Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 910
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • На изток от Рая
Благодаря за каталога, тъкмо днес го разгледах.

Набелязах си двата подаръчни комплекта - с парфюмите на ТТA Today и Far Away Rebel.
Дано да не са променили формулата на първия парфюм, а втория не го познавам все още, но ми хареса като аромат.

Има изкушаващи предложения. Simple Smile

# 691
Момичета, взех си лосион против косопад без отмиване - loss control, но не знам на влажна или на духа коса се нанася, никъде не пише. Някой знае ли?

# 692
Момичета, взех си лосион против косопад без отмиване - loss control, но не знам на влажна или на духа коса се нанася, никъде не пише. Някой знае ли?
Винаги има упътване отзад под етикета. Търсете в един от ъглите ръчъчка и там отлепете горния етикет. Отдолу има друг етикет с упътване на различни езици.

# 693
Да прочетох има и на бг език. Пише как да се прилага, но не пише дали на духа или влажна коса. Пише в корените само и какво съдържа и ефекта от използването

# 694
Да прочетох има и на бг език. Пише как да се прилага, но не пише дали на духа или влажна коса. Пише в корените само и какво съдържа и ефекта от използването
Потърсих в интернет  и наистина само това е като инфо. С проба/грешка ще стане явно.

# 695
И аз съм с такива наблюдения. Ползвах години парфюми на Ейвън, но наистина има голяма разлика в трайността, а при някои и в аромата. Сега имам вече няколко на Фаберлик и мога да кажа, че са доста добри.

# 696
Аз съм доволна от трайността на Алфа и Ребел.

# 697
  • Вестерос
Здравейте, издирвам в последния момент, представител от Варна. Харесах си 4,5 неща от брошурата, която изтича утре Simple Smile

# 698
Ако не успеете да си намерите представител за Варна просто си ги поръчайте он-лайн. Аз така направих и те ме свързаха с представител, който да ми достави поръчката. Успех!

# 699
Искам да попитам за чанта Edit: https://www.avon.bg/prodykt/78182/chanta-edit - дали някой я е виждал на живо и какво му е мнението за нея?

# 700
Кожата е хубава, но самата чанта е огромна...Поне на мен, не ми е удобна за ежедневието.

# 701
Кожата е хубава, но самата чанта е огромна...Поне на мен, не ми е удобна за ежедневието.

Благодаря много! Точно кожата ме интересуваше Simple Smile На мен ми трябва за материали A4 формат и папки, такава ми е работата, така че точно това ми хареса. Страх ме беше да не стои твърде мека и да изглежда "евтина" Simple Smile

# 702
Аз като цяло, съм много доволна от всички Ейвънски чанти. Имах една малка (с пчеличка), която беше цялата в лепило - единственото ми разочарование.

# 703
Аз и от чантите и от порфейлите им съм доволна.
Обаче последната ми поръчка е пълна катастрофа! Поръчах лосион(от парфюмните) доста слаб аромат, в началото пък натрапчива миризма, абе грам не ми харесва. Аромата е на Attraction, в сравнение с Rebel(пак лосион) е едно нищо откъм аромат и трайност и тук нямам предвид, че не ми допада ароматът!
2рото нещо от поръчката направо ме шокира. Като си го нанесох на лицето се чудех да се смея ли, да плача ли?!? Ефекта беше ужасен. Оранжево лице и лепкащо усещане на кожата. Пълно разочарование.
Става въпрос за:озаряващия, тониран крем за лице

# 704
Аз и от чантите и от порфейлите им съм доволна.
Обаче последната ми поръчка е пълна катастрофа! Поръчах лосион(от парфюмните) доста слаб аромат, в началото пък натрапчива миризма, абе грам не ми харесва. Аромата е на Attraction, в сравнение с Rebel(пак лосион) е едно нищо откъм аромат и трайност и тук нямам предвид, че не ми допада ароматът!
2рото нещо от поръчката направо ме шокира. Като си го нанесох на лицето се чудех да се смея ли, да плача ли?!? Ефекта беше ужасен. Оранжево лице и лепкащо усещане на кожата. Пълно разочарование.
Става въпрос за:озаряващия, тониран крем за лице

Oт фон дьо тените на Ейвън така и не си харесах

Само Anew Vitale BB ми пасна

Иначе или много жълти, или сухи ( всички матв, дъготрайните, Ideal Flawless..) или мазни (Luxe адаптиращия)

На орифлейм повече ги харесвам.

Някой има ли отзиви от този на Лукс който е две в едно основа и фдт?

Общи условия

Активация на акаунт