Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 963
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Ползвахте ли вече новата серия Енканто.Хидратира ли добре кожата?Запазва ли се аромата по-дълго?Спряла съм се на синята серия,но все още се колебая.

# 166
Имат някакви корейски,нищо не правещи,както и цялата им серия.
ще ги тествам  значи.

# 167
околоочния в две части всички го хвалят, но на мен не ми харесва, не попива изобщо в кожата, не знам. Супер гадно е сутрин като се оправям да ми е хлъзгаво по очите. Никога не ми се е случвало това с крем.

Imari Elixir много ми хареса от предната поръчка, Attitude беше пълно разочарование. Перлите за лице са ужасни и съм много недоволна от тях. Боди спрейът с ванилия ми мирише на ароматизатор за кола, много неестествен аромат. Ама за тези пари, толкова. Взех си сенки на Марк - доволна съм и от тях. Две различни червила си взех, никаква покривност нямат.

Утре ми идва поръчка - един парфюм и молив за вежди. Дано съм улучила този път нещата :Д

# 168
  • Бургас
Ползвахте ли вече новата серия Енканто.Хидратира ли добре кожата?Запазва ли се аромата по-дълго?Спряла съм се на синята серия,но все още се колебая.
Пробвала съм само лосиони от синята серия. Чудесен аромат и бързо попива, но не е нищо изключително. Но и аз досега не съм попадала на лосион, който да ми пасне на кожата

# 169
Перлите би трябвало да са хубави...

# 170
Мислех да си поръчвам червилото Blush от матовите, но това ревю ме отказа
https://www.makyajmag.com/avon-mukemmel-mat-ruj-avon-true-colour … erfectly-mat-ruj/
Стои като пресечено, имало съм такова, но беше от Колор тренд серията, не го очаквах от тази

# 171
Аз имам пюър Пинк, щерката Мока. Нямах намерение да ги поръчвам точно заради това че често матираните червила стоят  на парцали. По случайност   ми попадна мостра на пюър Пинк . И трябва да кажа че бях възхитена. Няма такова събиране като на парцали ,стоят прекрасно и двата цвята. Този на щерката също подбрахме с мостра. А пюър Пинк няма нищо общо с цвета на устните на снимката . Освен това ми направи впечатление във линка че снимките не са на дамата а са събирани оттук от там от различни блогове които съм чела.
Блаш е специфичен цвят и според рускините стои добре на гладки много светли устни. Виждала съм прекрасни снимки но не всеки разполага с такива устни и е такъв цветотип та да ползва това червило.

# 172
Pure Pink го имам аз, не е точно моят цвят, прекалено светло и ярко ми е, но текстурата му е чудесна.

# 173
Ето от мен с новите матирани червила.
Моят нюанс е lush cocoa. Вече 1 час е на устните, леко избледня, но съвсем леко.

# 174
Много приятно коралово го виждам аз, точно такова искам всъщност

# 175
Току що нанесено е като керемидено кафяво-телесно.. Как го описах само.. Светла кожа имам, както и се вижда от снимката.. Нося го от седмица и нямам забележки.
Заповядайте мини ревю 😆

# 176
Тук изглежда доста по - тъмно....

# 177
Да, както казах от час е на устните ми и леко избледня, а и цвета на устните, не е като на ръката Simple Smile Това подвежда също.
В магазин никога не си рисувам вече по ръката, трия червилото с кърпичка и на устните...
На мен ми харесва как ми стои и прясно нанесено и избледняло. Но не избледнява несиметрично и като ожулено. Седи цял слои на устните, само става по-светло.. Много мрязя "протъркани" червила.. По крайщата останали, а по средата ги няма.. Едно такова никакво. С това този ефект го нямам.

# 178
Страхотен неутрален цвят! Благодаря!

# 179
Да, а опаковката му е чудесна. Една такава с настроение сякаш Simple Smile Не е като типичните черни .. Аз харесвам червило с цвят, но както казва, ре-ге -  неутрално . Не натрапчиво и биещо в очите и казващо " вижте ми устатааа, имам само уста очертана с нещо ярко " :Д Идните дни като разносвам и другите си ейвънски червила ще показвам ако желаете, може да съм от полза на някого и да си хареса нещо , което няма да е хептем " на сляпо" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт