нетрайни за съжаление. За мен е някакси женствен и запомнящ се аромат, много го харесвам.

# 122
  • В къЩи.
А има ли я тази остра нотка която усещам в класическия и Dew? Ти харесваш ли ги тях?

# 123
Не мога да определя..има нещо остро, но няма нищо общо с класическия и Dew. Класическия не ми харесва, има нещо прекалено ретро за мен в него. Dew харесвам много, за лятото е идеален, свеж, обаче ми е адски нетраен. Буквално след минути изчезва. Оазиса за мен си е най-хубав, но е добре да пробвате, искайте мостра от представител.

# 124
Малко бижута от предния каталог

# 125
Здравейте! Някой използвал ли е мултифункционалния коригиращ дневен крем Anew? Заглеждам го от известно време и много се чудя дали да го взема.

# 126

Вчера получих тези продукти Simple Smile гела за лице е нежен, не изсушава прекалено кожата, пудрата за крака май ще се окаже сполучлива, пробвах я, добре се справя с изпотяването като за първо ползване, а за антицелулитния гел, след две седмици ще споделя дали има ефект Simple Smile

# 127
Здравейте! Някой използвал ли е мултифункционалния коригиращ дневен крем Anew? Заглеждам го от известно време и много се чудя дали да го взема.

Ако е този, който е като ББ крем в стъклено бурканче - на мен ми оранжевее много. Никак не ми допадна.С бяла кожа съм.Виж за тестерчета - преди имаше - аз съм си вземала.

# 128

Ако е този, който е като ББ крем в стъклено бурканче - на мен ми оранжевее много. Никак не ми допадна.С бяла кожа съм.Виж за тестерчета - преди имаше - аз съм си вземала.
  Благодаря много! Отказвам се тогава от него!

# 129

Някой ползвал ли е да каже, при редовна употреба дали наистина се намаляват стриите?

# 130
Имате ли мнение за този коригиращ дневен крем и с какво се различава от другия дневен в Бяла кутийка пак от червената серия?

# 131
Момичета,побърквам се по Rare Pearls,как може да е толкова перфектен този аромат?!!!!
Имам доста парфюми,но мисля да си го взема.
Понеже го видях във вариант като Парфюмен спрей за тяло,искам да питам какво по-точно представлява,траен ли е?Добър вариант е вместо концентрирания парфюм,който ако ми дойде тежък няма да го ползвам...

# 132
Обожавам Реър Пърлс - а.
 Имам и парфюма и спрея. И лосиона за тяло, само ролона нямам, все не мога да го издебна в брошурата.
Спрея е с по малка трайност от парфюма, но е относително траен поне на моята кожа.
За по топло време според мен е идеално решение.
Разлика в аромата, както писах по напред в темата аз не намирам.

# 133
Значи ще си взема парфюмния спрей.Сега 2 са за 17 лева.Трябва да видя следващата брошура да не би там да е по-изгоден :Д

# 134
Аз първо си бях взела спрея докато чаках да намалят парфюма.
Тогава беше на някаква много изгодна оферта две в едно с лосиона за тяло и си викам нищо не губя.
Не съжалявам, че го взех. Но парфюма си заслужава определено. Любим ми е от време оно и съм получавала доста комплименти за него.

Общи условия

Активация на акаунт