Дали е време за раздяла или връзката може да се поправи ?

• 11 525
  • 255
  •   1
Отговори
# 180
Прави впечатление колко пъти в темите, в които жени се оплакват (включително и) от липса на секс, добронамерени съветнички им разправят "напусни го, тоя те използва само за секс"  Mr. Green
Обсесия някаква...

# 181
Пак могат да ги използват за секс. Просто вече може да му е омръзнало. Когато му се доправи обаче - има с кой. Simple Smile Ако ще и веднъж на 3 месеца да е.

# 182
  • София
Делта, да, продължавам.. то това май ми е един от големите проблеми.. че не съм сигурна дали той не е станал такъв заради мен, малко или много

Това е възможно. Но няма никакво значение. Факт е, че той вече е такъв и колкото да се опитваш да му угаждаш, да се опитваш да му даваш сигурност и да го убеждаваш, че той е единствения, нищо няма да се промени. Както се казва "Коня е вече в реката!". Както някой написа по-назад - счупената чиния си е счупена. Може да залепиш парчетата, но те винаги ще личат и чинията никога няма да е такава, каквато е била преди. Просто направи разбор на връзката ви и, ако откриеш някъде назад грешката в теб, гледай да не я повтаряш в следващата си връзка. Човек се учи с времето. Но тук нещата със сигурност вече не могат да се спасят. Защото, колкото и да се опитваш, в крайна сметка ще страдаш само ти

# 183
Имам сериозни опасения, че ще се събереш с него. Защо не наблегнеш на собствените си дефицити. Вземи психологическа литература и чети. Открий себе си, защото си се изгубила "в може би не е лош, може би аз съм виновна, може би ще съжалявам за него и т.н.т"
Абсолютно! И аз мисля по този начин. Отговорите на съветите на хората тук говорят за това. Ти чакаш пръстен, чакаш да ти се обади, смяташ, че ще се поддадеш - тези неща говорят за твоите дефицити. Чакаш пръстен от човек, който в периода на влюбване ти казва, че иска да те души. Или с който се блокирате или който те преследва... Тоест - разумните доводи не стигат до теб.
Остани малко сама. Помисли коя си и за какво се бориш в този живот, образно казано, каква си и какво искаш. Погледни нещата отстрани и промени това, което не ти харесва. В противен случай рискуваш да продължи тази връзка и да се превърне в нещо чудовищно, което не е добре и за двете страни или да продължиш да привличаш неподходящи типове.

# 184
  • София
Е, не всеки умее да реже от раз, някои сме по-колебливи. Особено ако си донякъде самокритичен и виждаш и своите кривици
От една друга тема тук много ме изкефи "Любов е когато даваш 2 шанс за 7 път"  Laughing

# 185
DELTA_DELTA , Не, не бях видяла, че си допълнила поста си. Благодаря, че ми каза да погледна пак.
''Той сега е несигурен в себе си, ти мислиш ли, че като се вземете ще стане по-сигурен?!?'' - предполагам на теория и двата варианта са възможни - и да се успокои, че съм женена/вързана за него,   а също и да стане още по-строг контрол, щото вече ''ще има право''
Ако имаше вариант да разбера, но ако не ми харесва, да се върна назад - веднага бих го направила Grinning
Шегувам се. Сега съм на 28..макар и не съвсем зряла, но все пак вече си мечтая за мое семейство и мое бебче.. Та, не ми се иска да изгубя това време и възможност, за да видя какво би се получило с него. Знам, че може да ми хареса, а може и да не ми..

petiaivanov,  Благодаря ти. Да, и скритият текст е важен Simple Smile  По-леко ми става така.

rosi81,  Ами..може и това да е лекарството, не знам. Все си мисля, че съм опитала и променила доста от нещата, които са го дразнили.

