Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 214
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Дания? Да не сте объркали темата?

Такъв е израза, от Хамлет на Шекспир.

# 391
Аз си мисля, че в часовникът подарен от Камелия има или подслушвател или прпследяващо. Предполагам е по-логично да е първото.

Подозирам, че двата със Страхил не са се  разделяли и че по нейна молба е следила  и събирала информация срещу баща му. Вече нямам идея с каква цел. Но според мен тя още обича Страхил. Самият факт, че пази снимката. Точно тази снимка..
И аз съм на това мнение. Не е била с него за пари - не носи скъпи дрехи, бижута, у тях не е лукс. Нещо друго е.

# 392
За Камелия все се чудех защо се е хванала с пенсионера.

Да бе. Никой не е виждал и не е чувал за млади, красиви жени, които се хващат със стари, дебели и грозни мъже.
Защо ли?  Laughing

ПП За финикийските знаци не си ли чувала? Трафикът на каквото и да е се свързва с пари. С много пари. И красиви гладни пеперудки, кръжащи около тях...

Такива всички сме ги виждали, обаче и аз мисля, че е доста тривиално само парите да са причина да се хване с Петър.

Камелия наистина не изглежда меркантилна. А и той предполагам преди да напусне семейството си, с шефска заплата и от страничните далавери си е докарвал добри пари и надали са живяли зле, т.е. Камелия като негова снаха пак е намазвала нещо.

# 393
За Мия мисля, че стресът е просто от загубата на мъжа ѝ, не толкова от предишен случай.
Камелия не мисля, че е била с Петър за парите, нещо друго има определено, това за подслушвател в часовника е доста добро предположение!

# 394

За Камелия все се чудех защо се е хванала с пенсионера. Може би това е бил план, нейн и на Страхил - да разберат какво прави бащата. Защо - идея нямам. Но тя е била тази, която го следи.

Да стъпя на твойта идея - за да предпази Страхил, Каменилия сигурно е вербувана от полицията(Филип) да го следи и да дава информация за канала на хора.

Не мисля, че те двамата действат сами...Иначе да си бяха признали досега!!!

Той не е в играта, но има нещо в миналото или някакво влечение-мистичното може да тръгне от тук.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 21:48 от Daniela Gospodinova 601697

# 395
Със сигурност някой от нас, след всичките тези предположения, вече е познал поне някоя част от това, което ще стане. Grinning Grinning Grinning

Не разчитай много. 😜Знаеш, че в темата за "Откраднат живот" за тези вече 7 сезона сме предполагали какво ли не и почти никой никога не е познавал.
Но след като ви изчетох коментарите след епизод 2 няколко неща ми правят впечатление и те не са от излъченото в двете серии, а от интервютата на Карамазов и Милошев. Единия казва, че ще има голяма драма в семейството на героят му, а другия, че не може да се снима нов сезон със същите актьори... Това, според мен, означава че убиецът е в семейството...

# 396
  • Кърджали
И това, и в интервюто от криминалният психолог дето им е консултант, който казва че хепи енд няма да има, в смисъл убиеца ще е заловен, но дали е е  хепи енда зависи от това към кой от героите сме насочили симпатиите си. Тоест ако симпатизираш на някой от героите, па той вземе че се окаже убиеца.. Не помня точно думите му, но от тях и от другите интервюта останах с идеята че убиеца ще е човек, който непрекъснато ни го навират в очите, но дали ще се усетим се пита в задачата

# 397
За мен това, че са казали, че не може да има нов сезон със същите актьори означава, че доста от главните герои са замесени. Иначе ако беше 1 от главните, според мен може да се продължи (както и без някой от второстепенните), но без повечето от основните - трудно.

Да и това - явно ще е някой на който се предполага, че ще симпатизираме...

# 398
Със сигурност някой от нас, след всичките тези предположения, вече е познал поне някоя част от това, което ще стане. Grinning Grinning Grinning

Не разчитай много. 😜Знаеш, че в темата за "Откраднат живот" за тези вече 7 сезона сме предполагали какво ли не и почти никой никога не е познавал.

Не съм съгласна с това. Според мен по-голяма част от нещата сме ги предвиждали.

Сори за отклонението от темата.

# 399
Сега като ви чета оставам с впечатлението, че ще убият Филип. Признавам си, че не съм чела и гледала интервюта, информирам се само от тук.

# 400
"Грешките в миналото водят до престъпления в настоящето". Може да разсъждаваме над това.

# 401
  • София
Прекалено много плямпотат от екипа, което не е хубаво. Или аматьорската издават наистина важни неща и истини или ни будалкат. Ще видим в края на шоуто, но както казах ако няма нови и съмнителни герои до 6, 7 епизод (примерно) вече трябва да търсим убиеца от главните герои или тези около тях. От екипа или от с-во Чанови.

# 402
Те винаги са плямпали. И от ОЖ са издавали с подсказки какво ни очаква. Та...няма да се очудя аматьорски да се издават. Или явно мислят зрителите за плиткоумници, които без жокер не могат да се сетят..

# 403
Е затова не гледам никакви анонси и трейлъри аз.Те като ми разкажат основният замисъл за какво ми е да гледам.Искам аз да си гадая,да разсъждавам какво ,как би могло да се случи.Подсказките са излишни според мен.

# 404
Единия казва, че ще има голяма драма в семейството на героят му, а другия, че не може да се снима нов сезон със същите актьори... Това, според мен, означава че убиецът е в семейството...
Аз пък не мисля, че това, че не може да се снима нов сезон със същите герои е свързано с това кой е убиеца. Това не е сериал тип От местопрестъплението или Убийства в Мидсъмър - във всеки епизод нов случай. Тук всички убийства са свързани и 12-те епизода представляват една завършена история. Няма как да има продължение, а да се направи още един филм с нови убийства в същия град/регион, за да могат същите смолянски ченгета да разследват плюс същата агентка от ДАНС, вече изисква твърде много условности от сюжета.

Общи условия

Активация на акаунт