Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 174
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Извинявам се, няма да се обаждам повече.
Обаждай се, аз нямам драма с подсказките, които в случая не са кой знае какви. Може просто в спойлер. Със сигурност е интересно по някое и друго жокерче. А който иска да не чете Simple Smile

# 556
На мен са ми интересни нещата от кухнята, а и това не е кой знае какъв спойлер за историята.

# 557
Не съм в кухнята, просто познавам всички актьори с повече от две реплики, както и голяма част от екипа. Налагало ми се е да синхронизирам работни графици с тях докато течаха снимките и затова знам кой колко е снимал и други такива подробности.

# 558
Ами за мен си е спойлер, защото бях споделила, че имам някакви подозрения за патоанатома. Сега БигСитиНайтс идва и казва, че Денолюбов няма да участва повече. Ами съобразявай и слагай такива неща в скрит текст.

# 559
Добре де, госпожо, ще съобразявам.

# 560

А, пиши, пиши, на мен ми е интересно. Предполагам, не само на мен.  Grinning
Но наистина май ще е по-добре да ползваш спойлери, да не се дразнят тези, които предпочитат сами да си чоплят сюжета.  Simple Smile

# 561
  • София
Изгледах серията и ми хареса повече от предишната. Въпреки нелогичното обяснение за присъствието на Славчо на местопрестъпленито. Приемам го за такова, каквото са ни го обяснили.
Аз харесвам и сините очи на Стоян Радев (Краси) и леко заваляния говор на Валери Йорданов. Пък и много добре си влизат в роля. От ченге не се очаква идеална дикция.
Биг Сити го помня от темата за ОЖ, пак така се включваше със спойлери, част от които се оказаха неверни, та затова няма да го чета, ще помоля да пише в скрит текст.

# 562
А Павела има ли връзка с Милошева или съвпадение на фамилиите, някой знае ли? Иначе ме кефи тя.
Да, снимките на починалия съпруг на Мия са на Стефан (съпруга на Теодора в реалния живот). Тя разказва за това в сп. Ева.
Владо набляга на това, че сериалът ще е повече драма, отколкото кримка. Какво ще е това, дето ще се разкрие за семейството му на Филип не знам. Интересен ми е много сериала на мен. Мисля и аз като свърши да си ги пусна всичките серии отначало и да ми се сглоби картинката.

# 563

А, пиши, пиши, на мен ми е интересно. Предполагам, не само на мен.  Grinning
Но наистина май ще е по-добре да ползваш спойлери, да не се дразнят тези, които предпочитат сами да си чоплят сюжета.  Simple Smile

Аз харесвам " новинките " , иначе за една седмица  настава страшна скука и  прехвърляне от пусто в празно  с  едни и същи  предположения .
От вчерашния епизод  най-интересно ми беше  това , че моторизираните "патриоти"  имаха запис на камерата и мернахме  мъж с качулка . Ако бяха те убийците , едва ли щяха да си изпеят за записа .
Прокурорът е типичен агресивен мъж , който гребе за политическа изява и не си дава сметка , че трябва да се кротне най-после заради  годинките си . Такива като него като захапят поста  , смърдят на него ,  докато природата не се погрижи .

# 564
А Павела има ли връзка с Милошева или съвпадение на фамилиите, някой знае ли? Иначе ме кефи тя.

Не е случайно девойчето 😉

# 565
А какво ви е мнението за Асен след снощния епизод? Случайно ли беше разказана тази случка с кучето във връзка с това колко хладнокръвен е братът?

# 566
Ами искат да внушат , че убиецът е в семейството на Филип.
1. Баща му, който до тук е с най-ясно изразен мотив.
2. Брат му, който като психопрофил се доближава максимално до този на убиеца.
3. Филип , ако случайно страда от разстройство на личността.

# 567
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Заспалата Мия във ваната - хапчета (сънотворни или успокоителни), наркотици?
Умора - физическа и ментална.

Eпизода не беше нещо особено,най-скучният досега.
Тезата на Славчо,аз лично не я приемам.

# 568
  • Mediterraneo
Ами искат да внушат , че убиецът е в семейството на Филип.
1. Баща му, който до тук е с най-ясно изразен мотив.
2. Брат му, който като психопрофил се доближава максимално до този на убиеца.
3. Филип , ако случайно страда от разстройство на личността.

За мен пък изобщо няма нищо общо с това, което си изброила.

# 569
Някой дали прави английски субтитри за сериала? Иска ми се да го гледаме заедно с ММ, но той не знае български.

Общи условия

Активация на акаунт