Дали е време за раздяла или връзката може да се поправи ?

• 11 282
  • 255
  •   1
Отговори
# 240
С мен ли?
Не, не сме се виждали от 3 насам

# 241
А имаше ли грандиозен жест за 8-ми Март или отече работата?
Ти успяваш ли да се стабилизираш емоционално? Simple Smile

# 242
Аз просто стрелнах във въздуха, малко на бъзик ...

Ами това е много хубава новина, иначе ще ти е по-трудно да го преодолееш ако те търси и ти подарява подаръци ! Наясно ми е, че не ти е лесно и въпреки всичките мнения, когато човек има чувства си боли. Но ще мине време и ще си много щастлива от решението си !

Сега трябва да изчакаш малко време преди да опиташ връзка с друг мъж, защото в такива моменти жените сте най уязвими, много по-лесно допускате грешки ! Много хора в такива ситуации бързат да се "вкопчат" в някой друг, защото знаят, че метода "клин-клин избива" помага много в тези ситуации !

Точно за това и онзи съвет да си намериш партньор за секс (мисля, че в тази тема беше ако не греша) е много глупав съвет, защото точно сега си уязвима и ако се влюбиш и после да страдаш пак !

# 243
  • Street of Dreams
И да не си даваш номера на непознати в дискотеката и първо пръстена и запознанство с татко Сталион (да го подложи на малко тестове)  и тогава може да допуснеш някого до себе си Grinning

Шегувам се, просто много ме кефи как искаш да й спестиш всички възможни издънки на света, което е абсолютно невъзможно. Дъщери ли имаш? Simple Smile

# 244
Точно за това и онзи съвет да си намериш партньор за секс (мисля, че в тази тема беше ако не греша) е много глупав съвет, защото точно сега си уязвима и ако се влюбиш и после да страдаш пак !

Защо трябва да се влюбва? Отношенията могат да се контролират. Намира си някой, който ѝ харесва само физически и си се виждат просто. Няма как да се влюбиш в някой, който не харесваш като човек.

Партньорът за секс помага с избягването на грешката "клин-клин" избива, защото получаваш внимание без да е нужно да бързаш за някъде. По-лесно се преценят потенциалните партньори.

Просто моментът е доста тънък, защото не всеки успява да контролира контактите си, а и много мъже напъват за повече в един момент.

# 245

Защо трябва да се влюбва? Отношенията могат да се контролират. Намира си някой, който ѝ харесва само физически и си се виждат просто. Няма как да се влюбиш в някой, който не харесваш като човек.

Партньорът за секс помага с избягването на грешката "клин-клин" избива, защото получаваш внимание без да е нужно да бързаш за някъде. По-лесно се преценят потенциалните партньори.

Просто моментът е доста тънък, защото не всеки успява да контролира контактите си, а и много мъже напъват за повече в един момент.
Явно не познаваш жените що за създания са, много са малко всъщност такива жени, които могат да имат сексуални отношение с някой мъж и да не се появят чувства ! Някои дори не могат и да са интимни с мъж ако нямат чувства към него, може и да не са много такива, но не са и малко !

# 246
Не приятелю. Явно ти не познаваш жените. Simple Smile
Аз не си говоря наизуст. Имам достатъчно приятелки, които са си споделяли пред мен или с мен. В момента не се сещам за някоя, която е нямала приятел, с който да прави само секс.

# 247
И да не си даваш номера на непознати в дискотеката и първо пръстена и запознанство с татко Сталион (да го подложи на малко тестове)  и тогава може да допуснеш някого до себе си Grinning

Шегувам се, просто много ме кефи как искаш да й спестиш всички възможни издънки на света, което е абсолютно невъзможно. Дъщери ли имаш? Simple Smile
Нямам деца, все още съм свободно рееща птица, но просто ми носи удоволствие да обсъждам такива проблеми. Преди много исках да уча психология и да помагам на жени жертва на домашно насилие.

Не се имам за много знаещ, още повече, че човек се учи до края на живота си. Но пък си имам мнение и обичам да си го давам Grinning и се надявам да е от полза.  Жалко, че виждам в много теми хора които търсят помощ, а получават хулене и обиди дори. Признавам, че веднъж и аз бях много критичен в темата за албанеца, но в мен има голям патриотизъм и съжалявам, но не мога да приема българки да се дават на мюсюлманин. Това е предателство за родината, за всички тези заради които празнуваме 3 март. Но спирам, че много се отплеснах !

Не приятелю. Явно ти не познаваш жените. Simple Smile
Аз не си говоря наизуст. Имам достатъчно приятелки, които са си споделяли пред мен или с мен. В момента не се сещам за някоя, която е нямала приятел, с който да прави само секс.
Не ти знам приятелският кръг, но аз имам приятелства с много стойностни жени и сме си говорили много лични неща до най-малки подробности и знам какво говоря.

Твоите приятелки може да са такива, но аз говоря като цяло за жените. Все пак говоря и за зрели жени, не само за ученички и в младите години. Никога не съм казвал, че няма жени които правят секс и не се влюбват, а че има много такива при които се появяват чувства. Особено когато говорим се редовни сексуални отношение с един човек.

Но то това си е и научно доказано, има много статии от психологията в които се обяснява защо и как се появят чувствата. Точно сексуалните отношение са най-мощното нещо, което може да предизвика появата на чувства ФАКТ !

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 01:01 от Stallion001

# 248
Не знам възрастовият еквивалент на "зряла жена". Аз говоря за момичета между 25 и 30 годишна възраст. А и точно зрелите жени трябва да могат най-добре да контролират емоцията си в такива отношения.

Не знам какво пише в тия статии, но не виждам как някой развива чувства към човек, който не харесва като човек, но харесва физически. И с който се вижда примерно 1-2 пъти месечно, за да прави секс, а през останалото време няма комуникация.

# 249
  • Street of Dreams
Пълни глупости от моя гледна точка. Ще си лягам аз с някой тъпан, щото ме привличал физически! Точно нищо няма да се получи - и без такъв секс ще мина. Той не ми ли привлече ума, няма никакъв шанс, ама никакъв. Освен това никоя уважаваща себе си жена (мразя този израз, но тук е точен), тоест да не е отчаяна, няма да се примири вътрешно да бъде само секс за някой мъж. Ние искаме не само да сме харесвани и обичани, а направо обожавани. Това е женската природа. Айде, да не говоря от името на всички, но смятам че много жени сме така. Ако Лучия си хване "другарче с екстри", това само ще накърни още повече самочувствието й. Въобще не й трябва бездушен рогач в момента. По-добре да си е сама, докато й тръпне някъде.

# 250
Не виждам да съм споменал някъде, че "OnDiNe_ подкрепя мнението ми", за да получавам такава остра реакция.

Аз се аргументирах и виждам защо някой би го правил. Както споменах, в момента ми е трудно да се сетя за жена от моят кръг, която на даден етап е нямала такива отношения.

Дори преди няколко дни една приятелка ми се оплакваше, че всичките искали връзки, а тя искала само сексуални отношения с тях, защото няма време за емоционално обвързване и като цяло за друг човек в момента.

# 251
  • Street of Dreams
За мен тези момичета са до някаква степен увредени и вървят срещу природата си. Не им вярвам и не бих ги взела насериозно или за пример. Смятам, че Лучия има емоционални нужди, като всеки нормален човек - да говори с някого, да е щастлива, да се влюби, да се омъжи, каза, че иска дете. За какво по-добро може да има време, ако не за тези неща? За мен живот без емоции, само работа и лош секс са равни на лошо качество на живот. Не си струва.

