Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 899
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз се чудих няколко дни всеки ден за този озаряващ крем и накрая не го поръчах.Най-вече заради съставките.

Къде мога да видя състава?

# 76
В сайта на Ейвън.

# 77
Имам и трите продукта. Олиото за мен е страхотно, попива бързо, не оставя мазен филтър на кожата, има лек, приятен и ненатрапчив мирис. Майка ми също го купува за втори път вече и е много доволна. Озаряващият крем го купих по препоръка на момичетата тук, не съм разочарована, просто не видях кой знае какъв ефект. И дали си внуших, но сякаш и аз забелязах, че сякаш ми се образуват повече пъпки, докато го ползвах. Та засега отлежава. За тонизиращия крем...не бих го препоръчала. Първите пъти когато го ползвах кожата ми ставаше направо оранжева, а с други бб и сс- кремове не съм имала такъв проблем.

# 78
Еми как няма да ви излизат пъпки,като в състава на озаряващия крем има 5 съставки,предизвикващи акне...

# 79
  • София
Кои са съставките,които предизвикват акне?Би ли споделила?

# 80
Явно зависи от кожата, аз също ползвам и крема, и тониращия, пъпки нямам никакви

# 81
Кои са съставките,които предизвикват акне?Би ли споделила?
Cetyl Alcohol
Cetearyl Alcohol   
Persea gratissima oil
Alcohol Denat
CI 17200/pigment/
Плюс две съставки,опасни за продължителна употреба:
Geraniol
Coumarin

# 82
  • Варна
И аз съм съгласна с мнението за съставките, но то и в шампоаните, душ-геловете и интимните гелове има SLS, феноксиетанол и др. То по тази логика дайте и да не се и къпем.
Аз харесвам като цяло продуктите на AVON и Oriflame и смятам да си ги ползвам, но съм попадала и на несполучливи продукти, които са ми предизвиквали някакво раздразнение. Та затова е хубаво да се обсъждат.

# 83
Просто за лицето си съм по-внимателна.
Като видях съставките ми стана лошо :Д
Същото е и с Орифлейм.
И винаги се учудвам на дрехите,чантите и тн.,който Ейвън предлага,защо са с такива цени???А на живо са с качество на продукти от магазин за китайски внос.

# 84
Аз затова се ориентирам вече към натурална козметика след като получих контактен дерматит и не се знае от какво е.От Ейвън ще поръчвам само бижута или парфюми вече.Ползвам продукти на Ейвън само.Душ гелове senses и PLANET spa продукти.Цялото ми тяло е в пъпки.То не че с друга козметика няма се случи това,но съставките им никак не са безобидни. Аз маски не съм ползвала,но ползвам скрабовете и душ геловете им.
Като им чета състава,направо се хващам за главата.Чиста химия от до.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 23:10 от marga1977

# 85
Добре е човек да има познат дерматолог,на който може да се довери и да се консултира.Понякога и натуралната козметика може да е гадна.Аз маски на Планет Спа никога не бих си сложила на лицето повече!!!

# 86
  • Варна
Аз маски на Планет Спа никога не бих си сложила на лицето повече!!!

Ще споделите ли какво е станало? Аз имам цели 2бр и 1 ексфолиант на Планет Спа. За сега много ми харесва ефекта след тях.

# 87
От маските с маслина и кал от Мъртво море получих уникални дълбоки пъпки,имах трета скула на челото.
Как се казваха,не пъпки,не циреи,карбункули?

# 88
  • София
Преди време получих тежка алергия от крем за акне.Четох съставките,изучавах ги,но така и не разбрах от коя съставка е.След време получих същата тежка алергия от ФДТ на Ейвън.Пак гледах и четях за съставките и отново не разбрах коя е.Факт е,че нямам проблем с масовите БГ кремове на пазара.

# 89

Ето за това говоря

Общи условия

Активация на акаунт