Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 53

• 40 943
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Спиритче, резултатите са ти били страхотни. Изключваме само единия хемоголбин.
Аз май съм пипнала вирусче. Гърлото ме боли, кашлям, а в сряда съм на четвърта химия. Позволих си да пия Бисептол на 12 ч. по 2 таблетки. Миналия път ми помогна доста.

# 631
  • Варна
Тинтири, стискам палци леко да минава всичко. И за всички останали момичета и момче стискам палци възможно най-леко да мине за душичките ви!

Пишем и си споделяме редовно, че по време на химотерапия сме кекави, болнави, нестабилни, наистина от нищото не просто настинка ами направо и пневмония да направим можем. Аз прекарах една гнойна ангина ей така от нищото, както и вирусен конюнктивит благодарение на който в пират се превърнах, с едно око само виждах, а другото с превръзка и памучни тампони и компреси... за малко да се зарази и здравото и като котките да трябваше опипом с ръчички/лапички/мустачки и друг подобен род сензитивни органи да се ориентирам в 3D пространството. Просто се пазете една идейка повечко. Ясно е, че е временно състояние, но е болнав период химията. Хубаво е една идея повече да се пазим по време на тези процедури. После вече всичко става песен и болшинството от миналите по този път дори си я спомняме какво точно е било със смях и задоволство, че сме го минали това трасе. Мина си и си замина химията... кефя се в момента на хубавото пролетно време, на всичко останало, което е зад гърба ми и съм му теглила по една псувня, ритник, плюнка, гневен поглед, закана...

Добре ми е! Не ми се мре! Като гледам не съм дори загатнала, че ще мрЪ. (devil)

От новичките попълнения в темата и техните разбираеми притеснения се водя и съм провокирана да ги пиша тия тиради Понатрупах май приличен опит, прочетох и доста споделено от "дъртите" в темата, равносметка направих, теглих чертата, обобщих, анализирах... И стигнах до извода, че всяка една от нас трябва и духом да се допингира. Ядеш цвекво буквално от земята съвсем прясно изровено, лимони изцеждаж, сода разтваряш, изворна вода пиеш, хранителни добавки пиеш по часовник, мажеш кожата с мехлеми, приготвяш емулсии, елексири и не знам си кво още... не отричам по никакъв начин доказано полезно е всичко, НО искам само да ви кажа, че духом не се ли лекувате, всичките тези илачи отиват просто в кенефа... останали неусвоени и изхвърлени ей така като на боклука.

Тъй... При мен първа операция 2017, а вече станахме 2019... Две годинки са това, не са кой знае колко, но са си мои и сама съм си ги извоювала. Има тука такива жени войни с по над 10 години спечелен живот, що да не можем и ние!? Хули, Ани, Милмич и дружинката на Ветеранките съм сигурна, че ще ми се зарадват на заканата ми техните рекорди да подобря. Нали??? Всяка(всеки) една(един) от нас е длъжна(длъжeн) да се пробва поне да го направи... дали ще се случи вече си е божа работа...

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 12:09 от Spirit Crusher

# 632
  • София
Лейди, докторката ми каза, че 99% ще падне косата. Явно зависи от химиите, но каза да не се надявам, че ще съм в единия процент Simple Smile Аз не се и надявам, де. Да минава по-бързо и това е.

Спирит, както винаги успяваш да ни нахъсаш, благодаря ти!

# 633
Лейди, докторката ми каза, че 99% ще падне косата. Явно зависи от химиите, но каза да не се надявам, че ще съм в единия процент Simple Smile Аз не се и надявам, де. Да минава по-бързо и това е.

Спирит, както винаги успяваш да ни нахъсаш, благодаря ти!

При нас дават 10% да не падне косата, но пек е малко. Аз за това я оставих и не пидстригах до последно, но не бях уви в тези 10%😊

# 634
  • София /Абсурдистан
От доцетаксела пада, при мен това беше, ама някак запазих нещо.

# 635
  • SHOOT ME 10 $
От доцетаксела ми опада не само косата. Но пък още като го спряха, въпреки че започнаха с джевтана, веднага започна да ми никне и за два месеца вече чупех гребенчета, с още по-гъста и твърда коса. Днес бях на химия и всички доктори питат - какси, какво чувстваш...
А трябва ли да чувствам нещо бе хора...ми безчувствен съм😜.
Яде ми се, пие ми се, люби ми се...това изпитвам.

# 636
  • София
Яде му се, пие му се, люби му се ???
И после бил болен. Как да му повярва човек, а ?

# 637
Яде му се, пие му се, люби му се ???
И после бил болен. Как да му повярва човек, а ?

Има още (х)леб у него🤣👌

Миташкиии, ще любиме ние с тебе пак не бой се!

