Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 129
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз си мислех дали Славчо не е свързан по някакъв начин с ловците и всъщност заради тях да е бил при скалата и парите да са от тях.
Мия, когато беше там не видя никакви  разпилени пари, въпреки че огледа мястото, нали тогава намери бележката. Отделно, когато беше със сина на Каракехайов в ловната барака намериха една пачка с евра.

# 601
Забелязах и друго.В края на епизода дават лицето на мъж с нощ край огъня.Същия тоя мъж край огъня пита в промото Диана сама лош е?

# 602
  • Бургас
Моите си питанки за Димитър Чанов - като му чета самопредставянето
Скрит текст:
Чанов е име, което се уважава и преди 10-ти, и сега. За хората в тоя измъчен край, истината идва от две места - Прокурора и Бога. И понеже рано разбрах, че Бог няма, им оставам само аз. На тая кауза съм служил, както и колкото мога, с всички сили. Питали са ме: "Защо не влезеш в политиката?" Политиката е провал. Аз не търпя такива. Един провал имам, само той горчи и не ми дава да спя нощем - две момчета съм отгледал... и нито един мъж.
и като гледах снощи кариерната посоката която поема, се питам това противоречие като развитие на характера ли да го тълкувам!? И какво да ми говори то:
А - героят е с болни амбиции и на стари години се блазни да влезе в политиката;
Б - остава верен на себе си, вярва си че работи за ползу роду и съзнателно се жертва, като влиза в мръсотията - политиката. Да не забравяме, че в еп. 1 иронизира настоящия кмет за предстоящите избори...

# 603
  • Оптимист по принуда
Зачетох се в тълкуването на песента Scarborough Faire в уики.  Според мен там е ключът към развитието на филма. Съжалявам, но линкът е само на английски. Ако прецени модератор, да го изтрие.

# 604
  • Бургас
demmy.  Аз съм обсебена от тази идея! След финала на 1-ви еп. изръчках мрежата за инфо и много ме плени тази балада и историята и съвременния й живот. Питам се дали не се лъжем да очакваме толкова дълбоки послания. Иска ми се да е така.

# 605
  • София
Има ли някъде списък на цялата музика в серияла? Много ми харесва, опитах се да хввана някои песни със Шазам, но не стана. Sad

# 606
  • Оптимист по принуда
Сега ако кажете и какви са очилата на Карамазов в сцената пред апартамента на Славчо..

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 16:24 от demmy.

# 607
Абе какво стана с кадъра който коментирахме преди снощната серия -нощем  в гората, мъжа и жената? Аз ли не видях или съм пропуснала нещо?

# 608
Много недомислено. Паднал ключодържателя. А къде са му ключовете? А то пък един уникален ключодържател, какъвто никой друг не може да  има!! А и мелодиите на телефоните могат да се повтарят.

# 609
На мен ми се е случвало, елемент от ключодържателя да ми падне.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 19:27 от BaDBluEeYeS

# 610
След вчерашния епизод съм сигурна, че Асен не е убиецът.
Славчо има проблем с хазарта и с лихвари. Не ми се вярва повече да го видим. За мен този сериал е повърхностен в криминалната част дотук и нещата не са много доизпипани, както ни се иска на нас и каквито уникални предположения има тук.
Нито Филип, нито Мия са убийци, но дъщерята на Мия ще бъде замесена със сигурност.

# 611
Това с ключодържателя наистина не го бяха доизкусурили. Беше си цял, с халката, без ключове.
Как са се откачили?

Разбира се, че и друг човек може да има същия, както и такава челодия на телефона, но две съвпадения са си повод за съмнение.
Правилно реагира Донка според мен. Дори и както се оказа фалшива тревога, ми хареса това, че говори и с Филип и той обърна внимание.

Мисля, че в реална такава ситуация (и за др престъпление) повечето биха постъпили като Краси - т.е. ще кажат абе той е колега, няма как и ще неглижират дори реални следи.

# 612
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Коя ще е тази майка,която ще завлече детето си на място,на което се случват серийни убийства от психопат? И тя,като част от разследването,която ще се набива на очи.
Няма никакви пречки за въпросния убиец да намери дъщеря й и да накаже Мия,като нарани Яна.

Това с ключодържателя също беше смешно.Ей така да изпада,пък точно до жертвата.
Апропо,ако следваме логиката,Мия намира трупа привечер,още по светло,информира полицията и те чакат чак до сутринта,за да предприемат нещо? Joy А,има тук един обезглавен труп ли?Да си лежи там с уликите,работното ни време приключи.
Тук вече съм безмълвна пред поредната глупост на сценаристите.

# 613
Сигурно се е коментирало, но не можах да изчета всички мнения от началото.
Някой знае ли коя е песента от началото на филма?

# 614
Adoralova, Диана се казва дъщерята на Мия, не Яна. И никой не е потвърдил, че са чакали до сутринта, предполагаме само.
Rocket,https://youtu.be/QcNKas73zrA

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 19:41 от VanillaBarbie

Общи условия

Активация на акаунт