Време е за ИКЕА! - Тема 27

• 64 053
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, от кои прибори за хранене сте доволни?
Не препоръчвам Dragon, взех си комплекта от 60 части, но ми ръждяса в миялната, въпреки че пише, че са подходящи.

# 271
  • Варна
La coccinella, написали са. Ето:
Съдържа: Маса: (дължина 70 см, широчина 44 см, височина 71 см). Стол (широчина 36 см, дълбочина 49 см, седалка широчина 36 см, седалка дълбочина 30 см, седалка височина 46 см, височина 87 см). С включени 2 възглавници за стол. Препоръчва се само за употреба на открито. Използвайте байц за дървесина VÅRDA, за употреба на открито при байцване на мебели, продава се отделно.
Благодаря Simple Smile Убягнала ми е тази информация ...не знам как ... И на мен ще ми паснат с тези размери значи Simple Smile

# 272
  • Балчик
Момичета, от кои прибори за хранене сте доволни?
Не препоръчвам Dragon, взех си комплекта от 60 части, но ми ръждяса в миялната, въпреки че пише, че са подходящи.
Опитайте да ги излъскате с оцет. Поняйога оо неръждавейка остават петна от ръжда в миякната, които се дължат на взаимодействие със солта и допир до други метали. Но тези петба се чистят, те са само повърхностни.

# 273
  • Beyond the stars
Ииии знам си аз, че харесвам ли нещо трябва да го купувам, ама.. Изтеглили са килимът, дето исках, пък е супер вървежен модел от години Confused
Ако някой види някъде такъв, да свирка.
Само в Икеа Турция го намирам.

# 274
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, в Центровете за поръчки има ли налични вакуумни пликове за съхранение на дрехи? Или само с поръчка?

# 275
Във Варна съм виждала някакви.

# 276
  • При елфите ...
Пак да попитам... преди време се обсъждаха съдове за готвене (мислех, че съм харесала коментари по въпроса, но не намирам)... Та към коя/кои марка/и тенджери и тигани да насоча вниманието си?!? (в някакъв друг момент ще разровя и темата да потърся...)

# 277
  • до най-прекрасния мъж
Във Варна съм виждала някакви.
Мерси, днес не се добрах до там, но ще проверя, дано да има. Те са 1 вид в 3 размера, доколкото виждам в сайта.

# 278
Пак да попитам... преди време се обсъждаха съдове за готвене (мислех, че съм харесала коментари по въпроса, но не намирам)... Та към коя/кои марка/и тенджери и тигани да насоча вниманието си?!? (в някакъв друг момент ще разровя и темата да потърся...)

Стоманените Snitsig, 365+ и чугунените Senior - все са добър избор, нямам забележки.

# 279
  • При елфите ...
Скрит текст:
Стоманените Snitsig, 365+ и чугунените Senior - все са добър избор, нямам забележки.
Благодаря!

# 280
Ииии знам си аз, че харесвам ли нещо трябва да го купувам, ама.. Изтеглили са килимът, дето исках, пък е супер вървежен модел от години Confused
Ако някой види някъде такъв, да свирка.
Само в Икеа Турция го намирам.

В какъв смисъл са ги "изтеглили" - някакъв проблем ли има с тях или просто повече няма да се предлага, поради изчерпване на модела?

Имаме го, тъкмо днес го чистих с прахосмукачката и си мислех колко си го харесвам... Simple Smile

# 281
Няма го наличен, да. Може да го върнат, спокойно. И аз съм много доволна, много лесно се чисти, само е малко задължаващ откъм интериор.

# 282
Здравейте някой наясно ли е как стоят нещата с картата икеа фемили. Имам регистрация отпреди 2 години в сайта и си направих виртуална карта дадоха ми номер и си трупам там точки от онлайн поръчки, във физически магазин не бях ходила до днес. Попитах как мога на настоящата ми виртуална карта да и издадат и пластика, дадоха ми такава и ми казаха да я активирам на устройството в магазина или в къщи на компютър. В къщи се мъчих и така и не ми изпрати код на телефона, да не би да имаме право само на единия вариант или нещо друго, ако може който е запознат да ми помогне.

# 283
  • Beyond the stars
В какъв смисъл са ги "изтеглили" - някакъв проблем ли има с тях или просто повече няма да се предлага, поради изчерпване на модела?

Имаме го, тъкмо днес го чистих с прахосмукачката и си мислех колко си го харесвам... Simple Smile

Писах им - не е част от продуктовият им каталог вече. Confused
Много ме е яд.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 01:41 от Не се сърди, човече

# 284
Ние ползваме този комплект прибори и сме много доволни /редовно се мият в съдомиялна и нямат никакъв проблем/ BEHAGFULL, а съдовете ни за готвене са стоманени от тази серия OUMBARLIG и също нямам забележки. Почистват се много лесно, дръжките не стават горещи.

Общи условия

Активация на акаунт