Harleen,  при теб явно вече е бил съвсем ужасяващ контрол. Учудващо е, че си успяла да имаш достъп и контакт до друг мъж, и е прекрасно, а също и  голям късмет, може би - че този човек е  бил до теб и ти е помогнал с подкрепа, когато си имала нужда. Много ти благодаря, че ми разказа своята история.

Cuckoo ,  ''Може някоя с памук да му вади душата, а външно да го слушка и хвали. '' - такива умения нямам :/

''Ще започне да ти прави проблеми ако гледаш филми с хубав главен актьор дори!'' - чак пък толкова ненормално?! Ужас!

''Ти склонна ли си да пречупиш себе си до такава степен, че той да стане единственият човек в ежедневието ти?'' - пречупването е почнало явно, но още ми държи инатът.. Предполагам, че отговорът е ''не''

djoleva,    и от вина, и от "абстиненция''. Затова и се въздържам от контакти с него сега.

'OnDiNe_, 'това ще те пречупи, ще овехнеш, ще посърнеш и дори за него няма да си интересна.''
Благодаря. Това е.. едно от нещата, които имам нужда да чуя.
Че без значение при какво развитие - ако останем заедно - дали като насилник, дали като ревнивец, а аз в клетка, дали като пречупена.. Все няма да е добре за мен.

''Би ли заменила свободата си и възможностите си точно за този човек и за живота, който той ти предлага?'' - Това е въпросът.. Имали сме и много хубави моменти и съм могла да си представя живота ми така. Само че, преди поне 4 месеца.. а вероятността да се върнат не е никак голяма, нали

rosi81 ,   според него си не е бил такъв ревнив с предната

ЗЛОДЕИДА,  Много, много добър съвет. На каква тематика предлагаш да са? Как да повишим самоуважението си, примерно?
Да, явно се поддавам доста на влияние. Или поне от него.

'ornelam  - 'Остани малко сама. Помисли коя си и за какво се бориш в този живот, образно казано, каква си и какво искаш. Погледни нещата отстрани и промени това, което не ти харесва. В противен случай рискуваш да продължи тази връзка и да се превърне в нещо чудовищно, което не е добре и за двете страни или да продължиш да привличаш неподходящи типове.''

Чудесен съвет, сега остава и да те послушам Grinning
От преди да навърша 17 съм все с гаджета - една връзка 6, една от 3, и тази.. Да, определено ми трябва време сама. Лошото е, че бързо се чувствам самотна, страдам от липса на гушкане Grinning (още един дефицит, явно)

Абе, уж съм решителна, но не за връзки. Във връзките ми съм си тръгвала все аз, тогава, когато ми е писвало, и вече любовта е била изченала...А в сегашния случай още не съм стигнала до там и ми дойде.. по-тежко

# 186
Лошото е, че бързо се чувствам самотна, страдам от липса на гушкане Grinning (още един дефицит, явно)

Абе, уж съм решителна, но не за връзки. Във връзките ми съм си тръгвала все аз, тогава, когато ми е писвало, и вече любовта е била изченала...А в сегашния случай още не съм стигнала до там и ми дойде.. по-тежко

Намери си партньор, с който да имате само сексуални отношения. Simple Smile Това ще ти помогне със самотата. Стига и той да има само такива намерения, разбира се.

Дам. Просто преди не си била зарязвана, както от части се случва сега. Нормално е да си била по-решителна след като ти си контролирала събитията.

Според мен всеки трябва да бъде зарязан поне един път. Колкото по-рано, толкова по-добре. На мен ми се случи като бях на 18, че и един път преди това, но бях само 8-9 клас, та не го броя толкова.
Минава.

