Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 53

• 23 541
  • 707
  •   1
Отговори
# 150
Дани, и познай кой й е дал балончето Joy
Ама Банков хич не се усеща и с такива неща хич не помага на положението.

Изобщо не съм се й съмнявала КОЙ е - господин БЛЯН!!!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

За сетен път доказват, че той не я познава и не я разбира.

# 151
Толкова сме на една вълна като усещане за сериала , че ще изпаднем в резонанс Joy
Вече е малоумно  подтичването след Банков , влажните погледи и  престорения смях  като се правят на добри приятелки и си споделат . Той пък  като "не е негов проблем" и изобщо не му пука  защо  си вре гагата непрекъснато и я  провокира и подпитва за  чувствата и към новия .
Ако стане гадже с амбициозния плешивец , може  затова да си е отрязала косата - от солидарност Joy - това вече  е толкова тъпо , но се няма да се учудя .

# 152
Бащата без когото не можеш.
Гледайте Велислав Павлов в ролята на бащата.
Лошо Момиче/ Bad Girl от 12 април в кината!

Ейййй, да го  по рекламират и него малко Simple Smile

# 153
Ей ся ще живне темата и ще се навъртят 10 страници Joy Kissing Heart
Много готино рекламираш ролята му.
Харесва ми, погледът е различен, отново ще гледаме същия човек, но нищо общо с другите образи Grin Найс.

# 154
Ех, мамка му, обичам го тоя човек. Heart
Цялото му същество излъчва благородство. Heart

# 155
Липсва ми един Марио в тази болница Rolling Eyes
И на мен. Mного ми липсва.
Толкова изсмукани от пръстите главни сюжетни линии с герои, които отдавна са изчерпани.(изключвам проф. Цонев и д-р Kръстева, които освен всичко друго са радост за окото и с блестящата актьорска игра на Владо П. и Янина K.) Опитват се да вкарват някакви медицински случаи покрай Табаков, но са скучни и с тези сложни термини в неврохирургията, напълно неразбираеми за зрителите. Всички второстепенни герои са на линия като започнеш от Йосиф и стигнеш до Янева и Kирилова и въртят някакви излишни сцени с тях. Да не говорим кому беше нужен втори ортопед и истории покрай него? A в същото време не успяха да завъртят нищо около Mарио и да задържат Велислав в сериала  Rolling Eyes Hе ги разбирам. Гледам по навик, но едва ли ще издържа още дълго по този начин. Hе съм свикнала телевизора да ми върви само за фон.

Балончето сигурно е от Банков и вероятно това е изненадващия жест към Зорница, който ще провокира желанието й за диалог с него и анонсираха за уж снощния епизод. Обаче той пък така се развълнува на картичката В+В  Rolling Eyes

# 156
Злати, подписвам се под всяка твоя дума.

Иначе предполагам, че той просто щей подари едно балонче, взето кой знае от къде, а нашето глупаче ще светне и ще започне пак да си въобразява, че я харесва. И посше ще седи тъжно на шкафчето в съблекалнята Grinning

Сериалът жестоко изгуби от липсата на Марио. То дори няма с кого да завъртят Банков сега, като избит електрон е.
А промотирания ироничен гений е като някакъв запъртък.

# 157
Прочем като бях на кино и пуснаха трейлъра и прочитайки инфото, което са дали очаквам героят на Велислав да умре и дъщерята след това да избяга и да стане танцьорка.

# 158
Майче, защо ще умира Тате? 😱🙄

Ох, нашата голяма бяла птица все пак няма да получи балона от Банков Joy

# 159
Пууу, не познах, един младеж и подарява балончето. Grinning Ама май ще присъства на сцената, на която Банков получава подаръка си.

Моски,  ами според мен като изгуби баща си и останала с отвратителното отношение на майка си ще я провокира да избяга и да стане танцьорка. В трейлъра има един момент с момичето, дето все едно се бори да се спаси, на някаква скала е и вижда баща си там, като видение. A в описанието на филма пише, че тя ще преживее семейна трагедия, а каква по-голяма освен един от родителите й, в случая баща й, да почине, а мисля че с него тя ще е била близка и той я е защитавал от амбициозната й майка.

# 160
Майче, но пък даваха и откъс пред къщата, когато той я прегръща, а за мен тя вече беше затънала......

Не ми се иска още в началото да умре, трябва да има някаква опора и от семейството.

# 161
Може да умре, но да го дават в ретроспекции или в мислите на момичето 🤔. Разсъждавам си... Скоро ще разберем 😊.
Страхотно излъчване има Велислав и това е 🤗.

# 162
  • София
Бащата без когото не можеш.
Гледайте Велислав Павлов в ролята на бащата.
Лошо Момиче/ Bad Girl от 12 април в кината!

Ейййй, да го  по рекламират и него малко Simple Smile

Пфууу, еми страхотен е. Е как може този човек да е убедителен в кореено противоположни образи. А дупката, която остави в ОЖ е огромна.

Ауу, Майче, интересно инфо. Надявам се да се появи за повее от 5 минути във филма

# 163
Приятно е да очакваш нещо с Велислав!
Онзи предполагаем сериал по БНТ дано скоро да започне/ снимките/, за да видим състава.

# 164
Злати, снощи по време на епизода си мислех за Хаус. Както знаем, там успяваха да обяснят редки болести, състояния и въпреки медицинската терминология, винаги разбираш за какво става дума и ти  е интересно. А снощи Табаков изстреля един тон думи и ме изгуби за минути.

Общи условия

Активация на акаунт