Аз пък спонтанно пак отказах цигарите. Хич немога да пуша вече. То тялото ми отвикна от тях и ако запаля не ми е "сладко" и я хвърлям. Аз преди да ме диагностицират не бях пушила един месец, но като чух диагнозата и откачих. Два дена и две нощи не спах, ревах, правих от ония работи дето модераторите не ни дават да ги говорим тук, пуших, пих и се дрогирах щото мислех, че ще пукам скоро, а и "избуших" и пуших до известно време, но откакто имам химии наистина нищо вече не понасям, освен "райграса" за приспиване. Чакай да се пиша, че съм от Холандия поне, за да не се притеснявам от адетите си🤣🤣🤣

Питах едно бившо гадже какво ще каже за перуките ми (на снимки де. За жалост не съм в състояние да ходя на срещи и по чужди мъже) и той пък вика, че съм секси🤣🤣 Йееее и в мене има (х)леб🤣

Днес съм по-добре с нервопарализата по краката и ръцете охх разгеле!

# 638
  • SHOOT ME 10 $
Миташкиии, ще СЕ любиме ние с тебе пак не бой се!...😜
Така го прочетох в първия момент...и си викам, Аайдее, пламна гората...😜
Хули стига ся де...на теб ку ти падне нещо сигурно ще го подминеш, м?😜
Аз съм богобоязлив човек и една от десетте заповеди гласи
НЕ подминавай жената на ближния си...

# 639
Миташкиии, ще СЕ любиме ние с тебе пак не бой се!...😜
Така го прочетох в първия момент...и си викам, Аайдее, пламна гората...😜

Ха ха хааа пощарак такъв😁

Аз викам що не взема да си пусна музика....къде пише, че трябва да лежа в тишина? Да видим ще издържа ли обаче на музиката, че вчера всеки шум ме дразнеше🤣
Лелее на вън каква е яка пролет. Така ми се излиза! Няма обаче смисъл да се пробвам, защото знам, че немога:( Е на това му се казва в буквалния смисъл "сЪрце ми играе, крака не мърдат" 🤣🤣🤣

# 640
  • София
На мен днес ми е 8-ми ден от химията и най-накрая ми е добре.GrinningНаправих ПКК и чернодробни.Само левкоцитите са паднали на 2.29 ,другото е добре.Колко трябва да са левкоцитите,за да бият Зарзио ?

# 641
  • София /Абсурдистан
Тц тц тц.... Болни били! Де сопа неокастрена де  Mr. Green
Аз водих баща ми да му сложат инжекцията имплант, поне да знам, че почнахме терапията вече. Дано да го закрепят, че положението не е добро.
Я да ви питам, какво да правя с отоците под очите, че изглеждам като алкохоличка след запой. Не минават от нищо.

# 642
На мен днес ми е 8-ми ден от химията и най-накрая ми е добре.GrinningНаправих ПКК и чернодробни.Само левкоцитите са паднали на 2.29 ,другото е добре.Колко трябва да са левкоцитите,за да бият Зарзио ?

Точно за това исках да пиша понеже одеве си бих инжекцията. Благодарение на нея моите стойности се задържат като на здрав човек и силно я препоръчвам, но тя май не е по желание? Ето това не го намирам ок при методите на лечение при вас. Защо трябва да чакат да ви падне толкова имунната система и да рискуват усложнения? Аз имам стойности 6-7 на левкоцитите постоянно. Не са падали до сега. Да чукам на дърво. Но боли ужасно гръбначния стълб и пулсира.

Ах да! И аз забелязах, че имам отоци, но на горните клепачи до миглите точно. Все едно се спуквам да рева денонощно. Ще да е и това страничен ефект? Ужас! От това кожата се разтяга и после става завинаги грозна и стара. Язък! Ще ме състари тая терапия.....аз къде съм си чувствителна на тази тема, че на 38 години забелязвам вече старчески признаци така или иначе, та и това хептен.

Аз се осефервам:)

# 643
И аз се осеферих днес и познайте дали не обиколих града.....С идеята работа да върша, ма основно нерви събирах. Ма много бюрокрация, много нещо....навсякъде искат докЮмента, копие и  заверка....По имотните проблеми, това. Та ще имам и след химията пак честта да ги наобиколя.
Иначе на мен взе да ми расте коса, като спрях Доцетаксела. И боцка яко. Сега я чакам и да се накъдри, че цял живот си мечтая за къдрици......белким най- накрая ми се сбъдне мечтата. Тоя път и на мен не ми дадоха Зарзио, ма сигурно щото предните пъти не бяха ми мръднали почти левкоцитите. То и хемоглобина го държа в прилични граници, ма нали затова се церя всяка вечер с вино....Е, не е Мерло, аз съм на мавруд и  комбинации, ма явно работи терапията...

# 644
  • София

Моите стигнаха веднъж 0,4 или 0,7, май под 1 или 1,5 също са ми я били. От нея зверски ме боляха мускулите, като при грип.

Общи условия

Активация на акаунт