Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 225
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Парите винаги са добър мотив 😎

# 301
  • Street of Dreams
В американските кримки мотивът не е ясен до последно. Стават необясними неща до края и накрая хващат някой на къс пас и той лесно си изпява всииичко - какво, защо, как, цялата драма на историята. И зрителят си казва - ааааха. Но иначе няма как да се сетиш.

# 302
Аз съм много придирчива към кримките и рядко харесвам някоя. Точно тия, на които в последните 5 мин им е цялата развръзка,  рядко са добри.  Изглеждат ми като зашити с бели конци. Няма са забравя как брутално се разочаровах от Изгубени преди години. То е малко мистерия там, не е точно кримка, ама финалния епизод ми съсипа всичките сезони.
Надявам се да е добро криминале, че както знаем, г -жа Милошева много си пада по  свръхдрамите😕

# 303
.....Няма са забравя как брутално се разочаровах от Изгубени преди години. То е малко мистерия там, не е точно кримка, ама финалния епизод ми съсипа всичките сезони....

И мен финалът направо ме ограби . С такъв кеф и интерес го гледах и накрая ....
Дано да  не ни будалкат  с разни  подхвърлени сламки /и ние тук да се упражняваме / , а накрая да се окаже , че убиецът е  съвсем непознат и мотивите му  са изсмукани от пръстите .

# 304
И аз така с Изгубени...
И аз като Ели се надявам да не ни разчароват накрая и да се окаже нещо супер тъпо и предвидимо.

# 305
Да, аз мисля че не е от познатите убиецът.
Изгубени беше пълно фиаско. Whistling

# 306
Много ми харесва сериалът, много харесвам и Филип и Миа като двойка. Миа ми напомня на Мишел Пфайфър, особено в ролята й в "Опасен ум". 😊
Не мисля, че убиецът е сред досега показаните герои, според мен тепърва ще го видим.

# 307
Аз да попитам за Изгубени, понеже гледах само 1 сезон , та не знам как е свършил. Да не се оказа накрая, че са умрели и този остров е нещо , като Чистилището?

# 308
Аз да попитам за Изгубени, понеже гледах само 1 сезон , та не знам как е свършил. Да не се оказа накрая, че са умрели и този остров е нещо , като Чистилището?
И аз колкото теб съм гледала, но четох че всичко се оказало сън на единия или нещо такова. Феновете са били силно разочаровани.

# 309
  • España
Мисля, че няма да е толкова просто...  Тоест   убийство за чест ; от меркантилност ; чистене на сметки...
 Ще бъде нещо доста по-сложно - Руфинка каза ,че ''злото се събуди...'' - сиреч то е било заспало... действало е преди определен период от време и сега, поради някакви възникнали обстоятелства, отново се е активизирало. Допускам в сюжета да се заплетат мистични елементи ;легенди, пряко свързани с пещерата и района... Мисля, че Владо спомена в някакво интервю, че в един момент ще стане тъжно - вероятно конкретният извършител ще стане достатъчно симпатичен на зрителя... Отделно ще се преплитат и други сюжетни линии, които, на пръв поглед свързани, всъщност, в определен момент ще се разграничат от основната крими - нишка  (линията с емигрантите... любови... страсти...меркантилност... свръхамбиции... слабости...
Ей такива неща ми се въртят из главата в неделя вечер!

А   тандемът Владо Карамазов /Теди Духовникова някак ми напомня на Иван Иванов/ Ваня Цветкова, особено жените,  макар на мен лично Ваня да ми е с една идея по-приятна !

# 310
Това направо си прозвуча в стил "ТО" Simple Smile

# 311
  • España

Кое -  за за  Владо Карамазов/ Теди Духовникова и Иван Иванов /Ваня Цветкова ли Yum ?

# 312

Кое -  за за  Владо Карамазов/ Теди Духовникова и Иван Иванов /Ваня Цветкова ли Yum ?
Нали написа в по-горния си коментар, че злото е било заспало и се е събудило, а във филма "ТО" Пениуайз ловеше деца на всеки 27 години Simple Smile

# 313
Точно за Злото се събуди имах предвид. Сетих се за Пениуайз.

# 314
  • España
Прекрасно Ви разбрах, момичета, просто се опитах да се пошегувам с втория си пост... явно неуспешно ! 

Общи условия

Активация на акаунт