Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 740
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Across the Multiverse
Имам, но не е препоръчителен- играя една игричка на телефона

# 1 756
В момента нямам - вечер се чувствам доста изморена и заспивам веднага.

# 1 757
Книгата ме приспива много. Все искам да чета, да чета, но след 3тата страница клепачите ми започват да залепват.

# 1 758
Преди заспивах като угася осветлението и спра телевизора, а сега с бебе съм толкова уморена, че заспивам само докато се доближа до възглавницата! Grinning

# 1 759
Преди заспивах гледайки телевизия, четейки книга или ровейки в телефона. В последните 1-2 години това се промени и започна да действа обратното - сън не ме хваща, вършейки тези действия.
За себе си открих това - изгасям всички лампи и светлини в стаята, всякаква техника - в другата стая, с изключение на телефона, който оставям поне на метър разстояние от леглото ( а той е в стаята само и единствено заради алармата). Затварям очите и до 5 минути съм заспала.

# 1 760
  • добрич
Вечер докато легна и вече спя Simple Smile

# 1 761
  • София, България
Всяка вечер заспивам с книга в ръка.
Не мисля за неприятни неща.

# 1 762
  • София
Пускам си някой филм, по някога дори заспивам преди да е свършил.

# 1 763
Моя трик е да приспя децата,стане ли тихо за мин.съм заспала,вече спокойна,че и те спят.Така е от умора Hug

# 1 764
По-лесно заспивам, когато съм спокойна. Иначе обичам да чета, предпочитам естествени материи на спално бельо. Обичам меки възглавници.

# 1 765
  • На брега на морето
Топъл душ, тишина и хубава книга.

# 1 766
Моят трик е - никакви електронни устрайства и телевизия поне час преди сън, през това време може книга. И заспивам много лесно.

# 1 767
Заспивам като гледам телевизия

# 1 768
Здравейте
Имам малко дете,въпроса ми е какъв матрак бихте ми препоръчали-твърд, мек, кокосови стърготини и т.н.?

# 1 769
Ставам в 5 часа всеки ден, не ми е нужен трик за заспиване. Заспивам, щом "помириша" възглавницата.

Общи условия

Активация на акаунт