Рак на белия дроб - тема 3

• 62 437
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Ваня, най-накрая на разчитането не пише ли Заключение - данни за Еди какво си, съмнения за ...

# 226
AL97 благодаря ти за отговора.А колко време горе долу ще се наложи да стой в болницата. С упойка ли се прави тази бронхоскопия?

# 227
  • Враца
Пътеката за бронхоскопия е 2 дни. Във Враца ги лежах, в София отказах. Планират те предварително. С местна упойка е през носа. За толкова болезнено - не, но неприятно. Резултатите излизат за около 10 дни.

# 228
Момичета, и аз се пускам по пързалката . Правих рентген на бял дроб , познат лекар “видя” нещо в паренхима (каквото и да значи това ).  Надявам се да са старите изменения , но ще падне голямо чакане. Снимките ми ги връчиха ,но заключението е при личния , а възможността да се докопам до него преди 29-ти ,когато имам записан час,  е минимална . Познатият ми каза,че се налагали допълнителни изследвания . Утре ще пробвам рано сутринта с личния ,ще падне голямо чакане ,но мъж ми треска го тресе и настоява .

# 229
Tania, стискам палци да не е. Вие къде сте сега?
Al, колко лъчетерапии имаш още?

# 230
Tania, не се шашкай, на рентген е трудно да се слага диагноза, особено от обикновен лекар.

# 231
  • SOFIA
Здравейте, майка ми има четвърта степен рак на белият дроб с проведени шест курса химиотерапия до края на миналата година.
Интересува ме, ползвате ли вие или ваши близки кислороден апарат. У нас имаме кислородна бутилка и след вдишването от нея тя не намира разлика.Може би апаратите са по -добре? И тя също страда от постоянно безсъние, много изтощена се чувства.
Прочетох за съветите ви за Ривотрил, който ще търсим явно от другаде.

# 232
  • Враца
Таня,  с ренген не може да се установи рак на бял дроб. Дано допълнителните изследвания отхвърлят тази възможност.
12 лъче минах. Мисля, че още 10 остават. Днес давах и кръв. Нищо не ми казаха, но тази лъчетерапия я приемам много трудно. Направих и алергия на мястото на лепенките.

# 233
 Zaxi,Като прочета така някой последен стадий и една болка ме обзема.
Защо така съм си втълпила,че газта е единственото спасение от тази болест.
Даже когато Д-Р Делчев от Доверие след Хистероскопия ми каза,че имам злокачествено забол.и матката ми е за спешно премахване,аз заявих пред близките ми,че просто няма да се оперирам.Купих си газ от железарията, дистилирах я и я пих 10 дни,докато да ми излезе резултата.За мой късмет,полипа се оказа доброкачествен и все още си имам матка.
Бих искала някой да ме опровергае,че това няма да помогне,но все в мислите ми е едно приятелче на мъжа,което каза следното-Няма полза,колко курса на химиотерапия напрвих,а скенера показа,че имам вече
и разсейки в мозъка.
Каза,че започва да пие газ и каквото ще да става.
Това момче е напълно здраво в момента, повече от 12, 13 години.Имаше две малки деца тогава.Едното беше бебенце.
Казват,че много хора са ходили да го разпитват,от какво точно е оздравял,но малко хора се навиват на газта.
Мен лично нито ме плаши,нито погнусява,може би защото баба ми всичко лекуваше или с газ или с лук и оцет.Универсални и бяха тези лекове за всичко и сега след толкова години откривам защо.
На 20 години баба ми се разболява много тежко от незнайна болест на белите дробове.По думите и станала суха вейка.Спомняше си,че залъг не е слагала вече месец в устата.
Някой от селото идва и казва,дайте и да пийне газ,не виждате,ли,че си заминава.
Спомняше си как майка и свалила газената лампа от стената и я накарала,да изпие почти кафена чаша.
Още на другия ден започва да се изправя и започва бързо да оздравява.

Иначе в нета има доста инфо за газта.
Медицината определено я отхвърля и затова и аз се плаша от нея.Даже сега се чудя,как не съм се натровила.Явно стреса ми е бил в повечко.Но определено,нито лошо ми стана от нея.Нищо не почувствах.

# 234
Пречистената газ се използва за лечение на рак. Тя си е вид химиотерапия. Но все пак трябва да се прави под някакъв контрол.

# 235
Момичета, моят тати си отиде на 10.04. Предния ден беше добре, казахме си колко се обичаме и ми обеща, че няма да се предава. Имам чувството, че ще умра в момента. Бяхме много близки. Искам да пожелая успех на всички вас в тази борба. Дано не чета повече, такива новини в темата. Искам всички, които страдат от този кошмар да се спасят и близките им никога да не преживяват това, което аз в този миг.

# 236
Съболезнования Гал.

# 237
Съжалявам ,Гал ! Тежко е загубиш родител , но се стягай , няма да е доволен,ако страдаш .
Момичета ,аз минах прегледи ,всичко ми е в норма . Мъжът ми продължава да дебелее и той е в прекрасна форма . Имунотерапията му действа стимулиращо , много сме доволни .

# 238
Съболезнования, Гал! Хубаво е, че сте си казали всичко и сте се разделили с любов.
Изживей си мъката и се наплачи...

# 239
  • Враца
Съжалявам, Гал!
Тежко е, но не се обвинявай за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт