Мебели "Виденов" – 4

• 106 459
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Ние май улучихме късата клечка с тоя офис стол. Няма и месец, счупиха се подлакътниците и механизма за фиксиране на облегалката. Пуснала съм им заявка да ги оправят за тяхна сметка, ще видим какво ще стане. Междувременно нямаме стол за онлайн обучението и ползваме един от кухнята, пак техен. Simple Smile
Дали не е причината поне за подлакътниците у вас? Имам офис столове, които нямат по един подлакътник, но причината е в мен. Чупят се, защото не се ползват както трябва. Изтървах нещо на пода реших да го вдигна, но през подлакътника се навеждах, навеждах докато се счупи. Другият е по интересно счупването му, но няма как да го обясня тук.
Не ви упреквам, само споделям.

# 301
  • София
Да,но жената пише,че няма и месец.Съгласна съм да даде фира след време,но не толкова скоро все пак.

# 302
  • 1st floor
До сега две нови къщи обзаведохме изцяло с мебели на Видинов, с изключение на кухните. Намам оплакване. Четох преди това какво ли не. Синът ми в два апартамента също ползва мебели на Виденов и е доволен. Искам да споделя, че продуктите им вече са с доста подобрено качество, особено новите. Няма ги острите ръбове, няма ги закачщите и драскащи дръжки и педечето е доста по-здраво. За парите са си чудесни. 5 години да ми издържат е достатъчно. Сега ако накой очаква лукс за 500 лв. е естествено, че ще бъде разочарован. Монтажните им бригади работят бързо и перфектно. Доставките са навреме и дори по-рано. Като кажат период на доставка от толкоз до толкоз часа си го спазват. Всичко е надписано и опаковано добре. Монтажните схеми са разбираеми, дори за неспециалисти. Аз съм доволна и останалите мебели  ще поръчам пак от тях. Изчаквам само да пуснат моделите, които съм набелязала. Навреме се обаждат за доставката и няма проблем ако искаш ди смениш дита и час. Плащането им е удобно, т.к. може и с карта.
Явно сме със старата партида 😕 ...с остри ръбове и дръжки ...но се радвам че вече е по-добре
1,4 см няма как да е станало по-здраво. Нямам спомен на дребния леглото от преди 7-8 години колко см е било. Като стане, ще измеря, че ми стана интересно. Факт е, че леглото е абсолютно здраво без допълнителни планки и укрепване. Докато бях в бранша, най-тънкото ПДЧ беше 16мм. С тези 14 ме изненадахте Simple Smile

# 303
Значи, нито съм мерила дебелина на пдч, нито нещо друго. Казвам това, което виждам и усещам. Удобна спалня, не скърца, удобни дръжки, не закачат и не режат, шкафчетата се движат леко и леко се.затварят, Раклата също лесно се отваря и зтваря с амортесьори. Скринове два броя също. Дивани 2 броя Мелвин от големите. Огромно пространство за спане, удобни за спане без да е необходимо да се слага  топ матрак.  Ето това са спалните https://videnov.bg/spalnya-adzhani-s-chekmedzheta-za-matrak-160200
Това е единят скрин https://www.google.com/search?q=%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD+% … rc=GDrsOYDyPl1LrM
Това е другият скрин https://videnov.bg/skrin-roma
Гардеробите малко миришат още на ново, на пдч и на лепило, но ще се проветрява и ще се оправят.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 07:29 от fatalina

# 304
  • 1st floor
Само думите,  че са станали по-здрави оспорвам. Simple Smile Няма как да е, като са намалили дебелината на ПДЧ-то.
ПП: мерих на тийна леглото - с 16-ка са работели преди.

# 305
  • София
Аз пречупена плоскост на Виденов не съм виждал все още.
Интересно ако направим Карате експеримент.
Да наредим 1 или 2 или 3 плоскости, да видим с юмрук как ще се счупят.

# 306
Аз пречупена плоскост на Виденов не съм виждал все още.
Интересно ако направим Карате експеримент.
Да наредим 1 или 2 или 3 плоскости, да видим с юмрук как ще се счупят.
Преди няколко години си купихме диван от тях. Детето да е било на осем тогава. Накарало леля си да му разпъне дивана и скочило отгоре. Резултата -  на оная част, дето се издърпва, плоскостта й счупена. Смениха я без проблем и бързо.

# 307
То не е нужно да се счупи плоскостта. Достатъчно е да е ронлива и да се разхлабят сглобките и винтовете. Понякога се отчупва само малко парче над винта или сглобката, но то компрометира цялата конструкция.

# 308
  • София
То не е нужно да се счупи плоскостта. Достатъчно е да е ронлива и да се разхлабят сглобките и винтовете. Понякога се отчупва само малко парче над винта или сглобката, но то компрометира цялата конструкция.
Говореше се, че са станали по-чупливи, когато са ги намалили от 16 на 14 мм.

Ронливостта около сглобките няма общо с дебелината. При нея също е необходимо много сила, за да се предизвика. Освен това може да се поправи, има филъри. Или пък нова дупка на друго място.

Ако се скача върху плоскост, нормално е да се счупи. Дори и на 8г да си. Още повече, ако е достатъчно широка.

Никой не е твърдял, че Виденов са несчупяеми. Твърди се, че при нормална употреба си стоят запазени.

# 309
Тангра, изобщо нямаше да се включа в приказките, ако не беше предложил "карате експеримент". Помогнах на тезата ти с реален пример. Реших, че не се доближава до мощта и удара на каратистите. Laughing
 Тоя диван още си е здрав. Нищо му няма. Разглобявали сме го, местили сме го, разпъвали сме го, усилено сме го ползвали, тапицерията се поиззтри, ама е здрав.

# 310
  • София
Да но аз предполагах плоча с размер 40х 80, вратичка, покрита с фолио, което допълнително заздравява. Освен това, съчетани 3 броя.
А вътрешна плоча дали е от фазер, дали от талашит, кой знае.
И най-вече, почти сигурно няма фурнированото покритие. Което е ключово за здравината.

Нямаме физик да изчисли каква е разликата в силата, когато пречупваш 2 м талашит, дебел 1.5 см, и 40 см талашит, дебел 1.5 см и с ПВЦ покритие.
Но според мен, доста голяма Simple Smile

Ако накараш някое дете да счупи вратичка от виденов със скачане, широка 40см, ще му е малко по-трудно.

# 311
  • София
Здравейте,в Събота на 06.02 поръчах няколко неща през сайта на Виденов.Интересувам се дали се обаждат за потвърждение на поръчката,или директно се обаждат кога ще доставят мебелите?
За първи път ще използвам услугите им и незнам как процедират.
В профила ми на сайта им,излиза че поръчката ми е "В процес на поръчка".

# 312
Здравейте,в Събота на 06.02 поръчах няколко неща през сайта на Виденов.Интересувам се дали се обаждат за потвърждение на поръчката,или директно се обаждат кога ще доставят мебелите?
За първи път ще използвам услугите им и незнам как процедират.
В профила ми на сайта им,излиза че поръчката ми е "В процес на поръчка".
Да, обаждат се за потвърждение на поръчката.

# 313
  • София
Да, обаждат се за потвърждение на поръчката.

Ясно,Благодаря!
А колко време горе долу им отнема това,след направената поръчка?

# 314
Поръчах на 06.12.2020, получих пакетите на 15.12.2020, монтаж - на 18.12.2020 г.

Общи условия

Активация на акаунт