Обсъждане на имотни обяви - 9

• 43 650
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
https://m.olx.bg/ad/1staen-apartament-v-zh-k-lozenets-CID368-ID7DwBf.html

Моля ви за мнение за тази обява.

Вторият ми въпрос е за мнение за кв.Яворов.

Търси се едностаен, за даване под наем.
Благодаря ви

# 121
На "свободно паркиране около/пред/зад/под блока" не вярвам аз.

# 122
  • София
Медицинска академие ми харесва на мен. Обаче паркирането е сериозен минус. Дори и със зона. Иначе 350к лева за тристаен на над 40 години, предолагам тоталка, не мога да преценя
А за 40 гпдишното за инвестиция пък изобщо не ми се вижда ОК

# 123
Тоест си заслужава цената според вас, така ли да разбирам?
Само пазарът определя цената.

# 124
Тоест си заслужава цената според вас, така ли да разбирам?

Ама то реално няма обява, какво да си заслужава? Няколко снимки на квартала?

# 125
  • София
Е то е ясно - тоталка тристайна, 85м2 с 7м2 мазе и 11м2 таван. За ремонт още сто бона и като купиш и един гараж, отиваш на половин милион за 40 годишен кимизарник (дано не бъркам думата, от Мецан я научих)
П.С. - важно е че има метро  Peace

# 126
Нищо не е ясно, в обявата пишеше друго, ама без снимки и скица всичко е вятър и мъгла.

# 127
  • София
Тристайните от този период са 83-85м2 по нотариален акт. Прибавили са мазето и тавана към общата квадратура, за да изглежда по- и аз не знам какво.

# 128
Пише, че дори балконите не са включени в квадратурата, за мазета и тавани не мога да преценя.  Иначе кварталът е супер, от там до Витошка е десет минути пеша, тя няма значение дали има или няма метро в конкретния случай. Там съм гледала малко дете и с количката си ходех из целия център без проблем. Презастроен е в рамките на поносимото за София, и сте прави, да реално няма снимки на имота, а на квартала.

# 129
https://m.olx.bg/ad/1staen-apartament-v-zh-k-lozenets-CID368-ID7DwBf.html

Моля ви за мнение за тази обява.

Вторият ми въпрос е за мнение за кв.Яворов.

Търси се едностаен, за даване под наем.
Благодаря ви
Прилича ми на фейк. Всеки знае, че цените в района са двойни и то на ремонтирано жилище. Звънни им, но съм сигурна, че "току що го депозираха, но имаме други сходни имоти, Вие какво си търсите".

# 130
Обявата без снимки не е сериозна, явно е пусната за зарибявка.

Кв. Яворов е много добър за даване под наем, но цените там държат, дори и тези, които са тотал щета.

# 131
Че то това "тотал щета" нищо не пречи. В огромното болшинство от случаите човек купува местоположение, етаж, изложение, вътрешно разпределение, асансьор, външна изолация, гараж... Ако апартаментът е много добре (и наскоро) ремонтиран това би могло да бъде плюс, но ако не е така, а просто нещо е пипнато, с евтини материали и с различен от нашия вкус това не е никакъв плюс. Продавачът може да се е бръкнал с малко пари, но с това стойността на имота изобщо не се е повишила, защото купувачът все едно ще го ремонтира. Е, нови щрангове, сменена дограма, нови радиатори, масивен паркет си имат цена, но ремонтът като цяло не.

# 132
Не визирах ненаправен апартамент, а такъв с течове, на кофти етаж, с ужасен вход и прочие. И най-големите дупки в Яворов държат цена, единствено, заради квартала.

# 133
Никога не съм могъл да разбера защо. Тясно, шумно, мръсно и старо. Много старо и много тясно.

# 134
Близо е до Плиска, и до центъра. Блокчета са основно стари. Фасадите им не ми допадат, но все пак има въздух между тях. Не са много високи, което е плюс.

А по въпроса за ремонта: когато е за под наем ,не е нужно да е супер върхът. Така че, ако има приличен вид, изобщо няма да ме интересуват щранговете...

Общи условия

Активация на акаунт