Мебели "Виденов" – 4

• 106 490
  • 751
  •   2
Отговори
# 345
  • София
Смяната е само за да е по-приятно ползването.
На всички.
Не са големи пари, към 2 лв е една панта. Около 16 броя са май.
На горните, които се отварят нагоре, с газови повдигачи няма да е удачно мека панта май.
А дръжките също, въпрос на вкус.

# 346
Има ли магазин в София, от който могат да се вземат столове на място? Или абсолютно всичко е с доставка?

# 347
Има ли магазин в София, от който могат да се вземат столове на място? Или абсолютно всичко е с доставка?
Не, нямат реални магазини. Нищо не се продава на място. Това са само шоу рум.

# 348
Не, нямат реални магазини. Нищо не се продава на място. Това са само шоу рум.

Благодаря!

# 349
Единствен плюс, че са евтини. 1 шкаф от там взехме и беше с леки драскотини. След време и чекмеджетата взеха да засичат до средата при отваряне.

# 350
Здравейте, някой има ли от тези маси и възможно ли е да пусне реална снимка?

Обмислям покупка,но в момента няма къде да ги видя, а така не мога да преценя дали ще ми паснат.

# 351
Здравейте ,търся си спален комплект и се спрях на този : https://videnov.bg/spalen-komplekt-porto-za-matrak-160200-0#

По принцип чувам много негативни отзиви за Виденов и не знам дали да я взимам .  Как стои въпроса със спалните комплекти при тях ? Качествени ли са  ?

# 352
  • Асеновград
Здравейте ,търся си спален комплект и се спрях на този : https://videnov.bg/spalen-komplekt-porto-za-matrak-160200-0#

По принцип чувам много негативни отзиви за Виденов и не знам дали да я взимам .  Как стои въпроса със спалните комплекти при тях ? Качествени ли са  ?

Ние също бяхме харесали точно този комплект, но като го видяхме на живо тотално се отказах, всичко е направено като за джуджета, толкова малко изглежда, гардероба беше супер малък, никакъв шанс да си побера дрехите там, че и на мъжа ми. А за легото не ми се коментира, толкова е ниско че все едно спиш на земята...
В крайна сметка взехме гардероб на Виденов, но петкрилен и с надстройка допълнително и като големина съм доволна, но не и като качество. А спалня взехме от икеа бримнес и е супер стабилна и удобна. Преди съм имала спалня от Виденов и бях доволна, но точно тази в комплекта нямаше нищо общо. Мисля че свободнопродаващите се мебели са по добре, от тези в комплект.

# 353
Точно и на мен това не ми харесва ,че масово спалните са ниски ......но не намирам такива високи . Може ли линк към вашата спалня ? Мен по принцип не ми и трябва гардероб ,защото ще са ми вградени и мислех да ги питам за тази дали може без гардероб . Но явно няма да е и тази .

# 354
  • София
Може.Ние си избрахме всичко отделно.Съчетахме цветовете и пак станаха като комплект.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 12:09 от Магика

# 355
  • Sofia
Прекрасно се е получило! Simple Smile

# 356
  • Асеновград
https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … 6x234-sm/59157471

Ето тази е нашата, взехме и по-голяма за матрак 180/200, но този модел го имат и в стандартния размер 160/200, и дори по малки размери имат. Но със съня не правя компромиси, разликата е огромна най-вече в матрака, препоръчвам ви да си купите качествен матрак пред спалнята, а и тази спалня я дебнех на промоция.

# 357
  • София
Аз лично не бих дал 800 лв за едно легло, без да включва матрака с 4 чекмеджета с ролкови водачи, които струват 1.60лв бройката, направено от бяло ПДЧ.
Иначе съм съгласен, че матракът е най-важен.

# 358
Точно и на мен това не ми харесва ,че масово спалните са ниски ......но не намирам такива високи . Може ли линк към вашата спалня ? Мен по принцип не ми и трябва гардероб ,защото ще са ми вградени и мислех да ги питам за тази дали може без гардероб . Но явно няма да е и тази .
Високи спални са Аджани и Катерина. Ние такива взехме. Доволни сме. Кобминирах с друг вид гардероби. Матрак 21 см.
Скрит текст:

# 359
Здравейте, може ли мнение за диван "Вентура". Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт