Мебели "Виденов" – 4

• 106 472
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ами потърсете ги, какъв е проблемът? Неколкократно съм поръчвала, точни, любезни, изпращат смс и звънят преди доставката. Уточняват дали искате качване до етажа и сглобяване, както и дали ще платите с карта или в брой. Всъщност обслужването имм се оказа по-добро от други меб. фирми.

Това и направих,потърсих ги,обясниха ми че имало някакъв проблем относно заплащането на поръчката,промениха начина на плащането и вече статуса на поръчката е потвърдена.
Срок за доставка 10 дни,най вероятно започва да тече от днес.Наистина бяха много любезни и учтиви по телефона.
Ще дам отзиви като пристигнат нещата.

# 331
Ами потърсете ги, какъв е проблемът? Неколкократно съм поръчвала, точни, любезни, изпращат смс и звънят преди доставката. Уточняват дали искате качване до етажа и сглобяване, както и дали ще платите с карта или в брой. Всъщност обслужването имм се оказа по-добро от други меб. фирми.

Това и направих,потърсих ги,обясниха ми че имало някакъв проблем относно заплащането на поръчката,промениха начина на плащането и вече статуса на поръчката е потвърдена.
Срок за доставка 10 дни,най вероятно започва да тече от днес.Наистина бяха много любезни и учтиви по телефона.
Ще дам отзиви като пристигнат нещата.
Предполагам, че не сте довършили докрай поръчката. Затова не са се обадили. Не е достатъчно само да ги сложите в кошницата.

# 332
Поръчах октомври месец диван Мелвин и спалня Филаделфия. Диванът има откровено натрапчива миризма, която не мога да опиша. Минавали сме го няколко пъти с шампоани за тапицерия и прахосмукачка, но не ще и не ще да се измирише. Спалнята мирише на плоскости, лепила и т.н. Проветряваме когато можем, но не забелязвам нещо да се е променило. Диванът през лятото ще го изпера на терасата с водоструйка, но какво може да се направи за спалнята?

# 333
Проветрявай много. Така се измириса при мен едно пдч с натрапчива миризма, но го проветрявах поне по час на ден.

# 334
  • гр.София
Здравейте, някой има ли тази спалня Деница? Моля, за мнения..няма я налична в магазин, само онлайн

# 335
Поръчах октомври месец диван Мелвин и спалня Филаделфия. Диванът има откровено натрапчива миризма, която не мога да опиша. Минавали сме го няколко пъти с шампоани за тапицерия и прахосмукачка, но не ще и не ще да се измирише. Спалнята мирише на плоскости, лепила и т.н. Проветряваме когато можем, но не забелязвам нещо да се е променило. Диванът през лятото ще го изпера на терасата с водоструйка, но какво може да се направи за спалнята?
А доволни ли сте от дивана? Като се разтегне удобен ли е за спане, защото искам да го взема за използване на всекидневно спане.

# 336
Мелвин е изключително удобен диван за спане..Става огромна спалня.

# 337
  • Русе
Здравейте, точно на сего съм се спряла. Бихте ли споделили от колко време го имате, и как е дамаската, дали ще издържи ли на всекидневна употреба за сядане поне 5 годинки?

# 338
Здравейте, точно на сего съм се спряла. Бихте ли споделили от колко време го имате, и как е дамаската, дали ще издържи ли на всекидневна употреба за сядане поне 5 годинки?
Ами нашите са два нови от Коледа 2020г. Синът ми обаче ползва в старият му апартамент такъв 4 години и в новият апартамент друг две години. Имат 2 кучета - пинчери и въпреки това дамаската си е ок. По тази причина и ние си купихме Мелвин. Бях решила да купя топ матраци, но се спи удобно и без такива.

# 339
Здравейте. Моля за мнение за диван Морган. Благодаря!

# 340
Аз пък харесах едно портманто Нина, заедно с шкаф за обувки Беко. От брошурата, сега са намалени. Някой дали има отзиви за тях?

# 341
Здравейте, бих искала да се обърна към вас за мнение относно тази кухня: https://videnov.bg/kuhnya-darina-5
 Знам че за тази цена няма да получа кой знае какво качество, но би ми било полезно ако някоя от вас има кухня от Виденов, да изкаже впечатления и т.н.
Благодаря предварително🙂🙂

# 342
Здравейте, бих искала да се обърна към вас за мнение относно тази кухня: https://videnov.bg/kuhnya-darina-5
 Знам че за тази цена няма да получа кой знае какво качество, но би ми било полезно ако някоя от вас има кухня от Виденов, да изкаже впечатления и т.н.
Благодаря предварително🙂🙂

Бюджетна кухня, че и с включен плот. Не е добре, че не е цял, според мен. За тази цена изобщо не се колебайте. Предвидете гръб, мивка, батерия, монтаж. Иначе добре си изглеждат кухните им в действителност.

# 343
  • София
Купете си дръжки и панти с меко затваряне от фирма Роси, на тази кухня не са ѝ много добри. Плотът е 2 парчета, и е предвиден за голяма мивка. Също не става. Изхвърляш, слагаш нов и по-хубав плот, примерно от Бриколаж или Роси или Салекс. Режат по размер (поне 1те със сигурност)(и кантират, уж без гаранция, но става прилично).
Недостатък на тази кухня, че долната част е 47 см. Т.е. плитка е осезтелно. Ако трябва да я подравниш с фурна, миялна, пералня, ще ти остане едни 20 санта отзад неизползваеми.
Преди 2-3г беше без промоцията на тая цена. Но явно цените растат. Имам и направени по 2 броя от нея комбинирани, като правя и остров.
Също, и бях си поиграл 1 път, слагах носачи на чекмеджетата блум.

# 344
Изобщо не се замислих за това че ще ми е прекалено плитка... Все още съм на фаза онлайн оглеждам и после ходя по магазините да ги видя на живо... Много благодаря за подсказката. И още нещо като цяло на всички кухни от Видвнов ли трябва да сменям пантите и дръжките или конкретнл на този модел.. Главно търся нещо бюджетно с голяма мивка защото сегашната е много мъничка и е изключително неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт