Дали е време за раздяла или връзката може да се поправи ?

• 11 558
  • 255
  •   1
Отговори
# 120
Ама този твоичкия е мнооого досаден. Задушаващо мрънкало, което обслужва собствените си страхове да не остане сам. Ти си му като маркер, че е нормален. Но той не е. Има проблеми с несигурността в себе си – тези постоянни дебнения и обсебване на цялото ти внимание. Ужас.
Равностойна, ама друг път, този си е егоист, ама от лошавите – обсебващ, ангажиращ, задушаващ. Събери сили, успокой емоциите и скъсай с него. Известно време ще ти е тежко, но после ще се чувстваш пречистена и освободена. Такива хора са способни здравето да ти вземат.

# 121
NexusBGN абсолютно не виждам никакъв смисъл в това, още повече, че повечето жени са "слаби" и лесно могат да се потдадат  на манипулация. Колко случай знам само, на жени които са искали да прекъснат връзка, но мъжа манипулатор и пада в краката, казва лъжливи обещания, плаче и жената подава и не успява да излезе от "капана".

Няма никакво значение, на живо или от разстояние ще кажеш каквото искаш да кажеш. Сигурен съм, че авторката разбира какво искам да кажа и доводите ми !

# 122
  • София
Е, живата среща е един вид уважение към човека, дори и в момента на раздяла.

Luchia^^^  имало е какво да научиш от него, но цял живот някой да те поучава - не върви.
Всъщност, ако си падаш по хора, от които нещо да научиш - няма лошо, стига да го правят по приемлив начин. Аз самата съм донякъде инертна и дори на моите години имам нужда да ме ръчкат, но не прекалено.
Аз се чудя на следното - мъж с такава разлика би трябвало на ръце да те носи.

# 123
Ама този твоичкия е мнооого досаден. Задушаващо мрънкало, което обслужва собствените си страхове да не остане сам. Ти си му като маркер, че е нормален. Но той не е. Има проблеми с несигурността в себе си – тези постоянни дебнения и обсебване на цялото ти внимание. Ужас.
Равностойна, ама друг път, този си е егоист, ама от лошавите – обсебващ, ангажиращ, задушаващ. Събери сили, успокой емоциите и скъсай с него. Известно време ще ти е тежко, но после ще се чувстваш пречистена и освободена. Такива хора са способни здравето да ти вземат.

Благодаря ти, Базила.
Мислиш ли, че наистина в него е проблема? Дали не съм причина аз за тази негова несигурност? Може би наистина се чувства не-интересен, като вижда, че имам нужда и от друго внимание и контакти? Може би пък аз съсипвам неговата психика..?

# 124
Моят съвет е да късаш без жива среща, сега е много по лесно със съобщения през вайбър, месинджър и много по-лесно ще може да изкажеш това което искаш. На живо и като се разсториш/ядосаш е трудно да говориш това което си намислила да кажеш.

При раздели няма никакъв смисъл от жива среща, все пак не говорим за случай с брак и деца и изнасяне от жилище.

Worst. Advice. Ever.

Мислиш ли, че наистина в него е проблема? Дали не съм причина аз за тази негова несигурност? Може би наистина се чувства не-интересен, като вижда, че имам нужда и от друго внимание и контакти? Може би пък аз съсипвам неговата психика..?

Има ли значение? Стига си търсила вината в себе си.

# 125
  • Агент под прикритие
Stallion001 Тоя номер с манипулацията минава веднъж, два пъти в най-лошия случай. Ако се оставиш да мине трети път, тогава вече няма за какво да се оплакваш, нали така?

# 126
  • Varna
И ти като му съсипваш психиката, той що търчи след теб!?!?! Я стига се обвинява Hug

# 127

С първото по принцип съм съгласна. Просто не мисля, че в момента мога да го направя..

Относно второто - и от други съм го чувала, като чуденка защо не е така..
Преди, в началото, може би е бил (по-)влюбен. Правеше мили неща, като например - ще дойде да кара пред мен в силен дъжд или мъгла, за да ми е по-спокойно; ще мине през работа и ще ми остави цвете на чистачките на колата.. напоследък, от рпеди седмица-две  - видял печати за нокти, понеже аз обичам, и ми ги поръчал. и т .н.  Виждам мисъл за мен, но... ''носене на ръце'' - не

DELTA_DELTA,
Благодаря! Heart

(но пък хората, или поне някои, сме глупави.. ето, той съсипва моята, ама аз тичам по него.. ако и обратното важи? )

# 128
Всички имаме нужда от вниманието на любимите си. Но не и по този нездрав начин.
Още повече – всеки в една двойка влиза като отделна личност и най-голямата грешка е когато някои сметнат, че влизайки във връзка, другият трябва да остави личността си пред вратата и да се превърне в едно цяло с другия, дупе и гащи, някаква обща единица без персоналност, наречена двойка. Всеки от нас има своята пресоналност, различност и колкото повече успее да я съхрани и даде възможност, свободата И на другия да го направи във връзката, толкова по-здрава ще е тя, ще има интерес и уважение към другия.
Този човек има неистовата нужда да обезличава, да унифицира, да те погълне и направи някакво залепено за него мекотело. Това не е любов, а вампиризъм.

# 129
  • Varna
И де не се подлъжеш по пръстена, ей Wink

Бъди курназ, Hug

# 130
Стига си боксувала в тези печати за нокти и т.н.т. Ти вече си с изкривени възприятия. Има поражения върху теб този негов контрол. Как може да питаш дали ти си виновна? Уж 40 годишен и стабилен, пък ти му влияеш... Изобщо имаш и ти дефицити и зависимости и трябва да работиш над тях, а връзката ти с него няма да помогне. Като ти си виновна и си толкова лоша, защо те търси? Мазохист ли е? Ненормалник, който се мъчи да те манипулира с номера " обичам те въпреки това каква си"

# 131
  • София
Преди, в началото, може би е бил (по-)влюбен. Правеше мили неща, като например - ще дойде да кара пред мен в силен дъжд или мъгла, за да ми е по-спокойно; ще мине през работа и ще ми остави цвете на чистачките на колата.. напоследък, от рпеди седмица-две  - видял печати за нокти, понеже аз обичам, и ми ги поръчал. и т .н.  Виждам мисъл за мен, но... ''носене на ръце'' - не
Имам предвид, че ти му даваш повече, поне според мен. Той би трябвало да го оценява и да постъпва съответно. А да реагира негативно - "тя е млада и някой ще я подлъже". Ами ако чувстваш, че не си достоен - разделяй се, без да я мъчиш.

Шегувам се за носенето, като млада не съм търсила кой ще ме носи на ръце, но пък може на стари години да изтрещя по някое агнешко  Joy  Joy
Виждаш как уж нормални хора се правят на маймуни заради млади любовници/съпрузи (визирам и двата пола). На тази възраст 11 години са си разлика, не е като на 70/81
Злодеида е права - печатите за нокти са дреболия на фона на ровенето в телефона

# 132

С първото по принцип съм съгласна. Просто не мисля, че в момента мога да го направя..

Преди, в началото, може би е бил (по-)влюбен. Правеше мили неща, като например - ще дойде да кара пред мен в силен дъжд или мъгла, за да ми е по-спокойно; ще мине през работа и ще ми остави цвете на чистачките на колата.. напоследък, от рпеди седмица-две  - видял печати за нокти, понеже аз обичам, и ми ги поръчал. и т .н.  Виждам мисъл за мен, но... ''носене на ръце'' - не

DELTA_DELTA,
Благодаря! Heart

(но пък хората, или поне някои, сме глупави.. ето, той съсипва моята, ама аз тичам по него.. ако и обратното важи? )

А то тия са най лоши. Точно така се зараждат психарите. Мил жест, добра дума, късче нежност и внимание и бааам- строй се за вечерна проверка.
Виж той може би има някакви чувства, но дали си заслужава да си с такъв, та ако ще да се тръшнеш като Ромео от любов.

# 133
Heart Eyes Благодаря ви, момичета и момчета, обичам ви! Надявам се, някога, ако се наложи, да имам възможност да ви върна помощта и подкрепата  Heart

Базила , ако можеше, щеше да ти харесам последният отговор със сърце  Kissing Heart

DELTA_DELTA , хаха, то не е сигурно, че ще има, но благодаря за предупреждението. Ще се държа  Hug

ЗЛОДЕИДА, благодаря ти, че ми показа и друга гледна точка. Не съм виждала така нещата. Мисля, че си права (''Уж 40 годишен и стабилен, пък ти му влияеш..'') Hug
А, че аз не съм 100 % наред, не съм. Хич и не споря даже Joy

Макар наистина да мисля, че ние влияем на хората около нас, не зависимо кой на колко години е. Някои хора просто изкарват на показ най-лошите/добрите черти от нас..в различна степен,де Simple Smile

Cuckoo ,  хаха, надявам се да не стигаш до агнешко, освен ако самата ти не решиш, че искаш. Без да се правиш на маймуна Simple Smile Благодаря, разсмя ме Kissing Heart

# 134
  • Street of Dreams
Лучия, ще ти отговоря, макар че се сдържам с лични примери - нито искам да измествам темата към себе си, нито да де обсъжда личния ми живот, нито да те обърквам - 100 пъти казах, че твоят случай е различен.

Скрит текст:

Накратко казано - когато обичаш и цениш човека, всичко е възможно.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 21:44 от OnDiNe_

Общи условия

Активация на акаунт