# 252
Повечето жени трудно могат да имат сексуални отношения без в даден момент да проявят чувства, които може често да са чиста привързаност, която да бъркат с любов.
Според мен след такава връзка има нужда от малко почивка. Не е нужно да си търси кожен вибратор, който евентуално да я обърка още повече.

И в предния си пост го казах и сега ще го кажа за мен тя има нужда от емоционална почивка от мъже, за да изясни себе си. После ще продължи напред. По-добре сама , отколкото в неподходяща компания.

Stallion001 определено повече познава женската психика от w00x. Това, че повечето жени в даден момент са имали такива взаимоотношения, не значи че след това не са се обърквали емоционално. Има достатъчно теми тук във форума. Истината е, че жената може да се влюби и в мъж, който и носи много оргазми. Това не значи, че той е правилният и че извън леглото ще има какво да си каже с него...
За себе си мога да кажа, че не мога да бъда с човек, който не не привлича и ментално, освен физически. А щом и ментално, душевно, физически ме привлича,то влюбването ще е налице и ако е само от моя страна не бих го допуснала.

# 253
За мен тези момичета са до някаква степен увредени и вървят срещу природата си. Не им вярвам и не бих ги взела насериозно или за пример. Смятам, че Лучия има емоционални нужди, като всеки нормален човек - да говори с някого, да е щастлива, да се влюби, да се омъжи, каза, че иска дете. За какво по-добро може да има време, ако не за тези неща? За мен живот без емоции, само работа и лош секс са равни на лошо качество на живот. Не си струва.

Нека уточним, че аз не говоря за 3 момичета. Говоря за бройка от рода на 15. Какъв е шансът да съм попаднал само на увредени? Чисто математически погледнато - не много голям.

Аз също смятам, че има нужда да седи самичка известно време и под известно време нямам предвид 2-3 месеца, а доста повече. Тя сама каза, че не е била сама повече от 6 месеца.

Споменах сексуалният партньор, защото в един момент повечето жени си имат нужди и водени от тези нужди се впускат в ненужни връзки и отношения. Започват да правят компромиси, които не биха направили иначе, влизат във връзка, защото не е социално приемливо да правиш секс с някой, който не ти е гадже и след няколко години опити за връщане на това, което е било преди - осъзнават, че са си изгубили времето.

Определено не е вариант за нея скоро след излизане от връзка, но след няколко месеца и ако може да контролира емоциите си - не виждам проблем.

Повечето жени трудно могат да имат сексуални отношения без в даден момент да проявят чувства, които може често да са чиста привързаност, която да бъркат с любов.

Stallion001 определено повече познава женската психика от w00x. Това, че повечето жени в даден момент са имали такива взаимоотношения, не значи че след това не са се обърквали емоционално. Има достатъчно теми тук във форума. Истината е, че жената може да се влюби и в мъж, който и носи много оргазми. Това не значи, че той е правилният и че извън леглото ще има какво да си каже с него...

Ако всички жени правеха секс само като са емоционално обвързани и ментално превлечени нямаше да има мъжка проституция.

Сега ще се обиждаме ли? Grinning

Сещам, се за една, която е била "объркана емоционално" след такава връзка. Другите просто си продължават напред. А в повечето случаи, както споменах, мъжете са тези, които развиват чувства. Поне в моят опит с мои познати.

# 254
Не, определено не съм съгласна, че жените масово са способни просто да се сексят с някого без чувства.
Дори и да започват само като секс, в голяма част от случаите жените хлътват, а мъжете - не. Оттам и логичните драматични завършеци.
Но пък за мъжете, които като цяло са по-способни да разграничават секса от чувствата, такива отношения на "friends with benefits" са много удобни. До степен да си затварят очите за реалностите при отсрещната страна или пък да се крият зад оправданието "ама аз не съм обещавал нищо повече".

Най-рискови са такива заварки в период след раздяла без напълно отминали чувства, защото тогава жената е склонна да ги прехвърли върху новия обект, независимо дали той е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт