Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Мъжът на Мия е починал и явно тя има нещо общо със смъртта му и изпитва вина -

“Това, което съм виждала покрай работата, беше най-лошото в човека. И ме изпрати между два свята - навън беше бялото, черното - там вътре. Мъжът ми Христо ме държеше права. След като го загубих, разбрах какво е да те сковава вина, да тече във вените ти и бавно да замества топлата кръв.“

# 361
Варианта който се сещам да е емоционално свързана с този случай е ако тя е заела мястото на мъжа си  и е поела случаите му.Нали казаха че преди е работила като профайлър,може да са работили заедно.Той да е бил агент,а тя криминалния психолог по случаите му.

# 362
Възможно е дори и да не й е бил колега, да е убит заради нейно разследване и тя затова да се чувства виновна.

# 363
А някой знае ли на Чанов какъв му е случая.Защо баща му постоянно му повтаря да се справи с този страх.Защо е зарязал от нищото приятелката си и защо като Руфинка му заговори за дявола той толкова се стресна?

# 364
Да, на Мия мъжа ѝ е починал и според мен работи толкова много, за да не мисли за това.
Кати, Филип е потискан от баща си и големите му амбиции. Приятелката си Мия предположи защо я е зарязал и явно позна.
П.П. Запалихте ме да изгледам Туин Пийкс, Истински детективи и Пурпурните реки 😃 С кой да започна?

# 365
Детективите. Но гледай внимателно.

# 366
  • тук, на мястото си
А някой знае ли на Чанов какъв му е случая.Защо баща му постоянно му повтаря да се справи с този страх.Защо е зарязал от нищото приятелката си и защо като Руфинка му заговори за дявола той толкова се стресна?

За думите на Руфинка  мога да си го обясня, че Филип е израсъл в малко градче, където  легендите се предават от уста на уста, от малък е чувал за  някакъв  шейтан, който живее в планината и този страх сега се сбъдва.
Отделно винаги се е стремял да чуе някаква похвала от баща си и сега просто го е страх, че няма да се справи и свръх амбициозния татко ще му  мърмори, че нищо от него не става. Има такива родители.

# 367
Не знам аз останах с впечатлението,че баща му говори за страх предизвикан от нещо конкретно което му де е случило.”Ръцете ти треперят”, “Хората ти го усещат”,”Стегни се”.Някак не ви ли звучи все едно баща му говори за конкретен страх от нещо случило ти се наскоро.А и може да е чувал легенди,но все пак е отгледан в такава среда която не предполага родителите му да вярват в такива неща.Някак странно е той да вярва,обаче ако по принцип те е страх от нещо или някого тея приказки ти действат много на психиката.А и Руфинка направо му го каза “и тебе трябва да те е страх”.

# 368
Със сигурност някой от нас, след всичките тези предположения, вече е познал поне някоя част от това, което ще стане. Grinning Grinning Grinning

# 369
Със сигурност някой от нас, след всичките тези предположения, вече е познал поне някоя част от това, което ще стане. Grinning Grinning Grinning

Трябва ние да си направим един сериал 😂😂😂
Защото е възможно нашите идеи да са много по добри от тези на сценаристите 😂😂😂

# 370
  • София
Останах с впечатление, че бащата е имал очаквания за
Асен, Филип май си е по ранима душа от малък.

# 371
  • София
Аз пък с точно обратното разбиране останах. Асен от малък е бил бунтар и въпреки, че е имал данни не е "успял" и не се е подчинявал на баща си. Филип е бил любимец, върху него са панали очакванията за кариера и успех Simple Smile

# 372
Детективите. Но гледай внимателно.
Този сериал никак не ми харесва на мен. Не знам защо така, толкова е хвален, а ние с мъжа ми не можем да продължим да го гледаме.

# 373
Аз пък с точно обратното разбиране останах. Асен от малък е бил бунтар и въпреки, че е имал данни не е "успял" и не се е подчинявал на баща си. Филип е бил любимец, върху него са панали очакванията за кариера и успех Simple Smile

Според мен бащата като изискващ и властен е имал амбиции и за двамата си синове.
Само, че Асен не е поддал, за разлика от Филип.

# 374
Може ли да се гледа някъде повторението ,че изпуснах  серията ?

Общи условия

Активация на акаунт