Добричките мами се събират, срещичка формират

• 14 811
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
  • Толбухин
Този батко ви казва добро утро

докато го намеря анушка ме изприварила.

# 121
  • Толбухин
Казвай те оферти за срещата,щото ние пак заминаваме на море.От 23-30 юли ни няма.Така че ако ще се срещаме да се срещаме,ако не не.

# 122
добро утро и от нас.Когато кажете ние сме свободни до края на месеца после нашия тати се прибира и незнаем какво ще правим после.Кажете една примерна дата и тогава ще се разбере кой кога е свободен.Хайде да оправдаем заглавието на страничката и да се запознаем.Лек ден на всички.

# 123
Аз пък искам среща с баткото дето го е пуснала Емчо, е и с вас разбира се.

# 124
Може събота вечер без бебоците на по биричка cheers

# 125
Аз пък искам среща с баткото дето го е пуснала Емчо, е и с вас разбира се.
Peace

# 126
Къде се покрихте момичета Laughing. Никой не пише и темичката ни отишла на 2 стр. Та реших да я дръпна малко напред Wink

# 127
момичета що не вземем на измислим по-добър начин за комуникация от този форум, много бавно стават работите тука. едва ли не трябва през 5 мин. да влизаш да проверяваш дали някой не е писал нещо.  Sad. дайте да си пишем по кю-тата, да поразговаряме малко по-реалновремено. А междудругото каква беше тая оферта за бирите.  Grinning

# 128
  • Добрич
Мен не ме бройте за събота вечер, че сме канени на кръстник ...  Wink
Като гледам, май събирането ще стане към есента  newsm78

# 129
  • Добрич
Добро утро!
За среща-май сме много несериозни и нищо няма да направим Thinking
joannav ами нали виждаш кой има кю-пиши когато е онлайн и готово.
Хайде до скоро.

# 130
 kaffeetrmker_2

За среща-май сме много несериозни и нищо няма да направим Thinking

Според мен е така, защото никой не предлага конкретно нищо...само си споделяме кой кога е свободен Joy.....а и колкото хора, толкова и мнения..... Mr. Green

момичета що не вземем на измислим по-добър начин за комуникация от този форум, много бавно стават работите тука. едва ли не трябва през 5 мин. да влизаш да проверяваш дали някой не е писал нещо
ами това е форум, не чат....тука така се пише...който когато реши Peace

Хубав ден ви желая Hug

# 131
  • Добрич
Добро утро, момичета!

Ще започна с една хубава новина, макар и малко "остаряла".
Light_Angel  е родила на 28 юни момиченце, казва се Виктория.

Да й е честита първата рожба !!!

Днес как ви се струва времето?
Аз имам малко домакински задължения, и докато ги свърша, ще стане обяд. Sad Пък за следобяд май го дават да вали...

# 132
добро утро и от нас.
честито на ligh angel малкото бебче да е живо и здраво и много послушно.
а също съм за срещичка,но ако ще е в събота мен ме няма утре заминаваме  цялото домочадие за Софето и ще се върнем чак в Сряда

# 133
  • Толбухин
Честита рожба на Ligh angel!
Но аз имам днес имен ден и ви черпя

# 134
честита първа рожба на light angel.Да ви е здрава и много весела.                                                       Честит имен ден на ЕМ4О.Да си здрава и да те слушка малкия юнак.                                                                                                                                            За срещичката незнам -аз предлагам да се видим някой следобед с дечицата примерно в градината.За събота за вечерта нямам гледачка а и има вероятност да ходим на плаж-така че май не става при мен за събота.Приятен ден на всички.Дано да не вали че как ще се удържаме в къщи незнам.

Общи условия

Активация на акаунт