Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Момичета за тези които са пуснали поръчка вчера може ли да ми кажете защо когато я търся в проследяване SPD
ми отваря една страница и пише грешка в системата не може да проверите. Незнам защо е така.

# 181
От ейвън си не знаят защо Simple Smile
Иначе не разбирам след повече от три седмици оплаквания  в кол центъра как проблемът още не е решен.

Следващия път пишете тези неща на надлежащото място , тук е място за обсъждане на продукти!

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 15:39 от _re_ge

# 182
Някой дали има парфюмчето Imari Elixir, т. к. днес си го получих, но се различава от аромата в каталога, на страницата беше един лек, жасминов аромат, а този при мен е доста тежък и натрапчиво. Чудя се така ли е в действителност, за да знам дали да искам смяна или подмяна или какво да го правя като цяло...

# 183
Някой дали има парфюмчето Imari Elixir, т. к. днес си го получих, но се различава от аромата в каталога, на страницата беше един лек, жасминов аромат, а този при мен е доста тежък и натрапчиво. Чудя се така ли е в действителност, за да знам дали да искам смяна или подмяна или какво да го правя като цяло...

той си е тежък и натрапчив и винаги е бил. Не съм сигурна дали няма да ви отговорят че не можете да направите връщане защото има мостри, които са доста добър ориентир.

# 184

Аз се излъгах по същия начин, не си поръчах мостра, а направо парфюма и много се разочаровах. В парфюмираната страница усещах нещо като сладка къпина, а на живо един "бабешки" (с извинение) аромат, наистина нищо общо. Върнах го без проблем.

# 185
На живо е по-друг, да, но на мен ми хареса.
Общо взето обаче приключих с Ейвън точно заради тези разминавания в ароматите. Не съм доволна от другите им продукти като цяло, а пък парфюмите никога не ми съвпадат - може би моята кожа е особена и на мен ми стоят различно тези аромати.

# 186
Един и същ парфюм като се сложи на двама души е различен, а ароматичната страница е аромат върху хартия. Който иска да добие ясна представа си поръчва мостри. Те са показател за това как(!) аромата стои върху кожата, но не и за това колко е траен .

Аз лично харесах много Имари, но съм студенокръвна и върху мен ароматите рядко са тежки и задушливи. Дори си спомням че си помислих че са десет лева звучи супер достойно върху мен в зимно време.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 20:04 от _re_ge

# 187
И аз се влюбих в Имари.

# 188
Аз да похваля Perceive Soul - много свеж парфюм, с хладни нотки. Не го намирам обаче в последните каталози, да не е бил лимитирана серия?

# 189
Аз да похваля Perceive Soul - много свеж парфюм, с хладни нотки. Не го намирам обаче в последните каталози, да не е бил лимитирана серия?
не е лимитирана серия, има го на сайта за 22 лв

# 190
Някой да знае защо Ейвън не предлагат в БГ Avon Blue Escape for Him Eau De Toilette?

# 191
  • София
Някой питаше за Енканто серията. Имам розовата. Попива наистина бързо, не мисля че е нещо кой знае какво. Приятна е, но нито аромата ми се задържа дълго, нито кожата ми е някаква начувано хидратирана.

Сега съм си харесала новия парфюм от първа страница. Поръчах го, пък да видим. Освен това се чудя този дали е подходящ за момиченце, ученичка. Искам нещо приятно сладникаво, точно момичешко, нежно със сладка нотка.

# 192
Някой питаше за Енканто серията. Имам розовата. Попива наистина бързо, не мисля че е нещо кой знае какво. Приятна е, но нито аромата ми се задържа дълго, нито кожата ми е някаква начувано хидратирана.

Сега съм си харесала новия парфюм от първа страница. Поръчах го, пък да видим. Освен това се чудя този дали е подходящ за момиченце, ученичка. Искам нещо приятно сладникаво, точно момичешко, нежно със сладка нотка.

Благодаря!Аз питах за Енканто,но се бях спряла на синята.Мислех да си взема целия комплект,но нещо се разубедих.

# 193

Първия е коригиращ, изравняващ тена като ББ крем, а вторият е само противобръчкова грижа.
На бяла кожа първия оранжевее , вторият ми е много любима зимна грижа.

Дид- ко, дамата е със тъмна кожа с жълтеникав оттенък. Тип пушач с извинение за шаблонизирането. Дали на такъв цвят кожа  ще оранжевенее?

Ползвала съм коригиращият от тестерче - въобще не оранжевееше, а аз съм много бяла. Изключително свеж и изравнен тен правеше.

Взех си мострите Най-после. Какво да кажа освен че съм доволна. Има някакво неусетно изравняване на тена. Освен това съм с него 6 часа и все още очите ми са ок, което значи че има възможност да го нося без да ми докарва обичайната за дневни кремове алергия. Вероятно дамата която се интересуваше от него ще остане доволна.
Благодаря отново за мнението!

# 194
Момичета за тези които са пуснали поръчка вчера може ли да ми кажете защо когато я търся в проследяване SPD
ми отваря една страница и пише грешка в системата не може да проверите. Незнам защо е така.
Така е от началото на кампанията.Никой не знае защо е така.

Общи условия

Активация на акаунт