Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 125
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Вчера гледахме Господин Х и морето. Голям майтап- Краси от Д Г едната вечер е полицай, на следващата е наемен убиец. Безскрупулният прокурор на следващата вечер го играе шлосер или нещо от сорта. За момента няма други повтарящи се актьори, ама ще видим😎

# 631
Знам, че и отделна тема, но сериала с Калин Врачански е много свеж. Вчера съм се смяла с глас на ударите с тигана.
Относно ДГ харесва ми, но щеше да е супер да задълбаят към кримката повече,  а той Милошев все драма търси.

# 632
И на мен ми беше смешно на битката с тигана, че и като го позна му отвъртя един шамар 😂
Както и псле търсенето на детето в музея.

Въобще това семейство /още не им запомних имената/ са ми най-симпатични и забавни.

# 633
  • тук, на мястото си
Актьори има и млади, и по-възрастни,  но продуцентите, в случая Милошев, работи с едни и същи, а това не е много добре  за зрителя.
Не вярвам Карамазов да чете тука, може  Милошев да има назначени хора за това. Такива като Андрея от На кафе.
Хубав ни е сериала,  все пак е криминален, е, малко сме далеч от някои кримки, но си е наш.

# 634
Направо си го представям Владо Карамазов как седи и чете какво пише в бг мама.
Много, много си надявам да не забият в драмите и да прецакат криминалния сюжет😣.

# 635
Как без лични драми?Grinning Понеже се спомена на няколко пъти "Мостът" като качествен криминален сериал, но датско-шведския, та припомням, че и там имаше драми. И със Сага и с единия датски инспектор, после с другия.

# 636
  • София
Уф, изгледал най-накрая. Добър епизод. Simple Smile
Жалко за Славчо, ставаха майтапи с него, а и е симпатяга. Не вярвам повече да го видим. В смисъл сериала е достатъчно сериозен, че да има идими-дойдими. Интересно решение на Милошев. Един от главните герои (или айде второстепенен, но все пак на по-преден план) да си замине още в епизод 3. Мисля, че причината е прозаична. Искат да покажат колко лошо е човек на закона да краде, пък било и мръсните пари на труп в гората и че главния герой (Филип) е принципен човек.
Добре го извъртяха с връщането на Мия в Габрово. И този път вече официално като водещ разследващ по убийствата. Мислех си как ще го извъртят, че да стои убедително. Справих се с този подводен камък.
Малко ми е странно, че Мия ще води дъщеря си на място, където се извършват зверски убийства, прекарват нелегално потенциални терористи и за капак има вълнения и напрежение покрай бежанския лагер, но явно я вкарват за допълнителна драма...
След този епизод нямам някакво просветление по въпроса с убиеца. Аз вече писах какво мисля, че и портрет спретнах. По-скоро след този епизод Асен ми става една идея по-малко подозрителен. Краси пък стана с една октава по-подозрителен. И все още вярвам, че убиеца не е от главните герои и тези около тях (то така и ми се иска). В края дадоха мъжът с ножа и брадичката? Така явно да покажат убиеца още в епизод 3? Хммм, мааалко ме съмнява. Но поне засега ще е заподозрян номер 1 (а и ние трябва да подходим така). А пък този, който в промото заговаря Диана не мисля, че е същия. Вижте хубаво кадрдите. Съвсем различни физиономии са, поне на мен така ми се видя.

# 637
Тъй като на няколко пъти се написа, че Мия е довела дъщеря си в Смолян, а аз явно съм гледала с едно око, дадоха ли, че тя решава да вземе Диана със себе си и кога? 

# 638
  • София
Мисля, че като и каза, че трябва да се върне в Смолян, дъщерята нещо почна да се изнервя и тогава Мия каза: "Този път идваш с мен". Но не съм много сигурна.

# 639
Да, тогава й го каза.

# 640
Тази част с дъщерята ми е адски скучна. Винаги, когато се появи дете на главния герой, става някакъв проблем и трябва да го спасяват - което ще се случи и тук. Ако са смели, ще убият героинята, но едва ли.

# 641
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Славчо не е главен герой,и второстепен не е.Показват го по 5 минути  на епизод между другото,и самата му роля не е ключова,поне не на този етап.Да го разкарат.
От моя гледна точка,все още не сме видяли убиеца,но хипотетично ако е някои от тези,които вече са минали през екрана,то това би бил Асен.

И аз повдигнах въпроса с решението на Мия да води дъщеря си на много опасно място,но приоритет беше да си фокусира над името на детето,не над самия сценарии. Stop

# 642
Е тя уж, за да се сближат, ала бала, но усещам, че няма да стане баш така. Надявам се да не се отклонят твърде много от основната линия покрай дъщерята.
Веднага се сещам за дъщерята в Хоумленд, чиято линия беше толкова тъпа, че дори те си я зарязаха или с дъщерята в 24 - с нея беше може би най-слабия сезон.

Надявам се, ако ще е голяма роля, да са й измислили нещо умно.

# 643
  • Бургас
На мен ми се върти нещо в главата-на Мия съпругът й е убит(доколкото разбрах, така ли е или бъркам?). Тя издирва и силно се интересува от едно име,( което трябва да гледам пак първи епизод, за да го напиша). Бежанецът й призна за братята си и защо си е присвоил чужда самоличност. Та, мисълта ми е, възможно ли е Мия да търси и да свързва смъртта на съпруга си с този.... Сега ще изгледам и ще напиша името му.

Името е Абу Хамза. Обаче... май и друго име се спрягаше....
Абе, нещо на лично отмъщение на Мия за загубеният й съпруг...

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 00:04 от karzz

# 644
  • Бургас
Сега изгледах отново 3 епизод.
Накрая не мога да разбера, какво става с Асен. Някой го напада ли, какво? Това е от кадрите за следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт