Кралски работи и клюки - март '19

• 96 907
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 240
  • Down south
Максима е много фамозна жена. Тоалетите често граничат със странни, но тя ги носи толкова елегантно. Изградила си е уникален стил. Сиво-жълтата рокля е страхотна.
Интересен израз "фамозна", мисля, че много и подхожда.
Максима е изключително шармантна и да, тоалетите и често са изнендващи, но имайки предвид стила и, заковава погледите със силно положителен знак.

Мегън става изключително досадна с акцентирането и галенето на корема. Едва ли има някой, който не е разбрал, че е бременна.
Това, че някоя си бг мама, също го била правила, вероятно трябва да го прави нормално, не, не е, освен в нейните си очи (на бг мамата)

Кейт е стилна и изящна, в повечето случаи е впечатляваща.
Не ми допадат цветовете на последните бледи рокли.

# 241
Летисия, снимка от днес

Много испански костюм на Летисия като цвят и модел.Харесва ми.
Жената до нея има интересни обувки.

# 242
Как по-точно става навирането в светлините на прожекторите? Това не го ли решава оператора зад камерата кой да снима и кои снимки ще пласира по добре, а това от своя страна да е продиктувано от интереса на публиката. Дори и тази тема е показател кой е по -обсъждан.
Аз харесвам и двете и гледайки ги безпристрастно въобще не виждам Меган като желаеща да е в центъра на вниманието, а като станала такава независимо от желанието / нежеланието си.

# 243
Привлича - като муха в кисело мляко.

# 244
Ми така, като гледам коментарите в ДМ, едно към едно са с тези тук. То бива толкова хора да са заблудени, ама по-реално ми се вижда Мегън да е палячо, отколкото всички да са се объркали.

Коментарите къртят Joy
"Меган вече изглеждала зловещо с постоянната ръка на корема. Като от хорър филм .Плашат се хората", "Хари изглеждал много мърляв и нечистоплътен", "Речта на Хари имала почерка на Меган. Същият стил като на бананите". "Постояно за ръчичка означавало, че искали да покажат на хората, че уж се обичат много, но това било знак, че на себе си искат да докажат нещо "(тук съм на същото мнение). Приличали на Бил и Хилари Клинтън с тези ръчички. Joy
Имаше едно мнение, че Хари бил поканен сам на събитието. Но той изкарал жена си на сцената, уж изненадващо за нея. А тя го чакала  зад кулисите. Дразнят се, че ако искали и тя да присъства, са щели да ги поканят  заедно. Но тя се натрапипа или Харито им я е натрапил.
Имаше още едно много интересно мнение, сега ще го търся.

# 245
Сейт наистена е много слаба .

# 246
Гледах няколко клипа с Мегън. Тя наистина държи ръката си постоянно на корема. Постоянно. Постоянно. Simple Smile Не е от папараците, не е като да са я снимали и дебнели нарочно с ръка на корема.
Но явно такъв е стила на жената. Така й иде от вътре. С Хари си подхождат. Мисля, че ще й оправят тоалетите, но не изведнъж. Или не приема съвет, или има роля, която го изисква. За поведението- интересно как ще е Simple Smile Трябва и клюки да има за нас Simple Smile

# 247
Аз напоследък взех и Хари да не харесвам. Речта му беше изключително инфантилна. Най-малкото това казано от човек, който е роден със златна лъжица в устата и който не е постигнал нещо значимо в живота си (дори не знам какво образование има, само съм чувала, че е пилот на хеликоптер и до там). Има късмет, че е принц, а не обикновен английски гражданин. Май повече будеше съжаление, защото изгуби майка си доста рано и заради това го харесват хората.

# 248
Не само на теБ, Харито опротивява и на англичаните последно време.
Не мога да открия мнението, те са станали хиляди. Пишеше, че Хари се бил чувствал много виновен пред Метан, защото й бил обещал, че целият английски народ много ще я харесат, защото той бил Принца на народа и тя като негова жена, щяла да е Принцесата на нарада. Но ке получило точно обратвото. Бил сърдит и на семейството си, че по никакъв начин не съдействат, жена му да бъде харесана ат хората.  Joy Всички са му черни, само Меган в бьло. На приема в чест та Чарлз, стояха двамата точно като кръпки отстрани, като натрапници и май наистина отношенията с фамилията са охладнели.

# 249
  • София
Да, бе. Joy
Бил обещал на жена си, принц на народа, сърдит на баба, ама не е ясно за какво, това в някое тийн сайтче ли го публикуват? Подобни тъпни дъщеря ми чете за любимия си кей поп изпълнител, падал си по жени високи 161-163 см, ни повече, ни по-малко.

# 250
  • Някъде там
Да, бе. Joy
Бил обещал на жена си, принц на народа, сърдит на баба, ама не е ясно за какво, това в някое тийн сайтче ли го публикуват? Подобни тъпни дъщеря ми чете за любимия си кей поп изпълнител, падал си по жени високи 161-163 см, ни повече, ни по-малко.

Важно е да има с какво да отвличат вниманието от Мей и нейния брекзит и не само 😀
На толкова хора помагат така, че чак те самите не вярват колко добре се справят.😀

# 251
  • София
Май-май е така.

# 252
Ако беше прочела по подробно, щеше да видиш, че мненията са под статията със снимки пуснати в темата.
Чешат си езиците хората, какго и ние тук правим. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 253
  • София
Все тая. Трябва а си много прост, за да вярваш в съчинения по картинка. Evana,    не говоря за теб, а за тези, които са писали подобни "истини". Смешно е.
Едно е да си чешем езиците с рокли, бримки, колко не ни харесва и т.н., друго е да си измисляме истории.

# 254

Мери

20 и 22 май Фредерик и Мери ще посетят Южна Корея

Общи условия

Активация на акаунт