Мебели "Виденов" – 4

• 108 230
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Привет.Някой има ли отзив за ъглови дивани Алба,Микеланджело и Джъстин? Най-много ми пасват размерите на Алба ,но нямат мостра никъде.Дали е удобен за ежедневно спане?

Алба ,микеланджело и джъстин са едни и същи като комфорт и функции.
При микеланджелото само подлакътниците са различни.

# 91
Някой предявявал ли е рекламация към Виденов?Новият ми удобен диван се счупи след месец употреба.... не знам какво и как да предприема.Още съм в шок

Звъните на  националния номер има го изписан на сайта.
Също има и форма за рекламации на сайта.
Най-долу при информацията на напалната страница .
Описвате рекламацията снимате касовата бележка и другите неща коитосе изискват и заявявате рекламацията онлайн Wink

# 92
  • 1st floor
Четох цялата тема и си задавам следния въпрос: при положение, че имат в коя ли не точка в БГ магазани, реклами и т.н. защо е нужно да правят некачествени мебели? Ето, например, в момента имат много намаления от които искам да си взема разтегателен фотьойл, трапезна маса и столове, но след всичко изчетено, някак си започвам да се отказвам.При това исках да ги поръчам онлайн с доставка.
Самите мебели не са некачествени, по-скоро материалите са евтини. Все пак потребителите търсят ниска цена. Аз имах диван на Виденов и издържа около седем години. Ние сами му прецакахме дамаската, затова го смених. Иначе си го харесвах, въпреки, че не беше от най-удобните. Така, че зависи и от това как се ползва , а и доза късмет. Laughing
И не мислете, че скъпите мебели нямат рекламации...

# 93
Четох цялата тема и си задавам следния въпрос: при положение, че имат в коя ли не точка в БГ магазани, реклами и т.н. защо е нужно да правят некачествени мебели? Ето, например, в момента имат много намаления от които искам да си взема разтегателен фотьойл, трапезна маса и столове, но след всичко изчетено, някак си започвам да се отказвам.При това исках да ги поръчам онлайн с доставка.
Самите мебели не са некачествени, по-скоро материалите са евтини. Все пак потребителите търсят ниска цена. Аз имах диван на Виденов и издържа около седем години. Ние сами му прецакахме дамаската, затова го смених. Иначе си го харесвах, въпреки, че не беше от най-удобните. Така, че зависи и от това как се ползва , а и доза късмет. Laughing
И не мислете, че скъпите мебели нямат рекламации...

Аз съм служител на Мебели Виденов.
Като такъв ви съветвам да отидете в магазин. (Естествено ако ви е възножно това.Не знам от кой град сте.)
Всички колеги са достатъчно компетентни и могат да ви дадат най-важните за вас отговори.
Винаги е по-добре в магазин-око да види ,ръка да пипне.
Така и вие разбирате какво купувате. Можете да питате и мен относно здравината и качеството на дадения артикул. Няма да ви излъжа.Ще ви кажа и качествата и недостатъците при даден артикул. А дали вие ще повярвате на това което казвам- си е ваш избор Simple Smile

# 94
Привет.Някой има ли отзив за ъглови дивани Алба,Микеланджело и Джъстин? Най-много ми пасват размерите на Алба ,но нямат мостра никъде.Дали е удобен за ежедневно спане?

И да допълня. Да, удобни са и 3 те дивана които сте разгледали.

# 95

И да допълня. Да, удобни са и 3 те дивана които сте разгледали.
За сядане са удобни.Въпроса беше за ежедневно спане.Тъй като имаме на вилата Джъстин и гостите,които са спали на него казваха,че е много удобен пак избрах него.Но втория няма нищо общо с първия.Нито материята на дамаската е същата ,нито мекотата на дунапрена.

# 96
Виденов предлагат ли гардероби с надстройка (по възможност) с ширина 90см?

# 97
Надстройките се предлагат отделно от гардеробите!Имат 78 см. и 117 см.

# 98
  • Sofia

Точните размери (в см.) са дадени на сайта на "Виденов". Но можеш да заявиш индивидуална поръчка – ще ти изработят каквото пожелаеш, в какъвто размер искаш. Питала съм ги в началото на годината. Освен да има промяна оттогава...

# 99
  • София
Със сигурност е най-добре да де види и изпробва в реален магазин.Но как се процедира когато НЯМА никъде изложена мостра?Аз се сблъсках с този проблем преди два месеца,избирайки диван.В крайна сметка рискувах и поръчах на сляпо.Вече имам рекламация към Виденов за въпросния артикул...Удобен е ,но наистина са използвани некачествени материали.Това ме разочарова.Диванът в удобен.Включително и за сън,но за по-малко от два месеца употреба скърца.Това ме влудява!При всяко сядане.Ако имате съвет като човек от "кухнята",ще се радвам да споделите насоки за справяне с проблема.Основната рекламация  е по-сериозно и тепърва ще се обработва

# 100
  • гр.Пловдив
Тамън ми похвалиха и се навих за ъглов диван Лас Вегас и разбира се вече няма в два размера, а само в един - голям, който разбира се не ми се побира на отреденото място.
Тя има ли друг с по-малки размери, но пак със свалищи се калъфи и типажа на Лас Вегас?

# 101
  • Добрич
Някой с мнение за диван Мелвин?

# 102

Исках да изтрия, не можело. Да публикуваш два поредно поста пак не може.
И сега  newsm78

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 16:54 от vasq_5

# 103
Тамън ми похвалиха и се навих за ъглов диван Лас Вегас и разбира се вече няма в два размера, а само в един - голям, който разбира се не ми се побира на отреденото място.
Тя има ли друг с по-малки размери, но пак със свалищи се калъфи и типажа на Лас Вегас?
Диван Принцес II + клик-клак механизъм и Диван Принцес S II има го в два различни размера.

# 104
  • София
Нашият диван на почти три месеца се разскърца.Седнеш-станеш...скърца.Полудявам!Чудя се какво да правя.Нелепо е

Общи условия

Активация на акаунт