Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 954
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
И е творение на Оливие Кресп,очарована съм Simple Smile
Случайно днес се видях с една бивша моя фризьорка и ми даде каталог.
П.С.-Само не знам защо в нотино е 13,90? о.О

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 16:47 от Анонимен

# 136
Имате ли мнение за този коригиращ дневен крем и с какво се различава от другия дневен в Бяла кутийка пак от червената серия?

Първия е коригиращ, изравняващ тена като ББ крем, а вторият е само противобръчкова грижа.
На бяла кожа първия оранжевее , вторият ми е много любима зимна грижа.

# 137

Първия е коригиращ, изравняващ тена като ББ крем, а вторият е само противобръчкова грижа.

Дид- ко, дамата е със тъмна кожа с жълтеникав оттенък. Тип пушач с извинение за шаблонизирането. Дали на такъв цвят кожа  ще оранжевенее?

# 138
Здравейте момичета.Моля за мнение за предпазващ дневен крем Anew Defend & Repair SPF 50 със SmartRepair™.

# 139
  • Стара Загора
Купих го на предната брошура, ползвала съм го един-два пъти засега. Много ми харесва, бързо попива, не ми мазнее, не лъщи лицето от него. (кожата ми в момента е нормална към суха) Откъм състав, бях чела в една група във ФБ, че е добър.

# 140
Момичета този ФарУей нещо много ретро ми звучи.
Днес го получих и нямах търпение да го пробвам, ама с първото пръсване и направо замръзнах.
Направо бабешки ми се стори. Вие с какви впечатления сте и дали повредата е в моя телевизор.
Сякаш други ми бяха впечатленията от него, преди доста време беше, ама все пак.
Ох, ухае ми на нещо познато, ама познато от преди сто години. Не знам, направо ме пренесе в миналото.
Пффф ... Ще му дам шанс, разбира се, да видим как ще се равие и ще се развие ли въобще.
Скрит текст:

# 141
Точно този не го обичам аз, баш ретро ми е, виж този https://01.avoncdn.com/shop/assets/en/prod/PROD_1175029_XL.jpg?w=700  , https://fimgs.net/mdimg/perfume/social.31282.jpg и този ги обожавам https://fimgs.net/mdimg/perfume/375x500.35562.jpg

# 142
  • Някъде там
Гледах новия каталог на авон, в него има много интересен продукт ,филър за вежди .Намерих ревюта на продукта,запълвал веждите и съдържал частички като косъмчета .Продукта не е уау , но бил хубав.
Ще го пробвам задължително Simple Smile

# 143
Може ли някой да ми каже каква е цената на парфюм Eve Truth в следващия каталог? В този е 21,99 лв.

# 144
Може ли някой да ми каже каква е цената на парфюм Eve Truth в следващия каталог? В този е 21,99 лв.

Пак е 21.99 лв.

# 145
Благодаря Hug

# 146

Дид- ко, дамата е със тъмна кожа с жълтеникав оттенък. Тип пушач с извинение за шаблонизирането. Дали на такъв цвят кожа  ще оранжевенее?

Предполагам, че няма да се откроява така рязко цвета, но няма как да сме напълно сигурни.Имаше мострички преди.Можеш да попиташ и да се пробва нагледно.

# 147

Предполагам, че няма да се откроява така рязко цвета, но няма как да сме напълно сигурни.Имаше мострички преди.Можеш да попиташ и да се пробва нагледно.

Няма ги налични вече няколко седмици, все опитвам да се сдобия с тях но не ми ги изпращат, затова вече с разпитване опитвам. Понеже той принципно е скъп продукт а в този каталог е около 22и нещо, цената е хубава ама....

# 148
Колебая се между душ гела с божур и магнолия и този с праскова и портокал. Бяхте писали, че някои са много течни, някои пък ми миришат ужасно тежко...Ще си поръчам мини на новия Pare Pearls, дано е по- летен аромат

# 149
  • Стара Загора
Едва ли е много летен с тази тъмна орхидея, виж тук какво пише рускинята.
https://irecommend.ru/content/new-eivon-snova-pokhozh-no-na-etot … -fioletovyi-tsvet

Насочи се към нещо друго според мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт