Рак на белия дроб - тема 3

• 62 438
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Моите съболезнования, Гал! Светла му памет!

# 241
Много съжалявам, Гал! Светла му памет!
Бъди силна...

Таня, все хубави новини да носиш!

Тати и мама бяха тук за 2 седмици, днес ги изпратих. Сърцето ми се къса.
Другата седмица чакаме скенер и се надявам на добър резултат. И поредната вливка предстои.

# 242
  • София
Съболезнования, Гал!

# 243
  • Враца
Таня, много се радвам за теб и съпругът ти!
Мери нещо не пише?

# 244
Ал , ти как си ? Не ти ли олекна ?
Мери май се обиди ,милата . Надявам се да е добре.
Лейди , давай си кураж , всичко ще е наред, в добри ръце е татко ти .
Момичета , чувам добри новини от мои приятели . Двамата са лекари във Франция ,оплакват се,че апаратурата в тамошните болници е стара ,но битката с рака е все по-успешна . Може би в западните страни профилактиката е на ниво . Ходих на гинеколог ,излъгах че последния ми преглед е бил преди 5 години ,а беше преди 15 . Човекът се ужаси . В продължение на час ми набива канчето как всяка година съм длъжна да ходя на преглед .

# 245
  • Враца
За съжаление не съм много добре. Никак не я понасям тази лъчетерапия, ако е само до лъчетерапията. Целият гръден кош ме боли и се чувствам много изтощена.

# 246
Ал , нормално ,поне аз така мисля . А онколога какво казва ?

# 247
Съболезнования Гал!

Баща ми вече има дата за операция-29.04.
Настроението му се подобри днес.Пътувахме  до любимата му Германия и веднага му се отрази положително.Родителите ми живяха там в продължение  на 6г.Прибраха се в София миналото лято и няколко месеца по-късно вече имаше съмнения за рак...

# 248
  • Враца
Не съм говорила с онколога. Обикновено мълчат.
Емили, успех на баща ти!

# 249
Ал97,благодаря!Колко назначени лъчетерапии имаш още?Не можеш ли да взимаш болкоуспокяващи?

# 250
Момичета,да ви питам.
На баща ми много му се гади от цвеклото (всякакви комбинации с морков,ябълка),но иначе му действаше добре докато го пиеше.Според вас уместно ли е да му взема цвекло на капсули,знам че звучи доста тъпо при поможение,че прясно е най-добре,но не иска да го пие и това е ..

# 251
Здравейте,аз съм следващата се сблъскала с тази ужасна болест.Преди 3 седмици баща ми получи инсулт,водихмв го на невролог и му правеха скенер,казаха че всичко е ок някакъв микро бил,но след 2 седмици лечение имаше леко подобрение в дясната ръка,но ЛЛ каза да направим ядрено магнитен.Отидохме в Панагюрище и там ни съобщиха ,че той имал расейки в главата,не инсулт.На белия дроб имал петно но незнаели какво е.Немогат да кажат къде е огнището.В епикризата му пише злокачествен тумор на главния мозък и нейнитее обвивки.В петък сме на 5Д.Предписаха му инжекции дексамртазон.Моля ви кажете какво да правим къде да го водим,ужасно съм притеснена в безисходица съм.Как може никакви други иследвания свен рутинните и туморен маркер,който е в нормите,няма отклонение.

# 252
Пепи, и аз задавах същия въпрос като тебе... Но се оказа, че може всички кръвни изследвания и туморния маркер да са в норма, и да има рак.
На моя позната баща й имаше пет тумора в главата. Оперира го проф. Габровски, после мина лечение и вече 4-5 години е добре. Не е като преди болестта, но води нормален живот. Поинтересувайте се кои лекари правят мозъчни операции и се консултирайте дали е възможно в неговия случай.
Кураж и сили ти желая!

# 253
Пепи, и аз задавах същия въпрос като тебе... Но се оказа, че може всички кръвни изследвания и туморния маркер да са в норма, и да има рак.
На моя позната баща й имаше пет тумора в главата. Оперира го проф. Габровски, после мина лечение и вече 4-5 години е добре. Не е като преди болестта, но води нормален живот. Поинтересувайте се кои лекари правят мозъчни операции и се консултирайте дали е възможно в неговия случай.
Кураж и сили ти желая!
Благодаря много,в шок съм незнам от какво имам нужда просто,май само да плача.Къде се намира този професоор?

# 254
Според интернет е в Пирогов. Но за консултация ви трябва неврохирург, дори да не е той, защото не знам като е такова светило как може да се докопаш до него.

Общи условия

Активация на акаунт