Кралски работи и клюки - март '19

• 96 804
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 90

Nature Sparkles Не мисля че ако някой се опитва да копира Даяна, ще спечели от това..

Скрит текст:

# 91
По принцип сравнението на дукесите с Даяна ми е много досадно и глупаво. Винаги ще има нещо, което да напомня за нея било в облеклото или изявите им, но това не значи непременно, че я имитират. Дори да наподобяват нещо понякога, то би било силно премерено. Абе от тия жълти измишльотини е, каращи човек да се диви как изобщо може да се изсмуче от пръстите нещо такова.

# 92
Въпреки това роклите от изписването доста си приличат, може и да е случайно, но защо случайно не приличат на моя тоалет примерно.

# 93
Въпреки това роклите от изписването доста си приличат, може и да е случайно, но защо случайно не приличат на моя тоалет примерно.
И какво като си приличат?Да не мислиш, че го е направила на своя глава.Съгласувано е или е казано, от когото трябва.То и Шарлот носи името на Даяна, но не смеете да критикувате.А ако Уилям е искал така?Да почетат Даяна.
Ако Меган има момиче и го кръсти Даяна, точно вие, които се противите, ще сте в екстаз.Въпреки, че не е правилно, защото Шарлот вече носи това име.

# 94
  • Бургас
Какво общо имат тоалетите от изписването и името на Шарлот?

# 95
...и критикуването?!

Аз отбелязах, че си приличат роклите, всичко друго си дойде от тебе- с кой е съгласувано,  кой критикува, какво име сложил и по чие нареждане. А пък за екстаза вече.... Close

# 96
  • Mediterraneo

Ако Меган има момиче и го кръсти Даяна, точно вие, които се противите, ще сте в екстаз.Въпреки, че не е правилно, защото Шарлот вече носи това име.

О, нененене! Как в екстаз! Ще падне такова плюене по мониторите, дето не помним!

# 97
И на мен ми е глупаво това сравнение от страна на жълтите медии.
Даяна е носила всички цветове, материи и кройки. За да не я имитират Дукесите, трябва да ходят ... голи. Wink

# 98
Абсолютно умишлено си е това със сходните тоалети при Кейт и Даяна на изписването на децата. Кейт не е станала сутринта с идеята ''Я да си облека синята рокля на точките за днес." Има си екип от хора, които отговарят за визията и стайлинга им за различни събития. Тук често се критикува избора на прическа и тоалет при разни визити и обществени мероприятия, на които присъстват кралските особи, но за всичко е помислено предварително от стилистите -  според повода, мястото, статута, кралския протокол и етика.

Скрит текст:

Препратките към Даяна никак не са случайни. Тя е обичана от хората, наричана e ''принцесата на народа'' и дори след развода не губи популярността си. След смъртта си се превръща в легенда.Така, че освен романтична приказка,  тук има и бизнес,  ръководен добре от маркетингови и PR специалисти. Кралските особи са винаги под прожекторите, като посланици на британската монархия - приемственост, традиции, корени...Историята, легендата и мистиката са неотменна част от обаянието на монархията. Няма случайни неща...

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 17:00 от Карла_Карла

# 99
Критика имам само към снимката ти. Не е удачен пример, защото е от отбелязването на "day of remembrance", а тогава аутфита на всички е черно с макове.
Последно някой цели имитация на Даяна или Кейт. Simple Smile

# 100
Красиви замъци Heart Eyes Нито един не съм посещавала , освен виртуално в гугъл Joy

Сватбата на лейди Габриела Уиндзор и Томас Кингстън ще се състои на 18 май 2019 година.

https://www.express.co.uk/news/royal/1081792/lady-gabriella-wind … 19-who-guest-list

Тайно посещение
https://people.com/royals/meghan-markle-prince-harry-date-night- … a-turner-musical/

Не бих се учудила, ако го наричат "то"
https://www.express.co.uk/life-style/life/1095271/meghan-markle- … utral-latest-news

# 101

О, нененене! Как в екстаз! Ще падне такова плюене по мониторите, дето не помним!
Важното е,че нещото,което роди ще бъде отглеждано полово неутрално.Пък дали ще е травестит Филип или интерсексуален,транссексуален Даяна,няма значение.

# 102
  • Бургас
Точно по повод слуховете , написани в последната статия Дворецът излезе с изявление,че не е вярно.

# 103
Не знам дали защото забременя много бързо след сватбата (аз преди това не я бях чувала), ама имам чувството, че Меги е бременна от 100 години. Grinning Grinning

# 104
Lina, това сигурно ли е? Защото не можах да го намеря. А както прочетох някъде, дворецът никога не си прави труда да отрича неща, освен когато са верни.

Общи условия

Активация на акаунт