Без диета, без спорт?!

• 11 066
  • 186
  •   1
Отговори
# 120
Всъщност, това е пример за класическа Дюканска порция, която ако е системното ти хранене, съсипва здравето в дългосрочен план.

# 121
  • София
Всъщност, това е пример за класическа Дюканска порция, която ако е системното ти хранене, съсипва здравето в дългосрочен план.
Аз затова се поинтересувах дали суроватъчния протеин на прах е полезен за нетрениращи хора, но... не биде ми отговорено Wink

# 122
  • София
На авторката, която май е писала само по такива теми - отслабване без грам усилие,мога само да кажа: смени си приоритетите, едва ли нямаш време нито да спортуваш, нито да си сготвиш здравословно.
Ако чакаш да ти остане време - няма да остане, определи си време за спорт и не го жертвай заради други неща. Веднъж може да не изчистиш или нека мъжът ти си сготви сам.

# 123
Аз затова се поинтересувах дали суроватъчния протеин на прах е полезен за нетрениращи хора, но... не биде ми отговорено Wink
А защо ти е подобен химикал, вместо да изядеш една сочна пържола?

И преди да са се разразили спорове, да, може суроватъчния протеин да е естествен, но е извлечен, а това не става със "стискане в дланите".Използва се технология, което автоматично го превръща в преработен продукт.

# 124
  • София
А защо ти е подобен химикал, вместо да изядеш една сочна пържола?

И преди да са се разразили спорове, да, може суроватъчния протеин да е естествен, но е извлечен, а това не става със "стискане в дланите".Използва се технология, което автоматично го превръща в преработен продукт.

Да, не се бях сетил за това, благодаря. А и нали все ни баламосват вече, че всички добавки са Естествени, както казвате обаче, колко естествено да е извлечен протеина;-)

# 125
  • София
Протеини приемат хората, които искат да трупат мускулна маса. Трудно ще изядеш 1 кг пържоли наведнъж, макар че лично аз при наличие на достатъчно бира и приятна компания поне бих опитала

# 126
Роналд, моята философия е съвсем простичка- по-добре е да си набавяме нужните вещества от естествена храна, отколкото от добавки. Както Франсоаз е написала, по-добре една пържола или парче сирене отколкото ултра-мега-био хапче, прахче и подобни. Парите за суроватъчен протеин по-добре ги дай за парче хубаво месо или сирене.

Наведнъж кило пържоли не мога да изям. Но на два пъти, с добавка от зелена салата или домати, стой та гледай как ще ги унищожа и окото ми няма да мигне.

# 127
  • София
За пържолите се присъединявам, хубава компания се е събрала, бих добавил само бяло вино, вместо бира-)))
Бирата после Grinning

# 128
  • София
Не , никакво вино,  ако се цели отслабване... ако не се цели .....няма какво да го коментираме Grinning
Бира пък абсурд... течен хляб все едно Confused

Напоследък гледам ужасно много дебели хора по улиците, главно жени и то не просто дебели.... то нещо неописуемо, едва се движат от дебелина... и то момичета .... някои млади, 20 + години.... Не мога да рзбера какво стана в България... че такова момиче ако роди едно дете какво ще стане от нея..? Ами плаша се някой път... Не беше тъй сякаш ... Thinking... Ами не може човек да се докара до там... каквото и да става

# 129
  • София
Строги сте! Бялото вино не беше ли разрешено? Аз пия бира еди-два пъти седмично само. Верно, че съм чувал, че е течен хляб, но пък никога не я пия с мезета:)

# 130
  • София
Не , никакво вино,  ако се цели отслабване... ако не се цели .....няма какво да го коментираме Grinning
Бира пък абсурд... течен хляб все едно Confused
Зная за бирата, по-скоро имах предвид, че за кило пържоли ще ми трябва нещо да прокарвам. За вино - също съм ОК, но е 2 пъти по-алкохолно.
Петъчен уклон на днешната тема, аз започнах, но на мен и без това ми е като петък, че утре май ще освободят жените от работа

# 131
Напоследък гледам ужасно много дебели хора по улиците, главно жени и то не просто дебели.... то нещо неописуемо, едва се движат от дебелина... и то момичета .... някои млади, 20 + години.... Не мога да рзбера какво стана в България... че такова момиче ако роди едно дете какво ще стане от нея..? Ами плаша се някой път... Не беше тъй сякаш ... Thinking... Ами не може човек да се докара до там... каквото и да става
Да, наистина положението става неконтролируемо....ама то няма и как да е иначе.Всичко живо яде по улиците, то не са дюнери, пици, сандвичи, тостери...пият се шейкове на поразия.Това да видя вървящ човек да не дъвче нещо, вече е изключение.
Ами, няма как да не дебелее нацията, като яде нон-стоп, от ставане до лягане все се преживя.

# 132
  • Плевен
Ама как няма да има дебели хора?Замислете се малко,от раждането децата се хранят с изкуствени храни-много малко бебета в днешно време са кърмени,захранването става с готови пюрета пълни със захар,сол ,брашно или нишесте за сгъстяване ,подобрители на вкуса.За десерт вместо суров плод се купува готово плодово пюре,няма прясна храна.После децата преминават на кухня,в която не ползват картофи за пюрето,а картофен прах,храната се сгъстява с брашно вместо с повече зеленчуци,а десерта почти всеки ден е нишестен крем с различен цвят.Децата биват возени във всевъзможни коли с акумулатор и т.н.вместо да бъдат подтиквани да се движат пеш и да тичат.Кое дете в днешно време може да измине пеш 6-7-8 км дневно?В училище едно 90% от децата се хранят в 10 часа със солети,зрънчовци,брускети и т.н .Вместо вода пият безалкохолни.Събота и неделя вместо разходка пеш из някой парк,са в Мола на кафе с мама и тате.Сина е първокласник,и всичко това го виждам ежедневно.Близо до училището има хранителен магазин-всяка сутрин баби и майки на първокласници излизат от там награбили шумкащи пакетчета,а моя син си носи кутия от къщи с домашна баница,кекс или принцеса.А плодове как не обичат повечето деца,това е ясно на всички.Вчера един съученик на сина ми е заключил : "да ходиш по планините на разходка е тъпо !!!" Какво повече мога да кажа?

# 133
  • София
В класа на дъщеря ми, 9год , има едно момче, което всеки ден носело голям пакет желирани пръчици. Всеки ден това... какво да й обяснявам.... пита ме детето от време на време, яде й се
.. пък дали я черпят не съм съвсем сигурна... отрича уж, аз й говоря... но тя гледа и други деца с подобни екстри... и е кофти...

# 134
  • Плевен
А защо да не си вземе детето?От едно мече нищо няма да и стане.Не може да прилагаме стриктен режим на децата си,забраненото е най-сладко.Позволявам да се яде сладко,по едно през ден или два,и не за основно хранене разбира се.Ако детето се е наяло преди това хубаво с домашна храна,няма да поиска повече от едно или две парченца.Така процедирам със сина ми и той сам отказва да си вземе след първото предлагане.

Общи условия

Активация на акаунт