Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 960
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Колебая се между душ гела с божур и магнолия и този с праскова и портокал. Бяхте писали, че някои са много течни, някои пък ми миришат ужасно тежко...Ще си поръчам мини на новия Pare Pearls, дано е по- летен аромат

Вземи си душ крема с нар и фрезия. Обзалагам се че ще ти хареса.
За новия аромат, бих казала че очаквам да е също толкова тежък като основните представители  На Раре серията.

# 151
Прави сте, няма да рискувам, не ми се носят тежки аромати вече. Сега съм с Чериш, бях го позабравила, супер е!

# 152
Здравейте,какъв аромат е free for her,става ли за пролет-лято,има го на много добра цена за 5 £,но не го познавам този аромат,да рискувам ли?

Моята нова поръчка

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 18:20 от marga1977

# 153
Rare Pearls си е точно пролетно-летен аромат,нямам търпение да си го взема в Понеделник ! В каталога има за мирисане Grinning
Но този Far Away Rebel е зимен аромат,мирише на сладкиш,не знам защо пролетта лансират зимните и тежки аромати,не само дамските...предполагам,че "въртят" промоциите...

# 154
  • Стара Загора
Раре Пърлс хич не ми е летен, но въпрос на вкус. Sapphires единствено бих носила сега.

За лятото харесвам TTA Always, Viva la Vita, Dreams, Perceive Dew и Soul, Celebre, Incandessence Lotus, Treselle, Pur Blanca, Summer White Sunset, Eve Duet и Elegance, Eve Truth, LBD Weekend, Kenzo Life и Life Colour, от онези евтинките Scent Essence.

# 155
Подкрепям Ивчето, за мен е тежък, зимен класическата перла. Имаше един ТТА Daydream, обожавах го, но те го виждам вече. Ребел е страхотен за мен, но го усещам само на дъщеря ми. Лотуса ми е много траен, купих го зимата, но за мен е по- летен, сега си го ползвам.

# 156
Rare Pearls е цветя,цветя,цветя...Нали това се носеше през топлите месеци.Естествено и сапунените,и свежите :Д
Зимните са по-сладките,"ядливи" аромати...

# 157
За мен не е цветя, супер тежък, шлейфов аромат ми е. В топло време би ми се повдигало от него, както и от синия Персейв

# 158
Здравейте,какъв аромат е free for her,става ли за пролет-лято,има го на много добра цена за 5 £,но не го познавам този аромат,да рискувам ли?

Аз си взех мостра, имах повече очаквания и затова някак не останах впечатлена. Тоалетна вода е, тип свежа, но аз предпочитам друг тип свежест - по морски, краставични аромати. Иначе цената от 5 паунда е добра.

# 159
По запитването наДжаста праста - класическия Фар Ауей  ми е тотално убоен, макар че  съм доста широко скроена откъм аромати. Този ФА ми е мерило за извънмернА сладост и тежест. След едно мини 10 мл, не посягам към него отново. Но пък ми харесва пискюлчето. Напомня ми старата    версия Опиум на YSL.
Rare pearls го харесвам но само на студено. Оригинален е, запомнящ се, но доста тежък за мен в топло време.

# 160

Първия е коригиращ, изравняващ тена като ББ крем, а вторият е само противобръчкова грижа.
На бяла кожа първия оранжевее , вторият ми е много любима зимна грижа.

Дид- ко, дамата е със тъмна кожа с жълтеникав оттенък. Тип пушач с извинение за шаблонизирането. Дали на такъв цвят кожа  ще оранжевенее?

Ползвала съм коригиращият от тестерче - въобще не оранжевееше, а аз съм много бяла. Изключително свеж и изравнен тен правеше.

# 161
Много благодаря. Четох доста суперлативи сред рускините.
На белокожите наистина им оранжевенеел но останалите не забелязват такъв цветови ефект.

# 162
Avon имат ли околоочни маски?

# 163
Имат някакви корейски,нищо не правещи,както и цялата им серия.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт