Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 147
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Vanilla, Благодаря!

# 616
  • София
За мен Славчо отпада като подозрение,но този Краси почна да ме съмнява нещо.Отначало  подметна,че може да се е самоубил,после се опитваше да ги убеди че няма връзка между двете убийства.Накрая неглижира инфото за Славчо нарочно.Знаеше че Славчо е невинен,ама веднъж тръгне ли се със съмнение в екипа върви го спирай.
И мен започна да ме съмнява, особено при разговора му с Донка. Че даже и изражението на лицето му се смени.

Само мен ли ме кефи Валери Йорданов?! Grinning
Един от любимите ми съвременни български актьори е. Hands V

А дъщерята се казва Диана, предполагам, на дядо си кръстена. На надгробната плоча на съпруга на Мия пишеше Христо Деянов Язов. Nerd

# 617
  • Оптимист по принуда
Аз се съмнявам, че убиецът е Краси

# 618
Що пък той, какъв мотив би имал? Ако е знаел за трафика на хора, може просто да ги арестува. Освен това,  ако убиецът ще е герой, който буди симпатия и заради когото накрая ще плачем, определено не е Краси.
Валери Йорданов не си играе лошо ролите, ама трудно го разбирам какво говори.

# 619
На мен ми е интересно как ще реагира Филип като види Мия да се връща с дъщеря си. Grinning Grinning Grinning

# 620
Малко по горе имаше въпроси с това кой е този който Мия вижда на път за Смолян,мисля че е този до огъня който дадоха в последните кадри на епизода.А в промото на следващия същия този пита Диана сама ли е

# 621
Здравейте 👋🏻
Нова съм, тук 😉
Но, любовта ми към Родопите, Смолян е мнооооого стара и дълбока.

# 622
Чета постовете и си мисля, нито един герой не е пощаден и е посочен за убиецът с неясни мотиви.LaughingLaughing

Продължавам да мисля, че Филип, Асен и Мия нямат нищо общо с престъплението. Другите познати герои е възможно да се окажат замесени в други престъпления, но не и в убийствата.

Много малко съм видяла до сега. Запознати сме донякъде с главните герои и почти нищо с разследването. Засега не виждам нещо да ме ориентира за каквото и да е.

# 623
все повече започвам да си мисля, че Владо ни е чел
😃

# 624
все повече започвам да си мисля, че Владо ни е чел
😃

Точно това си помислих, като го видях! Тука споменаха някои за музиката поне 20 пъти.. Grinning Grinning Grinning

# 625
Хахаха, Ванилия, точно и аз идвах с това 😃😃

# 626
Не ни чете мисля. Той е зает и предполагам, че знае колко много е харесван, та да губи време да рови за мнения.

# 627
Кифлее и изглежда доста суетен, така че може и да чете. По-вероятно има услужливи приятелчета, които му вадят цитати и му ги пускат в концентриран вид.  Laughing

# 628
Е, как,  бгмама е институция😊. Онзи ден по някоя от телевизиите  водещата на Искрено и лично чак се обясняваше за форума😎😁

# 629
Шега беше това от моя страна, не вярвам и аз да седне да чете Бг мама 😀

По-скоро смятам, че е на ясно какви са основните критики - че много забавиха излъчването, че го дават само веднъж седмично, музиката, това, че двамата с Теодора са често срещани партньори и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт