Мебели "Виденов" – 4

• 108 121
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Кодът за отстъпката е карта.
Просто една регистрация.

# 721
  • София
Ако някой си пази телефон на монтажници на мебели от Виденов (и е доволен от тях), би ли споделил? Поръчах мебели, но за монтаж ми казаха, че могат най-рано след 20 дни. Ще ми се да се пробвам директно с монтажник..

# 722
  • Между гори и планини
Идете в Юск и техните монтажници просто работят с тях, но монтират всякакви мебели. На мен те ми сглобиха леглото. Ще ви дадат телефон и ще говорите с хората.

# 723
За монтаж бих предпочела екип, който е препоръчан от самата фирма-доставчик. За да не стане после, "ама монтажът е невъзможен, понеже липсва важна част" или "монтажът е направен зле и затова мебелите се чупят". Затова чакам колкото е необходимо или въобще не купувам мебели, за които не се предлага монтаж.

# 724
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой да има отзиви за такъв тип гардероб?
Хареса ни като разпределение, големина, хареса ми, че има голямо огледало..но ме и притеснява тая врата с огледалото.

https://videnov.bg/garderob-arsala-3

# 725
Имахме такъв тип - с плъзгащи врати, но без огледало. Голям зор видяхме при монтажа. Едната част беше дефектна, връщахме я, чакахме друга. За да се плъзгат добре вратите трябва много добре да се нивелира. Съветвам да си поръчате монтаж от Виденов.
Иначе си е здрав, нямали сме други проблеми.

# 726
  • Русе
Някой да има отзиви за такъв тип гардероб?
Хареса ни като разпределение, големина, хареса ми, че има голямо огледало..но ме и притеснява тая врата с огледалото.

https://videnov.bg/garderob-arsala-3

Имам подобен от Виденов, но огледалото не е на цялата врата, а около 2/3 от нея. Много съм доволна, вече 2-3 години, и механизма за вратите е със стопер, което е страхотно. НО, задължително за гардероб ви трябва професионален монтаж, не е задължително да е от тях.

# 727
  • София
И моят е аналогичен като вид и разпределение, без огледало. С приятел го монтирахме бързо и лесно. Добрата нивелация е много важна, така е, постига се с крачетата долу които са на винт.
Много съм доволен и си го харесвам, но и цената му беше съвсем друга преди ~ 4 години.

# 728
  • Sofia
Ако някой си пази телефон на монтажници на мебели от Виденов (и е доволен от тях), би ли споделил?

Сигурно вече е късно, но по случайност намерих визитката на един от монтажните екипи, от които бяхме останали много доволни. Ето контактите им:

Виктор Жеков, 0896 57 51 74, viktorjekov1@gmail.com

Те, обаче, също едва ли ще могат да реагират на мига – доколкото знам, са доста заети.

# 729
  • София
Сърдечно благодаря за контакта, монтажистът ни вмести в графика!

# 730
  • Sofia
Моля! Радвам се, че съм успяла да помогна! Heart Exl

# 731
Няма да бъде лошо, ако номерът и името на монтажиста на мебели да бъде прибавен на 1-ва страница. В повечето случаи добър монтаж е много важен, защото някои мебели може да изглеждат лесни за сглобяване лично, но понякога действителността се оказва различна.

# 732
  • оттам, откъдето започва България
Монтажистът и номерът му обаче няма да са актуални (възможни да се ползват) за цяла България, така че не знам доколко ще помогне за темата.
Според мен много по-важно е да се знае за всички, купуващи мебели от Виденов (а и независимо откъде), че се спестява време и нерви, ако се поръча и монтаж при покупката.
Спазвам това правило и не търпя тормоз.
При първия монтаж на Виденов им липсваше дъното на спалнята (оказа се, че не е доставено). Като си го сглобяват те, да си го намерят. Smirk Бързо действат монтажистите, доволна съм.
Скоро купувах от друго място, пак с монтаж - бързо и без губене на време и нерви.

# 733
Здравейте,
Предстои ми да избера диван, но понеже мястото е по- ограничено т.е до 230см дължина, а желая да има добра площ за сън не по малко от 130 см ширина. Може ли да ми препоръчате и кой е по- удобен канапе или на ъгъл?
Понеже в момента имат промо кампания на дивани .....моля за отговор и отзиви за конкретни модели. Хубав ден!

# 734
  • София
Аз избирах дивани онлайн, избирах... Пък отидох в магазина и се влюбих в съвсем различен модел и веднага го купих.
Моят не се разтяга, но има достатъчно място за спане на 1 човек. Цветовете са изчерпани....
https://videnov.bg/uploads/live/styles/product_image_sized/800x/ … .jpg?v=1674647918

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 12:23 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт