Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 202
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • in Wonderland
Мдаааа, всички й завиждаме на Духовникова😶. Доц. Банков не ме кефи, има нещо перманентно кисело в него, имам чувството, че е много кофти характер 🙄
От една фен среща с актьорите от ОЖ останах с точно обратното впечатлениенза Вергов- страшен айляк е, много ведър, забавен, със страхотно чувство за хумор и самоирония.

# 452
Теодора пак ми е седнала на мястото.
Първо в заведението, сега и тук.
Няма да се разберем с нея, ще се разправяме. Joy

Лошо й е на Тедито, че повтаряли дублите и аз да бях на нейно място и при мен щеше да заяжда ръчката 🤣

# 453
Аз нещо губя инерция и интерес при това излъчване  веднъж седмично .
Това все пак е криминален сюжет и така се губи нишката . Май ще взема да си спра гледането и  после да ги напъна наведнъж  /в 2-3 дни/ .

# 454
Хаха, хич не ѝ е лошо 😜 Кефи ме, че Владо пуска по-разчупени и готини сними, видео дневника също е супер идея!

# 455
И аз съм като Ели-ТАЛ по отношение на кримките. Не мога на порции, лакомията ми е страшна искам наведнъж. 😂😂😂

Гледам да се разсейвам с други сериали, докато чакам. Иначе цяла седмица ще ме хване саклета. В момента приключвам един руски сериал за Чернобил и се чудя дали да не започна шведския "Мостът" ?

# 456
Гледам да се разсейвам с други сериали, докато чакам. Иначе цяла седмица ще ме хване саклета. В момента приключвам един руски сериал за Чернобил и се чудя дали да не започна шведския "Мостът" ?

Почвай го! Няма да съжаляваш! Peace

# 457
И аз съм като Ели-ТАЛ по отношение на кримките. Не мога на порции, лакомията ми е страшна искам наведнъж. 😂😂😂

Би ли споделила името на руския сериал и какви са ти впечатленията? Бива ли го? Темата ми е и тересна и бих го пробвала.

И аз гледам да запълвам чакането с други сериали. Сега гледам И.Д 2, после съм подредила Мостът и Костюмари. Може и Дървото на живота да повторя по някое време, че не гледах много внимателно и малко ми се губи 1/3 поне 😂.

# 458
.........Гледам да се разсейвам с други сериали, докато чакам. Иначе цяла седмица ще ме хване саклета. В момента приключвам един руски сериал за Чернобил и се чудя дали да не започна шведския "Мостът" ?

Аз пък много харесах една руска кримка по БТВ Екшън .
Скрит текст:
Първи сезон свърши точно преди ОЖ , та за то ва си причинявам да го гледам от време навреме .
Ето малко за кримката   http://portal1080.ru/61cdf6c5809fd7   cdf6c5809fd7

# 459
Може ли да обсъждаме тук само Дяволското гърло?

# 460
Да, разбира се. Извинявам се за отклонението.

Скрит текст:
Дрийми, сериалчето е по-скоро тийн, фантастика, екшън, мистерия. Казва се Чернобил : Зоната на отцепление.

Много приятно и завладяващо сериалчето е.

# 461
BaDBluEeYeS , благодаря за инфото !

При това излъчване на нов епизод  веднъж седмично , неизбежно е понякога да се отклоним от темата . Все пак не е воден разговор за готварски рецепти  или лекуване на хемороид

densi , ще се опитам да слагам в спойлер  всичко , което е извън темата , но ако всички се съобразяват стриктно с това , тогава май ще се наложи да затворим седянката . Често изскачат сравнения с ОЖ заради сценаристите  и артистите , които участват и аз не виждам нищо лошо в това .

Хубав ден на всички в очакване на новата порция от сериала  Hands Plus1  !

# 462
Анонс:
Цитат
Ще успее ли Филип Чанов да продължи разследването сам и готов ли е за това, което ще открие?
Второ престъпление, и нови следи...

Новото убийството няма общо с предишното, но и в двата случая има религиозна символика. Мястото, на което е открита жертвата, е емблематично за региона. Символика или прикриване на следите обаче ще разпознаят следователите в скалата, от която навремето са скачали български девойки, за да се спасят от османците? Кой всъщност е бежанецът Самид Хадад и какво крие?

Прокурорът Чанов не харесва Мия и намесата й в разследването – ще успее ли да й нанесе първия удар? Междувременно в Смолян пристига важен за нея човек, който може да промени тотално хода на събитията. Ще се наложи агент Язова спешно да напусне местопрестъплението и Смолян?

Освен в професионален план, Мия ще се окаже изправена и пред сериозно предизвикателство в личен. За първи път от много време има шанс да оправи отношенията с дъщеря си, но дали този път ще успее да оправдае очакванията на детето си или отново ще избере кариерата пред това да бъде майка – предстои да разберем в епизода тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Филип е объркан как да продължи разследването. Решава да се обърне към кмета за услуга, която може да му коства много. Нови улики повеждат разследването в нова посока, а една от тях води към един от хората на Филип...

Готова ли е Мия да се изправи срещу миналото и страховете си? Готов ли е Филип да се сблъска с баща си и с човек от собствения си екип? Кой ще го подкрепи в най-критичния момент? Не пропускайте новия епизод на разследващата криминална драма – тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

# 463
Ехааа, и анонси ли има? Още повече ми се подхрани нетърпението 😁.
Важния за Мия човек е дъщеря й. Нали каза, че ще отиде на почивка с дъщеря си. Затова ще трябва да я привика от София.
Странно ми е как двете убийства няма да имат връзка, при условие че жертвите са партньори каналджии 🤔.

# 464
Първоначално и аз помислих, че дъщерята на Мия ще е важния човек, но н второ четене мисля, че ще е нейн колега и ще има опасност да разберат, че тя още е в Смолян и разследва.

Общи условия

Активация на акаунт