# 187
И използвам случая да благодаря на всички ви, че отделяте от времето и вниманието си за мен! Че щедро споделяте опит, съвети и мнения!
Heart Страхотни сте! Heart

# 188
  • София
Цитат на: Luchia^^^
Cuckoo , [b
''Може някоя с памук да му вади душата, а външно да го слушка и хвали. '' [/b]- такива умения нямам :/
По-скоро отговарях на не помня коя преди мен, че и следващата щяла да му бие шута. Не е задължително, може да си намери някоя по-хитра кака, може и бг-мамма да е.
С риск да ми скочите ще кажа, че една разведена жена с дете на неговите години, особено ако се е блъскала сама известно време, ще го оцени подобаващо.
Скрит текст:
Като чета тук колко хора са с втори щастлив брак/връзка, ми се струва, че трябва реформа - да стане като "Женени от пръв поглед" и ако потръгне - чудесно, а ако не - поне и двете страни ще си вземат поука и вторият път ще се получи.

# 189
Първо, ако мъжът съвсем не се притеснява да не избяга при друг, хич не е супер знак. Второ, да не си жертва възможностите заради него каза OnDine - хубаво, но я да видим възможностите. Какви славни неща планираш - сериозно - да извършиш, а той ще попречи, и какви други, ама без недостатъци, ергени има в обкръжението ти?

# 190

Намери си партньор, с който да имате само сексуални отношения. Simple Smile Това ще ти помогне със самотата. Стига и той да има само такива намерения, разбира се.

Дам. Просто преди не си била зарязвана, както от части се случва сега. Нормално е да си била по-решителна след като ти си контролирала събитията.

Според мен всеки трябва да бъде зарязан поне един път. Колкото по-рано, толкова по-добре. На мен ми се случи като бях на 18, че и един път преди това, но бях само 8-9 клас, та не го броя толкова.
Минава.

Мм да, макар че си тръгвам, не е по мое желание.
Ха, другарче с екстри.. Защо пък не? Grinning

Lorelada,
Ергени без недостатъци в обкръжението ми или няма, или аз не съм ги забелязала.
Затова и от тук, а и моя си, има идея да сменя обстановката. Просто съм от малък град, с клюкарски, интригантски манталитет и ''какво ще кажат хората'' е изключително важно
Не знам до колко спадат в ''славни'' неща, но искам щастливо, стабилно семейство. Не знам той дали пречи, и по-скоро, може ли да е с него. Май клони към ''не'', просто защото при всяко скарване или той си тръгва, или аз.. и са безброй малки раздели, както и 1-2 по-трайни..а това не звучи стабилно, нали :/

Cuckoo,  по никакъв начин не искам да го изкарам 100 % черен и че хич не става за семейство. Напротив, знам, че иска. Аз - също.. то това е..една от трудностите за решението

# 191
  • Gotham City
Моят контакт до друг мъж стана благодарение на едно излизане на дискотека, замаскирано под това, че ще спя при моя братовчедка, и след това с много криене, фалшиви скайп, фейсбук и т.н., просто приеми го като приятелски съвет, макар да не се познаваме, дори и сега да не е такъв, то има голям шанс да стане такъв, не си го причинявай, моля те!

# 192
Ле Ле!
Добре, че си успяла да се махнеш (жива) от (предполагам) къщата му!
Не мисля, че В. има потенциала да бъде чак такъв психар, но знае ли човек.. По-скоро е (почти) ясно, че просто не е за мен..колкото и да исках,а също и той

# 193
  • Street of Dreams
Мацка, не е честно да ме питаш НАЛИ няма да се върнат нещата. Ондин всичко е виждала. Има си фактори и причини един огън да се разори наново и да не бъде оставен да изгасне - трябва ти причина, трябва ти любов, сила, трябва ти ресурс, трябва ти борба, всичко се очаква и от него. Аз за теб не съм сигурна дали ги имаш в себе си тези неща, за него пък откъде да знам?

Има много над какво да мислиш...

# 194
А, не, не съм го написала на правилното място явно. Не че те питам точно теб, да видиш в кристалното кълбо (но ако имаш такова, моля, виж все пак Grinning )
По-скоро го написах като реторичен въпрос.. че не вярвам да стане така

Мисля.. по цяла нощ, вместо да спя като нормалните хора (ма, както казахме, не съм точно от тях..не сега)

Общи условия

Активация на акаунт