Кралски работи и клюки - март '19

• 96 922
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 255
Като каза Мери, посещавала съм няколко датски замъка, ами невероятно красиви са Frederiksborg Castle

https://maps.app.goo.gl/ZMN2H

# 256
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На приема в чест та Чарлз, стояха двамата точно като кръпки отстрани, като натрапници и май наистина отношенията с фамилията са охладнели.

Излагаш се.
Tакъв в протокола.Кралицата,заедно с наследниците на трона вървят до нея,жените като техни съпруги ги придружават.Хари,като брат на бъдещия крал и без претенции за трона,стои най назад,заедно с Меган.
Винаги е било така,също и по визити,Филип стои няколко крачки зад кралицата.
На момента със здрависването се започва от най-големият(Кралицата) по ред на наследяване и завършиха с Хари.

# 257
Роклята ѝ ми харесва.

# 258
Да, бе. Joy
Бил обещал на жена си, принц на народа, сърдит на баба, ама не е ясно за какво, това в някое тийн сайтче ли го публикуват? Подобни тъпни дъщеря ми чете за любимия си кей поп изпълнител, падал си по жени високи 161-163 см, ни повече, ни по-малко.

За това ли дъщеря ми само ходи и се мери колко е висока? Joy

# 259
  • До морето
Божеееее, тоз зелен парцал с кръгчета на Кейт е обявен за страхотен, че и със зимните ботушив комбинация, а когато Мегън  облече черната ефирна рокля с фрорални мотиви и ботуши я разпердушинихте. То колкото и да не съм фен на Мегън, отвътре ми иде да я защитя от всички плюнки тук.
Кое точно ви харесва на тоз зелен ужас с буфан ръкавче от 1983-та, комбинирано с някви обикновени черни ботуши- хем ботуши, хем скучни? Ако беше Съсексова с туй рокле, тука щеше да се лее кръв. Поне бъдете честни.

# 260
Просто ми харесва
Какво има за обяснение

# 261
  • Варна
Аз не си противореча.  
Меган ми хареса тогава с роклята и ботушите и го написах.
Сега Кейт е направила същото съчетание.
Тази комбинация от ефирна рокля с дължина, която покрива изчистения ботуш, е тренд от няколко години и аз я харесвам.
Двете рокли са чудесни.

# 262
  • Countryside
И на мен ми хареса Мегън с флоралната рокля (Оскар де ла Рента ли беше?). Само дето беше позаголила гръд повече от нужното, иначе беше супер. И ботушите й бяха яки, и хубав цвят. Преобладаващо черна рокля с черни ботуши е скучно. Цветни обувки трябват.

Кейт в зелената рокля не ми харесва, обаче зеленото палто е супер.

# 263
Роклята на Меган беше с животни и ботушите и бяха зелени.Не ми хареса как и стои самата комбинация.
Кейт изглежда добре, особено с палтото.Десена на роклята и ми е малко странен.Май паунови пера трябва да имитира.

# 264
Във всеки случай не са еленчета.

# 265
Божеееее, тоз зелен парцал с кръгчета на Кейт е обявен за страхотен, че и със зимните ботушив комбинация, а когато Мегън  облече черната ефирна рокля с фрорални мотиви и ботуши я разпердушинихте. То колкото и да не съм фен на Мегън, отвътре ми иде да я защитя от всички плюнки тук.
Кое точно ви харесва на тоз зелен ужас с буфан ръкавче от 1983-та, комбинирано с някви обикновени черни ботуши- хем ботуши, хем скучни? Ако беше Съсексова с туй рокле, тука щеше да се лее кръв. Поне бъдете честни.
Честно,нито паунската рокля на Кейт,нито Кумчо Вълчо на Мегън ми харесват.
"Лее се кръв" и ти тръгваш "да защитаваш сестра си Мегън" само във въображението си.
Тя ще ти е много задължена,че й триеш плюнките.

Англичаните пък грам нямат право да хейтят.Трупат се по сватбите им,кланят им се,изкупуват на секундата всяка тенекия или парцал,дето е надянала някоя дупеса,а по форумите са големи критици.Ми ако толкова скъпо им идват манекените в дворците,от Брекзит знаят как се прави...

# 266
  • Бургас
Максима

# 267
  • в сърцето на един мъж...
Уау, даже и като диско топка пак изглежда елегантна Максима! Heart

# 268
Страхотна Максима!Каквото и да облече и стои добре.

# 269
  • Bristol
Англичаните пък грам нямат право да хейтят.Трупат се по сватбите им,кланят им се,изкупуват на секундата всяка тенекия или парцал,дето е надянала някоя дупеса,а по форумите са големи критици.Ми ако толкова скъпо им идват манекените в дворците,от Брекзит знаят как се прави...
Е, не всички са фенове на кралското семейство. Има и такива, които предпочитат да живеят в република.

Общи условия

Активация на акаунт