Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 562
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 770
Нямам проблем със заспиването и не са ми нужни трикове.

# 1 771
Имате ли свои трикове, чрез които заспивате по-лесно?

Да, имам:
- 30-40 мин. преди да си легна - оставям компютъра и телефона настрана;
- пия чай за спокоен сън;
- чета няколко страници от любима книга (хартиена таката, не електронна).

# 1 772
Вечер съм мн.уморена и заспивам малко след детето.

# 1 773
Здравейте
Имам малко дете,въпроса ми е какъв матрак бихте ми препоръчали-твърд, мек, кокосови стърготини и т.н.?
Здравейте,

на колко години е детето?

Поздрави,
Кристина

# 1 774
  • Велико Търново
Спирам телевизор/лаптоп, изключвам всички звуци и се отпускам с книга

# 1 775
През седмицата ставам рано и се натоварвам достатъчно през деня за да заспя рано и бързо.Събота и неделя гледам тв или чета книжка.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 20:36 от Димана_78

# 1 776
Здравейте,
Моето дете е на две години и търсим подходящ матрак!Моля да ни препоръчате  какъв да закупим-твърд, мек ,с кокосови стърготини?

# 1 777
Изгасени лампи и тиха музика

# 1 778
  • Sliven, Bulgaria
Да, чета книга.

# 1 779
Здравейте,
Моето дете е на две години и търсим подходящ матрак!Моля да ни препоръчате  какъв да закупим-твърд, мек ,с кокосови стърготини?

Здравейте,

За дете на тази възраст е особено важно да спи на матрак, който предлага необходимата ортопедична опора за правилно развитие в периода на интензивен растеж.

В портфолиото на Magniflex има два бебешки/детски матрака. Текстилите са антиалергични и осигуряват суха и здравословна среда за сън през цялата нощ.

Baby by Pierre Cardin има лятна и зимна страна, съответно с памучен и вълнен текстил. Матрачето е с височина 12 см и има гаранция 5г.

Fiaba Bamboo е с текстил с натурални влакна от памук и бамбук - естествен терморегулатор и антиалерген. Височината е 10см, гаранцията - отново 5г.

Поздрави,
Кристина

# 1 780
Гледам Тв

# 1 781
  • София
да, къпя се и заспивам на тъмно

# 1 782
  • Пеликания
Пускам си музика или филм, не мога да заспя ако е тихо.

# 1 783
Трикът ми е да се изтегна с кеф  на  любимото си легло с матрака на магнифлех, който съм си купила преди 10 години. Няма  по-удобно нещо за сън!
Миналата година преобзавеждахме една стая и трябваше да купим матрак за голямо легло. Никога не съм се колебала и знаех, че матрака трябва да бъде само на магнифлех. Сега като си идват децата и спят в спалнята, са единидушни, че си заслужава парите и  спят повече от добре...нищо, че преди ме обвиняваха, че съм луда да давам толкова пари за един матрак!
Не правя и не искам да звучи като реклама! Аз съм един обикновен потребител и казвам това, което съм изпитала лично!

# 1 784
Гледам телевизия и гушкам сина си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт