Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 901
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
И аз от Планет спа получавам пъпки, от всички продукти без маската с минерали от мъртво море

# 91
  • Пловдив
От Planet Spa в момента ползвам маската с маслина,  пилинг маската с хайвер и ексфолианта с арганово масло - не ми излизат никакви пъпки.

# 92
Понеже аз имам подобни  проблеми ,сега по-рядко, по-често на младини специални тези фурункули карбункули нямат нищо общо с която и да е козметика. Хубаво би било да спрем да ползвамне някой си крем за лице и те да престанат да се появяват но това не е така. Причините за получаването им е много по сложни и не се причиняват  от някаква козметика за лица. Аз като ги получавах като млада  не слагах на лицето си друго освен спирала. Сега се цапам с литри заради свежест бръчки  и не ги получавам защото знам как да се предпазвам. Това е следствие преди всичко от слаб имунитет ,  замърсяване по различни причини - лош въздух, пипане с ръце, мръсна обстановка и т.н. разбира се има и предпоставки - хора които са склонни към акне. Имала съм случаи когато това чудо е седяло с месеци на лицето ми. На дъщеря ми също се появяват и не само по лицето, а и по цялото тяло на места с притъркване ( гърба на сутиена ластик на бикини) , както и на майка ми ( щерка ми прилича на нея в това )  но и двете са или са били  много склонни към акне . Аз поне с щерката  знам какво да правя за да не се стигне до цепене.

Ето една извадка на първо четене без ровене с Гугъл сърч

... Фурункулите и карбункулите се причиняват от златистите микроорганизми - стафилококи, които продуцират коагулаза и токсини, причиняващи некроза на тъканта. Всички ензими и токсини, които се продуцират от златистия стафилокок играят строго определена роля в развитието на кожните и подкожни стафилококови инфекции. На входната врата се развива локален възпалителен процес с натрупване на стафилококи, фибринозен ексудат и некротични изменения, което може да доведе и до абсцедиране.

Прочети още на: Фурункул и карбункул - опасни ли са? | Puls.bg - https://www.puls.bg/dentalno-zdrave-c-28/furunkul-i-karbunkul-op … sni-li-sa-n-28457

# 93
Факт е, че никога не бях получавала преди маските. Спрях ги и всичко си дойде на мястото. Сега ползвам маски на друга марка. Вече 3 години нямам проблем. Мерси, не ми се чете за циреи 😂😂😂
Avon винаги са ми били съмнителни. В повечето случаи основателно.

# 94
Момичета, добро утро, кой от антицелулитните гелове е най ефикасен, имам ужасен целулит по дупето, и искам да го намаля... Пък и стрии имам ужас просто

# 95
До колкото съм чувала вендузите помагат при целулит, а от кремовете няма кой знае какъв ефект.

# 96
Момичета, добро утро, кой от антицелулитните гелове е най ефикасен, имам ужасен целулит по дупето, и искам да го намаля... Пък и стрии имам ужас просто
Не е към конкретната тема. Но просто не си давайте парите. Дали от ейвън или от друго място. Ще си загладите само кожата от горе най-много, но самите депа от долу няма да им помогнете с кремове.
Отслабване и горене на мазнини е решението.

# 97
Подкрепям, целулитът нито с крем нито с някакъв козметичен продукт може да бъде премахнат. А имах един двугодишен  анорексичен период когато при 1,83 тежах 51 кг и пак имах целулит. Кремовете правят кожата по стегната, свежа, еластична но да заличат стрии или да премахнат целулит не могат. Даже да се прави массаж с четки, дървени пътечки, Целулитът намалява но трудно изчезва цялостно.

# 98
Недейте така, това че при вас не правят нищо тези кремове не значи, че на никой не действат. Махала съм си и стрии, и целулит с козметика. Не на Ейвън естествено, но СЪМ Simple Smile

# 99
Недейте така, това че при вас не правят нищо тези кремове не значи, че на никой не действат. Махала съм си и стрии, и целулит с козметика. Не на Ейвън естествено, но СЪМ Simple Smile

Хайде сега малко по-реалистично. Тука никой не е във възраст за приказки.... Между - да ти се иска, после да ти се струва  и накрая  да е случило има голяма разлика.

# 100
Бихте ли споделили?,
Simple Smile

# 101
Не го казвам за да ми завиждате или злобеете, въпреки че го правите, просто не генерализирайте съдейки по собствения си неуспех 😅

# 102
  • Враца
Не го казвам за да ми завиждате или злобеете, въпреки че го правите, просто не генерализирайте съдейки по собствения си неуспех 😅

Пели, душа, не се сърди, а сподели за стриите, че и аз имам, а съм пробвала не малко неща Hug

# 103
Душа,за стрии RILASTIL и VICHY.
Да не се отклоняваме от темата :Д

# 104
Някой имал ли фон дьо тена Luxe 2 в 1 - цвят порцелан? С какъв под тон е? Имам nude bodice, но ми идва малко тъмен и се чудя дали да не си поръчам porcelain.

Общи условия

Активация на акаунт